- 23 June 2006
- 10,240
Καταρχήν την καλησπέρα μου στο χωριό !
Δεύτερον, δεν είμαι (δυστυχώς) ντιούης... Δεν κατέχω ...
Ωστόσο, έχω καλούς φίλους και γνωστούς που ελπίζω ότι μπορούν (με κάποια αμοιβή βεβαίως ) να μου φτιάξουν κάποια πράγματα...
Διαβάζω κατά καιρούς για τα θαυμαστά σχέδια του κου Pass (τώρα τελευταία για τον F5, παλαιότερα για τους σκατζόχοιρους, κλπ. )
Υπάρχει αντίστοιχα κάποιο -κατά την γνώμη σας- εξαιρετικό σχέδιο του κυρίου αυτού για έναν προ ;
Ουσιαστικά αυτό που χρειάζομαι είναι ένα μηχανάκι :
- με μία είσοδο (έχω μόνον ένα sacd player)
- απόλυτα ήσυχο (δεν θέλω hum, buzz, βόμβο, φύσημα, κλπ. κλπ.)
- ηχητικά ουδέτερο, διάφανο, γρήγορο
οι τελικοί μου είναι δύο θηριώδεις Xindak PA-1 με τα ακόλουθα στοιχεία (copy paste από το σάιτ της xindak ) :
Rated Power: 230W (8Ω) 460W (4Ω) 60W (8Ω CLASS A)
Frequency Response: 10Hz-100KHz (-1dB)
T.H.D : ≤0.02%
S.N.R : ≥105dB
Input Sensitivity: 2V
Damping coefficient : 140
Input impedance : 33 kohm
Σκοπεύω να διαθέσω μέχρι 1000 ευρώ
Υπάρχει απάντηση στο ερώτημα μου ;
Πέραν του Νέλσονα, υπάρχουν αλλού αντίστοιχα καλές σχεδιάσεις ; Αν πάμε σε λάμπα, υπάρχει περίπτωση να ισχύσουν τα περί ησυχίας ;;;
Με το προϋπολογισμό μου (υπολογιζομένης και της αμοιβής του ''κατασκευαστού'' ) μπορώ να πετύχω τα ζητούμενα ;;;;
Ευχαριστώ και συγχωρείστε μου το γεγονός ότι προσπαθώ να γίνω ντιούης δια της πλαγίας ...
Δεύτερον, δεν είμαι (δυστυχώς) ντιούης... Δεν κατέχω ...
Ωστόσο, έχω καλούς φίλους και γνωστούς που ελπίζω ότι μπορούν (με κάποια αμοιβή βεβαίως ) να μου φτιάξουν κάποια πράγματα...
Διαβάζω κατά καιρούς για τα θαυμαστά σχέδια του κου Pass (τώρα τελευταία για τον F5, παλαιότερα για τους σκατζόχοιρους, κλπ. )
Υπάρχει αντίστοιχα κάποιο -κατά την γνώμη σας- εξαιρετικό σχέδιο του κυρίου αυτού για έναν προ ;
Ουσιαστικά αυτό που χρειάζομαι είναι ένα μηχανάκι :
- με μία είσοδο (έχω μόνον ένα sacd player)
- απόλυτα ήσυχο (δεν θέλω hum, buzz, βόμβο, φύσημα, κλπ. κλπ.)
- ηχητικά ουδέτερο, διάφανο, γρήγορο
οι τελικοί μου είναι δύο θηριώδεις Xindak PA-1 με τα ακόλουθα στοιχεία (copy paste από το σάιτ της xindak ) :
Rated Power: 230W (8Ω) 460W (4Ω) 60W (8Ω CLASS A)
Frequency Response: 10Hz-100KHz (-1dB)
T.H.D : ≤0.02%
S.N.R : ≥105dB
Input Sensitivity: 2V
Damping coefficient : 140
Input impedance : 33 kohm
Σκοπεύω να διαθέσω μέχρι 1000 ευρώ
Υπάρχει απάντηση στο ερώτημα μου ;
Πέραν του Νέλσονα, υπάρχουν αλλού αντίστοιχα καλές σχεδιάσεις ; Αν πάμε σε λάμπα, υπάρχει περίπτωση να ισχύσουν τα περί ησυχίας ;;;
Με το προϋπολογισμό μου (υπολογιζομένης και της αμοιβής του ''κατασκευαστού'' ) μπορώ να πετύχω τα ζητούμενα ;;;;
Ευχαριστώ και συγχωρείστε μου το γεγονός ότι προσπαθώ να γίνω ντιούης δια της πλαγίας ...
Last edited: