Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

με τι snr ?

9
Παλιότερα όταν είχαν κάνει την αναβάθμιση από 4 στα 12, έπαιζα στα 12 απροβλημάτιστα. Μετά άρχισαν να μειώνουν τις ταχύτητες με το έτσι θέλω.

Και για να ανφερθώ στο θέμα
Πακέτο TELLAS 2-PLAY
ΠΛΗΡΩΝΩ Περίπου 41
Χρονος σύνδεσης Γύρω στο μήνα (έχω tellas 3-4 χρόνια)
Από τηλεφωνία πάρα πολύ ευχαριστημένος (Θα έλεγα άριστη αλλά το θεωρώ υπερβολικό)
Ιnternet Πέρα από κάποια προβλήματα όταν υπήρχε γενικό πρόβλημα (τέτοια συνέβαιναν μια-δυο φορές τον χρόνο) δεν είχα διακοπές. Μόνο πρόβλημα η αρκετά χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης σε σχέση με την απόσταση από κέντρο (με θεωρητικο μέγιστο άνω από 20 συγχρονίζω με 7). Στο www.adslgr.com στα θέματα Wind θα βρείτε αρκετές διαμαρτυρίες για τους χαμηλούς συγχρονιμούς της Wind (tellas). Οι περισσότεροι που έφυγαν από tellas συγχρονίζουν σε μεγαλύτερες ταχύτητες σε άλλους παρόχους.

NetOne τηλέφωνο/internet (δωρεάν τηλ σε σταθερά Ελλάδα και Εξωτερικό)

Τιμή 37,5 το μήνα.

Τα τηλέφωνα (voip) ακούγονται λίγο σιγά (πρέπει να έχεις δυνατή φωνή)

Βλάβες: Τι είναι αυτό. Τις έχω ξεχάσει από τότε που πήγα σε NetOne.

Ταχύτητες: Η περιοχή είναι χάλια σε γραμμές. Η γραμμή είναι στα 8/1 ΜBPs (12snr) και με κατέβασμα σε snr 9 πάει στα 10/1 MBPs (με snr 6 έφτανε στα 12/1 αλλά είχε αποσυγχρονισμoύς).

Download/upload: Η γραμμή γεμίζει απροβλημάτιστα όλες τις ώρες.

HellasOnLine καμποσα χρονια.

Προσφατα εκανα αλλαγη στο DP GR διοτι δε χρειαζομαι κλησεις προς κινητα και διεθνεις.

Τελικη τιμη: 33,44

Line Uptime: 71:06:38:00
Line Rate: 21479 Kbps|880 Kbps
Noise Margin: 2.5 dB|8.5 dB
Line Attenuation: 6.0 dB|1.9 dB

Αποδοση/τιμη -> 95% :worshippy:

Πάνω στο dslam μένεις ?

Last edited:

φορθνετ 2play (απο τοτε που βγηκε) 40 ευρω το μηνα

Link Information

Uptime: 19 days, 12:55:58
DSL Type: G.992.5 annex A
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,023 / 22,972
Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0.00 / 0.00
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.0 / 18.5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5.0 / 11.0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 16.0 / 7.0
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM
Loss of Framing (Local/Remote): 15 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 2 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 29 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 44,641
CRC Errors (Up/Down): 0 / 182
HEC Errors (Up/Down): 10,128 / 95
το μονο προβλημα μ ειναι οτι καθε τοσο η φορθνετ σερνεται κατα τα αλλα ολα οκ με τηλ δεν ειχα ποτε θεμα και αποσυνδεσεις δεν εχω καθολου

