Ποιον προβολέα μέχρι 2200Ε!

Λοιπόν ας να επανέλθουμε στο θέμα μας μιας και ακόμα δεν αγόρασα προβολέα (αντε να δούμε πότε θα πάρω!). Εκεί που είμουν έτοιμος να αγοράσω τον optoma hd 82 λέω ας κάνω λίγο υπομονή να δω τους καινούργιους benq w6000, epson tw-5500, panasonic ae4000, sony w15 και μετά να αποφασίσω.

Ο benq w6000 από ότι διάβασα δεν έχει σύστημα βελτίωσης κίνησης οπότε απορρίπτεται οπως και ο sony w15. Ο panasonic ae4000 μόλις εμφανίστηκε όπως διαβάζω εδώ με τιμή 2000 δολάρια που είναι άκρως ενδιαφέρουσα οπότε πρέπει να περιμένουμε να τον δούμε και αυτόν. Άντε να έρθει και ο epson tw-5500 να δούμε τι έχει να μας πει και αυτός.

Έχω βαρεθεί αυτό το περίμενε, ελπίζω μέσα στο Νοέμβριο να έχουν έρθει όλα τα καινούργια μοντέλα και να κάνω την αγορά.

Από πλευράς features δεν θα βρεις κανένα προβολέα στον κόσμο που κάνει περισσότερα από τον Panasonic PT-AE4000.
Τώρα ΑΝ κάποιος DLP έχει ίσως λίγο καλύτερο ANSI Contranst αυτό είναι λεπτομέρεια καθώς οι Pany έχουν πολύ καλές ρυθμίσεις χρώματος από το εργοστάσιο και ένα πολύ καλό colour management για να μπορεί κάποιος να έχει απόλυτα σωστά χρώματα.
Έχω τον PT-AE2000 από τον Απρίλιο του 2008 και δεν σκέφτομαι πλέον να τον αλλάξω παρά με άλλο Pany.
Αυτό λέει πολλά πιστεύω.....:grinning-smiley-043

O panasonic 4000, μοιάζει πολύ καλή περίπτωση και θα αντικαταστήσει στη (δική μου) λίστα τον 3000-bye-.
Στους benq παίρνει προβάδισμα ο w6000, σε σχέση με τον 20000, μετά από σύντομη μελέτη-με ενδιαφέρει και τo lens shift...
O 82 παραμένει στο ύψος του, αλλά με μια σωστή τιμή νομίζω ότι ο 4000 θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αν και η αγορά του θα είχε και τον προβληματισμό, " το σπίτι του panasonakia " ?

Επειδή φίλε Κώστα ψάχνω ακριβώς στην ίδια κατηγορία με εσένα για αγορά μου φαίνεται ότι μάλλον πρέπει να περιμένουμε ( και να αγοράσουμε ) τον panasonic ae4000 . απ ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα είναι "κελεπούρι" για την τιμή του... Βέβαια δέν ξέρω σε τι τιμή ακριβώς και πότε θα έρθει προς τα εδώ...

αν μπορει καποιος να μας πει καποια λογια για τον συγκεκριμενο (PANASONIC PT AE4000U) ,θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα,γιατι και εγω ψαχνω για προβολεα αυτη την περιοδο,και δεν ξερω πολλα πραγματα στην κατηγορια αυτη.μονο απο reviews οτι διαβαζω,και δεν κατεχω αρκετα...αλλα το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι value for the money και πολυ παραπανω απο οτι λενε...3LCD τεχνολογια και 2000$ δυσκολα βρισκεις:grandpa:

σαβα και εγω περιμενω να ερθει να δουμε τι κανει ο 4000.παντως στα χαρτια ειναι πολυ δυνατο μηχανημα αλλα αυτο δεν λεει κατι.υπομονη μεχρι να ερθει και να τον δουμε απο κοντα.

Ήρθε η ώρα να αγοράσω και εγώ προβολέα!!!

Το θέμα είναι ότι έχω διαβάσει όλο το forum αλλά τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Λοιπόν η εμπειρία από προβολείς μέχρι τώρα είναι ένας epson tw 700 που έχει ένας φίλος μου. Καλά δείχνει πιστεύω, δεν έχει τόσο καλό μαύρο, αλλά εγώ θέλω να πάρω ένα καλό προβολέα 1080.
Οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής: θέλω έναν προβολέα που να τοποθετείται εύκολα γιατί έχω σκοπό να το μεταφέρω σε διάφορους χώρους, θέλω να προβάλει 90-100 ίντσες από τα 3-3,5 μέτρα, να μπορεί να γεμίσει 120 ίντσες γιατί μπορεί να μου έρθει και αγοράσω κανένα μεγάλο πανί, θέλω να έχει καλό μαύρο, θέλω ....

