ποιον προβολεα?

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
γεια σας παιδια

επειδη τωρα το κλοκαιρι εχουμε μαζευτει πολλοι της οικογενειας και καθομαστε εξω τα βραδια
θα ηθελα να μου βρειτε ενα προβολι που να μπορει να κανει πανω απο 200" απο 7-8 μετρα και να εχει τεραστια φωτεινοτητα.
ενα λιγο παλιο 700 που εχω κανει την εικονα αλλα ακομα και στο dynamic απογοητευση στο θεμα φως
θελω ο προβολεας να εινα το λιγοτερο hdready με hdmi

ευχαριστω

το sony θα σου προτεινα με τα 10.000 lumens και τα 4κ αναλυση.Πιστευω οτι θα σε καλυψει

Attachments

• SXRD_1.jpg
    SXRD_1.jpg
    99.3 KB · Views: 18
γεια σας παιδια

επειδη τωρα το κλοκαιρι εχουμε μαζευτει πολλοι της οικογενειας και καθομαστε εξω τα βραδια
θα ηθελα να μου βρειτε ενα προβολι που να μπορει να κανει πανω απο 200" απο 7-8 μετρα και να εχει τεραστια φωτεινοτητα.
ενα λιγο παλιο 700 που εχω κανει την εικονα αλλα ακομα και στο dynamic απογοητευση στο θεμα φως
θελω ο προβολεας να εινα το λιγοτερο hdready με hdmi

ευχαριστω

Mε πολύ φώς (1600 Ansi) και λίγα λεφτά, αφού είναι για τον κήπο, εγώ θα σου πρότεινα Optoma HD 65.
Με κάτω από 800 Ε κάνεις τη δουλειά σου μιά χαρά.

με ποιον θα εχω πιο πολυ φως?
hd65 η hd80?

o pana 200 ειναι αληθεια τοσο φωτεινος οσο λεει στα χαρτια?
ας πει καποιος που εχει...

Νομιζω οτι στον HD65 αν ενεργοποιησεις το briliant color μπορει να εισαι και πιο φωτεινος.
Ομως με τον HD65 θα εχεις δυο κακα.Ενα μη ουσιαστικο και ενα ουσιαστικο.

α) Με το briliant color δεν θα εχεις την ιδια πιστοτητα χρωματος (αδιαφορο για τη χρηση που το θελεις)
β) Ο προβολεας εχει 4x τροχο.Θεωρω οτι η ταχυτητα αυτη ειναι πολυ χαμηλη και ενδεχομένως θα προκαλεσει προβλημα στη θεαση.