Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον Προ-ενισχυτη μεταχειρισμενο ως 800 ευ
δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι αρνητικός σε απόψεις και εμπειρίες κάποιων που ίσως να ξέρουν ή να μην ξέρουν περισσότερα απο εσένα!αυτή είναι η γνώμη μου για τις λάμπες και αν θέλει κάποιος να παίξει με λάμπα πρέπει να βάλει βαθειά το χέρι του στην τσέπη για να πάρει σωστή λάμπα._
Δεν είναι θέμα γνώσεων αγαπητέ μου.
Είναι θέμα παραπληροφόρησης.
Όταν λέμε ότι οι "λαμπάτοι έτσι", οι "λαμπάτοι αλλιώς" εννοούμε ότι έχουμε ακούσει όλους τους λαμπάτους σε όλα τα πιθανά σετάπ σε όλους τους πιθανούς χώρους και φυσικά ότι τα αυτιά αυτού που άκουσε όλα αυτά δουλεύουν καλά και ότι τα γούστα μας είναι συμβατά.
Αν μου βρεις μια τέτοια περίπτωση εγώ πάω πάσο.
Εγώ που δεν έχω ακούσει τα πάντα λέω ότι αυτό που λες μπορεί να συμβαίνει, αλλά μπορεί και όχι.
Ο λαμπάτος μου (Geroukis line) καινούργιος τιμάται περί το χιλιάρικο και τα χαρακτηριστικά του ήχου του ουδεμίαν σχέση έχουν με αυτό που αναφέρεις για "φουσκώματα" κλπ.
Τον έχω δοκιμάσει με τελικούς:
Coda model 11
Behringer EP1500
Ψηφιακούς Icepower
NAD 216 THX
Macintosh MC150
Και με ηχεία:
Vienna acoustics Haydn
Chario Millenium II
Magnepan 1.6 με κρος αλλαγμένα
Dahlquist DQ30i
Eπίσης, παρόμοια συμπεριφορά είχε από ένα μικρό άκουσμα που του έκανα ο EAR 864 του αγαπητού μας γενικού διαχείρα.
Οπότε καλό είναι να μην αναπαράγουμε μύθους που διαβάσαμε στο ιντερνετ ή σε διάφορα περιοδικά ή το ακούσαμε κάπου που το έλεγε κάποιος σε κάποιον άλλον κλπ...
Σε γενικές γραμμές η επιλογή "λαμπάτος προ-τρανζίστορ τελικός" με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, όχι όμως στα τυφλά, αλλά κατόπιν εκτενών ακροάσεων.