Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Περιμένω εδώ και δύο μήνες για το 2play.
Ερωτήσεις προς κατόχους :

- Η ποιότητα συνομιλίας είναι καλή ?
- Δεδομένου ότι είμαι περίπου 800 μέτρα από τον κόμβο στο Χολαργό τι ταχύτητα είναι εφικτή

Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Nightfall, είμαι κι εγώ στον Χολαργό. Η ποιότητα στην ομιλία είναι καλή. Ίσως όχι τόσο "καμπάνα" όπως του ΟΤΕ αλλα αυτό αν το συγκρίνουμε μονο. Πάντως δεν προβληματίζει καθόλου.
Στην δική μου περίπτωση, το αίτημα το έκανα μέσω του Πλαισίου στις 10/4. Σύμφωνα με την πορεία του αιτήματος απο την Forthnet, το αίτημα παρελήφθη απο την Forthnet στις 13/6 (!) και η σύνδεση ολοκληρώθηκε στις 29/6. Απο την εταιρία Πλαίσο είμαι γενικά ικανοποιημένος. Δεν ξέρω κατα πόσο ευθύνεται για την καθυστέρηση ή όχι. Είναι αλήθεια οτι δεν το έψαξα παραπέρα και δεν μπορώ να πω γενικότερα ποιός ευθύνεται.
Έκανα υπομονή παντως και τωρα όλα είναι καλά.

Σε ότι αφορά την ταχύτητα, συνήθως συνδέομαι με 8400.

2play ομοιως , αιτηση στις 27/7 ενεργοποιηση ολα μαζι (τηλεφωνο + εξοπλισμος + internet) στις 29/8.
Συνδεση απο 9500 εως 11000

HOL DOUBLE PLAY στα 12mbps.
Αίτηση 29/5.
Ενεργοποίηση 13/08!!!
Από τότε,τις 23 από τις 24 ώρες της ημέρας δεν έχω τηλέφωνο και τις 20 από τις 24,internet.
Όταν έχω τηλέφωνο,η διάρκεια των κλήσεων δεν ξεπερνάει τα 2-3 λεπτά αφού διακόπτεται,ασχετα εάν η κλήση είναι εισερχόμενη ή εξερχόμενη.

Mόλις χθες ενεργοποιήθηκε το 2play της forthnet. Αίτηση 23/7 σε πλαίσιο. Παραλαβή 9/8 από forthnet και 3/9 όπως είχαν πεί συνδέθηκα. Τηλέφωνο καμπάνα και internet στα 15500 περίπου.
Μέχρι στιγμής όλα καλά

ΟΤΕ Connex 1Mbit σκετο!
Σε 10 μερες εν μεσω 15αυγουστου ειχα ADSL + Inet!
Εβαλα και ενα SPA3102 για διεθνη με sip.
ΑΨΟΓΑ ολα!

Forthnet 2Play εδώ και 2 μήνες (χρόνος ενεργοποίησης 23 μέρες από την κατάθεση της αίτησης)

Ποιότητα τηλεφωνίας : Αριστη χωρίς αντιληπτές διαφορές από ΟΤΕ μεχρι στιγμής

Internet : Ολα καλά κλείδωμα στα 17,5 Mbps απόσταση από DSLAM ~ 1,5 km
Δεν εχω παράπονο (παλαιά πολυκατοικια με χάλια καλωδίωση)

Περιοχή ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Internet : Ολα καλά κλείδωμα στα 17,5 Mbps απόσταση από DSLAM ~ 1,5 km
Δεν εχω παράπονο (παλαιά πολυκατοικια με χάλια καλωδίωση)

Περιοχή ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Υπάρχει τρόπος να μάθει κανείς την απόσταση από το dslam της forthnet, πριν κάνει την σύνδεση; Για να μπορέσει να υπολογίσει δηλαδή την ταχύτητα;

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Αίτηση 29/5.
Ενεργοποίηση 13/08!!!
Από τότε,τις 23 από τις 24 ώρες της ημέρας δεν έχω τηλέφωνο και τις 20 από τις 24,internet.
Όταν έχω τηλέφωνο,η διάρκεια των κλήσεων δεν ξεπερνάει τα 2-3 λεπτά αφού διακόπτεται,ασχετα εάν η κλήση είναι εισερχόμενη ή εξερχόμενη.

