Ποιον προενισχυτή ;

με τυρφη ειναι το lagavulin?
μην πειραξει τους μετασχηματιστες μου... που ειναι πιουριστικοι...

Λοιπόν :

Η συνάντηση θα γίνει οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα.
Έχουν σχεδόν εξασφαλισθεί όλες οι σχολές προ, ήτοι :

α. Με μετασχηματιστές ( αλά TVC, ευγενική χορηγία του Νίκου (Vet) - δυστυχώς ο Νίκος δεν μπορεί να είναι μαζί μας)

β. Ένας λαμπάτος ντιούικος και ένας παθητικός του Νίκου (Πετρ.)

γ. Ένας Β1 και ένας Death of Zen, ευγενική χορηγία του Σάκη (Vintage service). Η μη άμεση διαθεσιμότητα τους για Τετάρτη, μάλλον πηγαίνει την συνάντηση είτε για Παρασκευή βράδυ είτε για Σάββατο (από 12 μεσημέρι έως όσο πάει). Ο Σάκης πιθανόν να διαθέσει και έναν τελικό δικής του σχεδίασης.

δ. Ένας κινέζικος Β1 ευγενική χορηγία του Δημήτρη Ζ.

ε. Ο δικός μου Dared Mc-7p

στ. Εάν είχαμε και έναν opa627 θα είμασταν αρχηγοί.

Από συμμετοχές ελπίζω ότι είναι σίγουρες οι κάτωθι :

. Νίκος Πετραλιάς
. Δημήτρης Θ.
. Exp4nder

Mε ερωτηματικό ο Δημήτρης Ζ.

Παιδιά, επειδή θα έρθει και ένας φίλος μου εκτός φόρουμ, δυστυχώς υπάρχει θέση μόνον για έναν ακόμη ενδιαφερόμενο (με την έννοια να είναι δυνατή κάποια λογική άνεση ακροάσεων), είτε για την πλάκα του, είτε για να φέρει κάποιον προ για να σχηματίσει μία ιδέα σε σχέση με άλλες σχολές.

Πικραίνομαι :flipout: γιατί ουδείς ενδιαφέρεται για τις εκτελέσεις των συμφωνιών του Μάλερ... μόνον για το Λαγκαβούλιν ...

Θα ενημερώσω και τηλεφωνικά ... για όσους δεν έχω τηλεφωνικό νούμερο, παρακαλώ στείλτε ΠΜ

Χουλιγκάνε Θ. εσένα σε μανατζάρει ο Νίκος ...

Last edited:
Θα φερω και εγω τον δικο μου... All fet design, ladder ποτενσιομετρο, σχεδιαση Erno Borbely. Ειναι λιγο δυνατο μηχανακι :p

attachment.php

Εδω χωρις την τροφοδοσια και χωρις το ladder. Η φωτο δεν ειναι απο τον δικο μου.

Attachments

• borbely.jpg
    borbely.jpg
    50.1 KB · Views: 198
Άκου τι θα κάνεις.
Θα φτιάξουμε 10 interconnect με κολλημένες διαφορετικές αντιστάσεις στο καθένα και θα τα μπαινοβγάζεις ανάλογα με τη στάθμη που θες.
Οπότε έρχομαι μόνος μου να πιούμε Μάλερ και ν' ακούσουμε Λαγκαβούλιν.

Λοιπόν :

Η συνάντηση θα γίνει οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα.
Έχουν σχεδόν εξασφαλισθεί όλες οι σχολές προ, ήτοι :

α. Με μετασχηματιστές ( αλά TVC, ευγενική χορηγία του Νίκου (Vet) - δυστυχώς ο Νίκος δεν μπορεί να είναι μαζί μας)

β. Ένας λαμπάτος ντιούικος και ένας παθητικός του Νίκου (Πετρ.)

γ. Ένας Β1 και ένας Death of Zen, ευγενική χορηγία του Σάκη (Vintage service). Η μη άμεση διαθεσιμότητα τους για Τετάρτη, μάλλον πηγαίνει την συνάντηση είτε για Παρασκευή βράδυ είτε για Σάββατο (από 12 μεσημέρι έως όσο πάει). Ο Σάκης πιθανόν να διαθέσει και έναν τελικό δικής του σχεδίασης.

δ. Ένας κινέζικος Β1 ευγενική χορηγία του Δημήτρη Ζ.

ε. Ο δικός μου Dared Mc-7p

στ. Εάν είχαμε και έναν opa627 θα είμασταν αρχηγοί.

Από συμμετοχές ελπίζω ότι είναι σίγουρες οι κάτωθι :

. Νίκος Πετραλιάς
. Δημήτρης Θ.
. Exp4nder

Mε ερωτηματικό ο Δημήτρης Ζ.