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Γιώργο νομίζω ότι είσαι άδικος τώρα.
5/9 Σάββατο μου έστειλες pm.
Το είδα 7/9 την Δευτέρα στην δουλειά.
Ο ΟΤΕ δεν είχε παραδόσει ακόμα τον βρόχο σου.
Επικοινώνησα με το Μέγαρο του ΟΤΕ όπου μας κατασκεύασαν το βρόχο.
Στις 11/9 ήρθε τεχνικός για να σου συνδέσει τη γραμμή.
Είναι άκομψο νομίζω στα pm όλα να είναι όμορφα και ευγενικά και δημόσια να δυσανασχετείς.
Όσον αφορά το πρόβλημα σου για να γνωρίζουν και οι φίλοι του φορουμ γύρω από τους βρόχους, οφείλεται στην ποιότητα της γραμμής σου.
Δηλώνοντας 7,6 Mb προφίλ, δυστυχώς το margin έπεσε στα 7.5 db.
Αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο και σου εξήγησα τι πρέπει να κάνεις.
Αν θέλεις να μην έχεις errors, πρέπει το margin να ανέβει στα 9 db.
Αυτό όμως θα σου κλειδώσει την γραμμή γύρω στα 6 Mb.
Στο site της ontelecoms μπορείς να παίξεις με την γραμμή σου και να της δώσεις ότι προφιλ σε βολεύει για να έχεις σταθερότητα.

:award:Tα προβληματα απο την συνδεση τον Σεπ 2009 εως και Μαρτιο 2010 :bigcry:δεν σταματησαν.
Εχουμε και μετραμε
συνεχεις διακοπες σε καθημερινη βαση
στο ιντερνετ
και στο τηλεφωνο
καλουσα σχεδον καθημερινα στην :operator:εξυπηρετηση πελατων για παραπονα με την συνδεση τους .
Ηρθε 2 φορες ο τεχνικος:slapface: και ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι περισσοτερο δυστυχως ηταν γενικο το προβλημα στην περιοχη στο ιντερνετ και στην τηλεφωνια .
Η δε συνδεση του δηθεν online σινεμα και κατεβασμα ταινιων απο την εταιρεια ontelecom να σερνεται και το σταματησα απο την συνδρομη μου .
Ενω πληρωνα μεχρι προσφατα την συνδρομη μου στην εταιρεια αυτη δεν προσπαθησε περισσοτερο απο αυτο το κλασικο θα κανουμε οτι μπορουμε με αποτελεσμα να κανω παραπονα να μου επιστρεψουν τα χρηματα που εχω καταβαλει για την τηλεφωνια και το ιντερνετ απο την αρχη της συνδεσης μου .
Με ενημερωσαν οτι θα κανουν καποια εκπτωση για το προβλημα με την συνδεση στο ιντερνετ με την τηλεφωνια και στην ταλαιπωρια που εχω τραβηξει :grinning-smiley-043.
ΝΑΙ ειναι αληθεια μετα απο 7 μηνες συνδεση και με λογαριασμο σε εκρεμοτητα (185 ευρω που δεν τον πληρωσα γιατι ζητησα πισω τα χρηματα μου απο την κακη ποιοτητα υπηρεσιων)μου εκαναν εκπτωση 3 ευρω πηρα ξανα τηλ μου ζητανε επιμονα τα χρηματα μου με αποτελεσμα να παραπονεθω παρα πολυ εντονα στην εταιρεια και ο κυριος στην εξυπηρετηση πελατων (εχω το ονομα του)να μου κλεισει το τηλεφωνο μετα απο την εντονη κριτικη μου και ακρη ακομα δεν εχω βρει συν του οτι πηγα στα κεντρικα στο μαρουσι να επιστρεψω τον εξοπλισμο που μου ειχαν πει απο το τηλ και δυστυχως βρηκα το κτιριο αδειο και ενα μεγαλο ενοικιαζεται στην εξωτερικη μερια ....
Μπραβο παντα τετοια .... επιχειρησεις αφαντες παροχες του τιποτα αλλα τα χρηματα και οι λογαριασμοι να τρεχουν ... και να μην δεχεστε το λαθος σας.
Κατα τα άλλα εσεις να τα ζητατε ΑΙΣΧΟΣ

ΝetOne τηλέφωνο/internet

Τιμή 39,20 το μήνα (με ΦΠΑ)
Περιλαμβάνονται:
Internet έως 24MBps (στη δικιά μου περίπτωση 17)
2 γραμμές VoIP - καταπληκτική ποιότητα εφάμιλλη με PSTN OTE
Static IP (δωρεάν)
Δωρεάν τηλέφωνα σε σταθερά Ελλάδας και Εξωτερικού
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Είμαι συνδρομητής 3 περίπου χρόνια και έχω ξεχάσει να ασχολούμαι με τη γραμμή. Rock Solid και ανταπεξέρχεται 24/7 seeding.
Είχα την ατυχία να περάσω από ΟΛΟΥΣ σχεδόν τους εναλλακτικούς (Forthnet, HOL, κτλ.) είτε σαν συνδρομητής ο ίδιος είτε σε πελάτες μου και θεωρώ την NetOne τον πιο αξιόλογο εναλλακτικό.
Σημειωτέον ότι με αυτά που προσφέρει δεν υπάρχει πιο φτηνός εναλλακτικός.

Ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα παιδιά,μιας και σύντομα μετακομίζω σε νέο σπίτι χωρίς γραμμή τηλεφώνου. Μιας και βρίσκω τα πακέτα του ΟΤΕ ακριβά, τί είναι καλύτερο να κάνω ώστε να έχω το συντομότερο δυνατόν Internet, να καλέσω τον ΟΤΕ να μου βάλει πρώτα γραμμή τηλεφώνου και μετά να κάνω αίτηση για φορητότητα στη forthnet ή να πάω κατευθείαν στη forthnet για να πάρω γραμμή τηλεφώνου και Internet μαζί?

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα παιδιά,μιας και σύντομα μετακομίζω σε νέο σπίτι χωρίς γραμμή τηλεφώνου. Μιας και βρίσκω τα πακέτα του ΟΤΕ ακριβά, τί είναι καλύτερο να κάνω ώστε να έχω το συντομότερο δυνατόν Internet, να καλέσω τον ΟΤΕ να μου βάλει πρώτα γραμμή τηλεφώνου και μετά να κάνω αίτηση για φορητότητα στη forthnet ή να πάω κατευθείαν στη forthnet για να πάρω γραμμή τηλεφώνου και Internet μαζί?

Και εγώ έχω το ίδιο θέμα (θα μετακομίσω περίπου το Πάσχα).
Απλώς θέλω να κρατήσω το υπάρχον Νο τηλεφώνου μου.
Στη Forthnet που ρώτησα μου είπαν περίπου γύρω στα 55€ ότι θα κοστίσει η όλη διαδικασία αλλά για καμιά 15 ημέρες δεν θα έχω τηλέφωνο.(εδώ δεν μου το διευκρίνισε και πολύ καλά...)
Μήπως αξίζει να κάνω νέα σύνδεση στον ΟΤΕ και μετά να μεταφέρω το τηλέφωνο μου εκεί? (αν γίνεται...)

ειχα για 3 χρονια con-x στα 2 mbps
μενω λιγο εξω απο τη λαμια
μεσα στα 3 χρονια για κανενα 3μηνο ειχα πολλα προβληματα...σερνοτανε απιστευτα και μετα απο πολλεσ ενοχλησεις, πηγα ο ιδιος σε γνωστο στον οτε 4-5 φορες.., και μετα το φτιαξανε.
κατα τα αλλα ημουν γενικα ευχαριστημενος.
πρν 2 μηνες τους ρωταω....προκειται κυριοι να αναβαθμησετε την ταχυτητα στην περιοχη μου μεσα στον επομενο χρονο?
οχι μου λενε..δεν υπαρχει περιπτωση..το δυκτιο στην περιοχη μου ειπαν, δε σηκωνει παραπανω ταχυτητα. οτι εταιρια και να βαλετε παλι 2 θα εχετε.
οκ λεω.
τον κοβω τον οτε και κανω αιτηση στην hol με αρκετο φοβο μπορω να πω.
αποτελεσμα : η μεταβαση απο τη μια συνδεση στην αλλη εγινε ακριβως την ημερομηνια που μου ειπανε και ουτε που την καταλαβα.
ταχυτητα??? min 12 mbps - max 19mbps!!!!!! 19!!! δεν το πιστευα!!
ειμαι απολυτα ικονοποημενος απο τη hol μεχρι τωρα...
με 37 ευρο το μηνα απεριοριστα σταθερα, 1ωρα σε κινητα και το ιντερνετ.