Τί είπες τώρα ρε Σωκράτη?

Περιμένω ενεργοποίηση στις 11/9 (αίτηση από 23/7). Που μένεις και είναι
τόσο χάλια? Η HOL τί σου λέει για αυτό το πανηγύρι?

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Αίτηση 29/5.
Ενεργοποίηση 13/08!!!

σοβαροτατο προβλημα Σωκρατη ...και τι σου λενε τα support centers?

τηλεφωνική σύνδεση: PSTN
Πάροχος:οτενετ
Κόστος: Πάγιο ΟΤΕ

DSL σύνδεση: otenet 768/192
Πάροχος: OTEnet
Κόστος: 14.5 τον μηνα(για ενα χρονο)

ολα καλα.

Eγω εχω γραμμη οτε και συνδεση στα 8mbits HOL.
Δυστυχως ειμαι μαλλον μακρια απο dslam και με sn ratio 6db kai 49db attenuattion συγχρονιζει μονο στα 4800 περιπου..
Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος αλλα για να πιασεις γραμμη στο helpdesk της HOL πρεπει να περιμενεις μιση ωρα !
Ο εξοπλισμος που δινουν (FRITZ WLAN 7140) ειναι απο τους καλυτερους .

Forthnet Dsl-in-a-box

1024/256 στο καταραμένο δίκτυο του ΟΤΕ...

6 μήνες/119 με δώρο ένα φωτογραφικό μίνι εκτυπωτή Samsung SPP-2020 αξίας τότε(πριν 6 μήνες) 90
Πριν από αυτό το πακέτο είχα πάρει το ίδιο πακέτο με ένα πολυμηχάνημα της HP δώρο(εκτυπωτής-scanner) αξίας 100 τότε...

Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet και ο ΟΤΕ τo παίζει Δον Κορλεόνε..

Γενικά, κανένα παράπονο από Forthnet(εκτός από το τηλεφωνικό κέντρο που δεν το σηκώνει ποτέ) αλλά πολλά παράπονα από ΟΤΕ ο οποίος κάνει συνεχώς "πόλεμο" στους ιδιωτικούς παροχείς internet...

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Δεν βρίσκω κάτι (πολύ) σχετικό.

http://www.adslgr.com/features/map/dslams.php?id=7

Περισσότερες λεπτομέρειες από την Forthnet (μπορούν να σου πούν ακριβώς που είναι το κέντρο τους)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

http://www.adslgr.com/features/map/dslams.php?id=7

Περισσότερες λεπτομέρειες από την Forthnet (μπορούν να σου πούν ακριβώς που είναι το κέντρο τους)

Το είχα δει το link, αλλά δε δίνει τις πληροφορίες που λέω. Η forthnet ούτε τηλέφωνα σηκώνει, ούτε σε e-mail απαντά.

Ευχαριστώ πάντως!

Εγώ έχω Connex 768. Αρκετά ικανοποιημένος από τις ταχύτητες (sn περίπου 10,5db). Αυτό σημαίνει ότι αν ανεβάσω ταχύτητα θα θαφτεί κι άλλο το νούμερο.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το helpdesk. Είναι και ο μόνος πάροχος που έχω πάρει τηλέφωνο και έχει απαντήσει μέσα σε 1 λεπτό. Με HOL ποτέ δεν κατάφερα να μιλήσω με τεχνικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα. Κακή εμπειρία είχα και με τα helpdesk forthnet και sparknet αλλά αυτά πολύ παλαιότερα.

Τί λες βρε Σωκράτη? και είμαι στην έρευνα για αλλαγή. Να σου πω την αλήθεια είμαι ανάμεσα σε Forthnet και HOL. Με αυτά που μου λες μάλλον θα το καθυστερήσω λιγουλάκι...