Λοιπόν αρχικά έλεγα να αγοράσω τον sony w10 αλλά τώρα κοιτάω και τους epson 3000 και 5000. Ανώτατο όριο έχω τον epson 5000 που βγαίνει στα 2200. Μπορώ να δώσω τα χρήματα αλλά αν όντως είναι τόσο καλύτερος από τον 3000 που βγαίνει στα 1600. Και στη μέση είναι και ο sony. Ποιόν από τους 3 μου προτείνεται ή κάποιον άλλο σε αυτά τα λεφτά;
καλυτερα φιλε να τους δεις απο κοντα και τους 3

Re: Απάντηση: Ποιον προβολέα μέχρι 2200Ε!

καλυτερα φιλε να τους δεις απο κοντα και τους 3

Λοιπόν πλέον οι τρείς υποψήφιοι είναι οι Optoma HD 82 , Epson TW 5500 και Panasonic AE-4000.
Μέχρι τέλη Νοεμβρίου ελπίζω να έχουν έρθει o Epson και ο Panasonic ώστε να μπορέσω να τους δω και τους τρεις από κοντά και να αποφασίσω.

κανενα νεο για τον panasonic ae4000 εχουμε?
ποτε θα ερθει εννοω,γιατι δεν βλεπω τιποτα στον οριζοντα...

Στην Αμερική τον πουλάνε κανονικά 2000 δολάρια. Ελπίζω να έρθει σύντομα και εδώ (αν και είναι αλήθεια δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα).

kαλημερα στη παρεα!!

επειδη το κοιταω και γω στα κλεφτα το θεμα για το sanyo 3000 τι πιστευετε?? δεν φτανει τη κλαση των προαναφερθεντων???? επειδη σε γενικες γραμμες εχω ακουσει καλα σχολια και διαβαζω καλες κριτικες.
τι λετε??

Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω καινούριο βιντεοπροβολέα (έχω ακόμη τον θρυλικό TW-600!!).

Θα κάνω όμως υπομονή μέχρι να βγει στην αγορά ο νέος Epson Home Cinema 8500 UB (υπάρχει και το σχετικό νήμα). Διάβασα πολύ θετικά πράγματα σε reviews που έγιναν σε μονάδες προπαραγωγής. Η τιμή του (που, όπως φαίνεται, θα είναι κάτω από 2500 ευρώ) θεωρείται πολύ καλή για τα προσόντα του.

Δεν ξέρω όμως αν η Epson βελτίωσε την ποιότητα κατασκευής. Αυτό είναι σημαντικό θέμα, γιατί κακή ποιότητα κατασκευής σημαίνει προβλήματα στο μέλλον. Έχω πικρή πείρα από την ανομοιομορφία του κατά τα άλλα εξαιρετικού 600άρη.

ξερει κανεις ποτε θα ερθουν στο ελλαντα τα προβολεις που λεμε?
γιατι στο αμερικα κυκλοφορει ηδη
εμεις εντω?

Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω καινούριο βιντεοπροβολέα (έχω ακόμη τον θρυλικό TW-600!!).

Θα κάνω όμως υπομονή μέχρι να βγει στην αγορά ο νέος Epson Home Cinema 8500 UB (υπάρχει και το σχετικό νήμα). Διάβασα πολύ θετικά πράγματα σε reviews που έγιναν σε μονάδες προπαραγωγής. Η τιμή του (που, όπως φαίνεται, θα είναι κάτω από 2500 ευρώ) θεωρείται πολύ καλή για τα προσόντα του.

Δεν ξέρω όμως αν η Epson βελτίωσε την ποιότητα κατασκευής. Αυτό είναι σημαντικό θέμα, γιατί κακή ποιότητα κατασκευής σημαίνει προβλήματα στο μέλλον. Έχω πικρή πείρα από την ανομοιομορφία του κατά τα άλλα εξαιρετικού 600άρη.

Τα ίδια με τον δικό tw 600
Το επάνω μέρος της οθόνης μπλε , το κάτω μέρος κόκκινο, αριστερά ένα πολύ όμορφο ροζάκι και στα δεξιά απαλό σιελ.. και όλα αυτά προβάλλοντας λευκό ….!
Δυο μήνες ταλαιπωρίας ,τηλέφωνα και πήγαινε- έλα στο service.
Τελικά (κατά τα λεγόμενα τους) τον έστειλαν Ιταλία για επισκευή, και αλλαγή όλου του οπτικού μονοπατιού και λάμπας.
Ο προβολέας παίζει τώρα σαν καινούργιος απλά περιμένω πότε και αν θα τη ξαναπατήσει..
Ελπίζω και εγώ, τα καινούργια τους μοντέλα να είναι πιο αξιόπιστα..!

λοιπον kostas214 εχω τις ιδιες αποστασεις προβολης με εσενα (3-3,5 μετρα)
και απο οτι βλεπω πας με το ζορι στις 110 ιντσες και μονο με lcd προβολεα

εγω το εψαξα απο εδω
http://www.projectorcentral.com/Panasonic-PT-AE4000U-projection-calculator-pro.htm

αν κανω κατι λαθος η ισχυουν αλλες μετρησεις και δεν ειναι οι πραγματικες τιμες αυτες ας μου το πει καποιος γιατι εχω καταληξει σε lcd προβολεα λογω του οτι οι αλλοι προβολεις δεν δινουν πανω απο 100 ιντσες σε τετοια αποσταση