Παιδιά, επειδή θα έρθει και ένας φίλος μου εκτός φόρουμ, δυστυχώς υπάρχει θέση μόνον για έναν ακόμη ενδιαφερόμενο (με την έννοια να είναι δυνατή κάποια λογική άνεση ακροάσεων), είτε για την πλάκα του, είτε για να φέρει κάποιον προ για να σχηματίσει μία ιδέα σε σχέση με άλλες σχολές.

Πικραίνομαι :flipout: γιατί ουδείς ενδιαφέρεται για τις εκτελέσεις των συμφωνιών του Μάλερ... μόνον για το Λαγκαβούλιν ...

Θα ενημερώσω και τηλεφωνικά ... για όσους δεν έχω τηλεφωνικό νούμερο, παρακαλώ στείλτε ΠΜ

Χουλιγκάνε Θ. εσένα σε μανατζάρει ο Νίκος ...

δυστυχώς ειδικά αυτό το ΣΚ είναι σχεδόν αδύνατον να παρευρεθώ, με μια μικρή επιφύλαξη αν είναι για Παρασκευή βράδυ ...

φυσικά ο κλώνος είναι διαθέσιμος,
μήπως όμως αφού υπάρχει ήδη ένα Β1, είναι πλεονασμός ???

*συγχαρητήρια για την άμεση κινητοποίηση και την καλή διάθεση και το κέφι που υπάρχει .... , είναι βάσεις επιτυχίας ....

attachment.php

Εδω χωρις την τροφοδοσια και χωρις το ladder. Η φωτο δεν ειναι απο τον δικο μου.

Παναγιώτη, εννοείται ότι είσαι μέσα ...

ΥΓ.: Είπαμε βρε να μην κολυμπήσουμε στα 'άπατα' των ευρώ !

Last edited:
δυστυχώς ειδικά αυτό το ΣΚ είναι σχεδόν αδύνατον να παρευρεθώ, με μια μικρή επιφύλαξη αν είναι για Παρασκευή βράδυ ...

φυσικά ο κλώνος είναι διαθέσιμος,
μήπως όμως αφού υπάρχει ήδη ένα Β1, είναι πλεονασμός ???

*συγχαρητήρια για την άμεση κινητοποίηση και την καλή διάθεση και το κέφι που υπάρχει .... , είναι βάσεις επιτυχίας ....

Δημήτρη θα ενημερώσω αν κάτσει Παρασκευή ... να ´σαι καλά !

Άκου τι θα κάνεις.
Θα φτιάξουμε 10 interconnect με κολλημένες διαφορετικές αντιστάσεις στο καθένα και θα τα μπαινοβγάζεις ανάλογα με τη στάθμη που θες.
Οπότε έρχομαι μόνος μου να πιούμε Μάλερ και ν' ακούσουμε Λαγκαβούλιν.

Την πλάκα μας θα κάνουμε ... δεν χρειαζόμαστε ματσαρισμένα λέβελς, κλπ. ... άλλωστε , οι σχολές είναι τόσο διαφορετικές που θα υπάρχουν πραγματικές διαφορές και όχι 'ψύλλοι στα άχυρα' ...

ελα ρε πανμαμ και ελεγα "που ειναι τα λαντερ, κρυμμενα τα εχει?"
παντως δεν τις βλεπω πολυχρωμες και ματσαρισμενες τις αντιστασουλες τσ τσ τ σ.. :flipout:

Και μια φωτο απο το ποτενσιομετρο...

attachment.php

ελα ρε πανμαμ και ελεγα "που ειναι τα λαντερ, κρυμμενα τα εχει?"
παντως δεν τις βλεπω πολυχρωμες και ματσαρισμενες τις αντιστασουλες τσ τσ τ σ.. :flipout:

Ειναι και ματσαρισμενες και το κυριοτερο διαβασμενες μια μερα πριν κολληθουν στον Αγιο Φανουριο, για να φανερωνουν καθε λεπτομερεια της ηχογραφησης ... :p

Κάποιος να φέρει κολλητήρι, πολύμετρο κτλ καθώς εδώ είναι DIY και τα μισά δε θα παίζουν μέχρι να φτάσουν εκεί...
Και κανένα interconnect.
Και κανένα CD με ανθρώπινη μουσική :D

Αγαπητέ είμεθα πρωτίστως μουσικόφιλοι ...

Το μόνο πράγμα που θα είναι sky high θα είναι μουσική που θα εκφεύγει των γνωστών audiophile προτάσεων ( τύπου best audiophile pop female voices, κλπ. κλπ. ) και θα επιτρέψει την πρωτογενή συγκίνηση να πλημμυρίσει και τον τελευταίο ιστό της ύπαρξης μας ...

Αν τα καταφέρω μπορεί να περάσω και εγώ. Έχω καιρό άλλωστε να δω πολλούς από εσάς :-)