Ποιον να πάρω

giannissoula76

Established Member
12 October 2007
188
ΠΕΤΡΑ ΛΕΣΒΟΥ
Παιδιά ενδιαφέρομαι για δέκτη χωρίς να ζητάω πολλά πράγματα από αυτόν Να είναι hd να έχει καλή εικόνα κια αν γινεται να ειναι συμβατος με Νοβα.200 με 300ευρω το bughet μου.Αυτο το site τι λέει?? http://www.shls.gr/categories.asp?catid=461&page=2 Παρακαλώ τα φώτα σας ως νέος στον τομεα αυτον
Ευχαριστώ:ernaehrung004::worshippy:

Re: Απάντηση: Ποιον να πάρω

Eυχαριστώ για την απάντηση σου.Καλός μου φαίνεται.Χρειάζεται μοντούλα για νοβα η παιζει κατευθείαν?Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης σχετικά με την περιοχη που μένω(Μυτιλήνη)τι λέει απο δυνατοτητες σήματος,είναι απαιτητική περιοχή αν θέλω να κατεβάσω δορυφόρους όπως Hellasat?-bye-

Στο site που σου έδωσα πριν λέει ότι έχει 1 reader και 2 C.I. αλλά στο site του κατασκευαστή http://www.abipbox.com/Default.aspx?CatID=7&productId=1018 λέει ότι έχει μόνο 2 C.I. [FONT=&quot]οπότε θα χρειαστείς μοντουλα ιρντετο[/FONT] για hellasat,astra,hotbird δεν θα έχεις πρόβλημα στην λήψη τους

Ευχαριστώ πολύ.Εμπιστεύομαι τη γνώμη σου.Η αγορά βέβαια δεν θα γίνει τώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων(τουριστική σεζόν)βλέπε Οκτώβρη,Νοέμβρη.Θα ενημερώσω αν προβώ στην αγορά αλλά σίγουρα πρέπει να ξεφορτωθώ τον Panasat(απο τα πρώτα μοντέλα)γιατί η εικόνα είναι είναι πολύ χάλια.Το μόνο καλό είναι ότι η κάρτα της νόβα που έχω είναι από τις πρώτες και δεν θα έχω πολλά προβλήματα αν αγοράσω μοντούλα(απο ότι διαβασα στο forum αν και τελείως ασχετος με το θέμα)

ειναι εξαιρετικος δεκτης ο ipbox 900 HD αλλα φοβαμαι οτι μοιαζει με τον kathrein 910, δλδ ποτε δεν θα εχουν υποστηριξει cccam,μπορει φυσικα να παιξεις mgcamd με gbox αλλα το cccam ειναι πρωτο με διαφορα

Επομένως τώρα έχω 2 επιλογές.Μπορείτε να μου εξηγήσετε σχετικά με το cccam τι παίζει γιατί όπως έχω αναφέρει είμαι καινούργιος στα κόλπα?Ευχαριστώ πάλι για τη βοήθεια.:grinning-smiley-043

Ο HDCI 2000 δείχνει εμφανώς την ηλικία του. Πρόκειται για HD δέκτη πρώτης γενιάς και σήμερα υπάρχουν σαφώς καλύτερες προτάσεις και σε καλύτερη τιμή.
Πάντως η τιμή του παραμένει αδικαιολόγητα υψηλή.

Re: Απάντηση: Ποιον να πάρω

Κύριε Τρυφωνίδη αποφάσισα τελικά να πάρω τον
AB IPBOX 900 HD (Full HD 1080i).

Όπως είπα με ενδιαφέρει ο δέκτης να είναι hd (να βελτιώσω λίγο την εικόνα της τηλεόρασης μου)και να μπορεί να παίξει την κάρτα της νόβα.
Δεν ζητάω πολλά από τον δέκτη και ούτε είμαι ψαγμένος για περισσότερα πράγματα.
Αυτό σχετικά με την υποστήριξη cccam με μπέρδεψε λίγο(ποτε δεν θα εχουν υποστηριξει cccam).
Νομίζεται ότι είναι λόγος να στραφώ κάπου αλλού?
-bye-

TECHNOMATE TM-6900 Combo (Full HD 1080i)

Αυτόν θα έπερνα.είναι και για επίγεια. Όλα σε 1.
Οι αλλοι παραπάνω οι 2 έχουνε χωρητικότητα καναλιών μόνο 4000. Απαράδεκτοι.