Στην Cyta εχω 3 διαφορετικα τηλεφωνα voip,τα 2 ειναι οτι πιο απλο και φτηνο εχει 16 ευρω το μηνα 4mbit (καθαρη 4αρα) και πληρωνω ολα τα τηλεφωνα (ελα ομως που στο ενα σπιτι παω 5-6 φορες το μηνα τον χειμωνα και στο αλλο δεν κανω πολλα τηλεφωνα) ενω στο σπιτι εχω 8mbit (ουτε 5αρα δεν ειναι) και απεριοριστα σταθερα και καποια λεπτα κινητα με 22 ευρω.Για μενα η cyta αξιζει μονο για το πιο φτηνο πακετο.Δεν θα ξεχασω το 2007 οταν ειχα βαλει οτε λιγο εξω απο την θεσσαλονικη σε περιοχη που μολις ειχε βαλει 24αρες (σαββατοκυριακο ειχε κανει αναβαθμιση,δευτερα ειχα κανει αιτηση) και ειχα συνδεση στα 23,5 mbit και download 2,4 mb/sec (μετα χαλασε και αυτος 1,6-1,7 mb/sec).

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Και εγώ έχω το ίδιο θέμα (θα μετακομίσω περίπου το Πάσχα).
Απλώς θέλω να κρατήσω το υπάρχον Νο τηλεφώνου μου.
Στη Forthnet που ρώτησα μου είπαν περίπου γύρω στα 55 ότι θα κοστίσει η όλη διαδικασία αλλά για καμιά 15 ημέρες δεν θα έχω τηλέφωνο.(εδώ δεν μου το διευκρίνισε και πολύ καλά...)
Αν θέλεις να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό, τότε αναγκαστικά πες στην Forthnet να στον κάνει μεταφορά/παραλαβή.
Το να μείνεις χωρίς τηλέφωνο, μπορεί να είναι για κάποιες ώρες ή και για δύο μέρες.
Δεν ξέρω γιατί σου είπαν 15 ημέρες. Μήπως είπαν πως η μεταφορά θα πάρει 15 ημέρες?
Δηλαδή η όλη διαδικασία μεταφοράς και όχι το να μείνεις χωρίς τηλέφωνο.

Μήπως αξίζει να κάνω νέα σύνδεση στον ΟΤΕ και μετά να μεταφέρω το τηλέφωνο μου εκεί? (αν γίνεται...)
Ούτε συζήτηση! Θα πληρώσεις τέλη νέας γραμμής ή και σύνδεσης στον ΟΤΕ, και μετά... θα πληρώσεις και την μεταφορά στην Forthnet!!!

Εκτός και αν πεις στην Forthet να σου βάλουν νέα γραμμή, αλλά εννοείται πως θα πάρεις καινούριο αριθμό 21x-xxxxxxx

Last edited:

24αρα ADSL Connex περίχωρα Θεσ/νίκης
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος...να σημειώσω οτι ήταν αρκετά μικρότερες οι ταχύτητες μέχρι που σταμάτησα το connextv.
Απόσταση από το dslam ~500 μέτρα.
Το router δείχνει να συνδέεται στα 15/16 mbps
Οι ταχύτητες σε RS, Hotfile 1,7mb/second

To ConnexTV πιστεύω οτι αξίζει τα λεφτά του για κάποιους που δεν έχουν άλλες άκρες.
Για μένα που έχω κινητό πιάτο, δέκτες, κάρτες dvb και ολα τα κόλπα, δε νομίζω οτι μου προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο. Ισα ισα από τότε που το έκοψα, κέρδισα μερικά mbps στο downloading.

Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Εννοείς ότι στο πακέτο περιλαμβάνονται και όλα αυτά τα κανάλια;
Εάν ΝΑΙ, είναι εκπληκτική η προσφορά τους.

τα βασικά είναι αυτά με μαύρο χρώμα τα αλλά έχουν έξτρα χρέωση από 5 έως 10 ευρώ ανά πακέτο.
φυσικά o δέκτης είναι hd pvr, ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση είναι δωρεάν.
Αν όμως σταματήσεις την συνδρομή πρέπει να επιστρέψεις το δέκτη.

Για το nova έχω το σταρτ πακ μια και αθλητικά βλέπω από το pc.