Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν μπορεις να την πας πισω....;
Δεν αξίζει η ταλαιπωρία.
Έχει πολυ καλα χαρακτηριστικά και η τιμή της ειναι πολυ καλυτερη απο την αντίστοιχη 32αρα τηλεόραση.
Ίσως αυτό συντέλεσε στην βιαστική μου αγορά.
Επίσης με 20-25 ευρώ λυνω το προβλημα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλησπέρα σας,

Θέλω να αγοράσω έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη full HD με το πιο δυνατό tuner, γνωρίζει κάποιος ποιος έχει το ισχυρότερο tuner;

Ευχαριστώ

Γεια χαρα.
Εχω αγορασει τον Redi 271 και μου παρουσιαζει προβλημα στο EPG μετα τις 12 το βραδυ. Εκανα διαφορες δοκιμες με αλλαγη γλωσσας κ.λ.π. αλλα τιποτα. Διαβασα οτι αντιμετωπιζεται με καποιο κολπο αλλα δεν το βρηκα καπου. Μπορει καποιος να με φωτισει ;

Ποιον ψηφιακό δέκτη προτείνετε με καλή λήψη, μεταλλικό κουτί και αξιόπιστο τηλεχειριστήριο;

Ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε LEGENT HD8 και EDISION PICCO T265+ με κριτήρια καλή λήψη, μεταλλικό κουτί και αξιόπιστο τηλεχειριστήριο;

Ποιον ψηφιακό δέκτη προτείνετε με καλή λήψη, μεταλλικό κουτί και αξιόπιστο τηλεχειριστήριο;
Ένας αξιόπιστος αποκωδικοποιητής είναι αυτός (Sonora). Έχει μεταλλικό κουτί, αξιόπιστο τηλεχειριστήριο, επεξεργαστή Mediatek (η τότε Mstar), έξοδο RGB μέσω SCART και HDMI με μέγιστη ανάλυση 1080p. Ο Edision και ο LEGENT έχουν και οι δυο πλαστικο κουτι. Του LEGENT το χειριστήριοείναι σχετικά "ψεύτικο" και ελαφρυ. Του Edision το χειριστήριο είναι καλύτερα αλλά και στους 2 που έχω το τροφοδοτικό χάλασε μεσα στο 6μηνο και τα χειριστήρια ήταν λίγο με τα κέφια τους ακόμα και με καινούριες μπαταρίες. Και ο LEGENT και ο Edision έχουν αρκετά γρήγορο zapping μόνο που ο edision εχει ενα ενοχλητικο μενου όταν πας να τον βάλεις σε standby και πρεπει να διαλεξεις μεταξυ real και fake (???) οπου το ένα είναι αναμονή και το άλλο αδράνεια. O LEGENT είναι αρκετα καλος για την τιμή του και το UI είναι ευανάγνωστο σε σχέση με του edision που σε μικροτερες τηλεοράσεις δεν φαινεται και πολύ καθαρα.

Πολλη καλησπερα σας!
Προσφατα ενας ψηφιακος δεκτης που ειχα (Fagor Tedi 3000 HD), μετα απο 8-10 χρονια, χαλασε, εχοντας μεινει ολο αυτο το διαστημα αρκετα ικανοποιημενος, χωρις να εχω μετρο συγκρισης με πολλους αλλους, περα απο ενα Crypto που ειχα στο βαθυ παρελθον.
Μετα απο μια συντομη ερευνα που εκανα στο Scroutz και εχοντας διαβασει τα σχολια του κοσμου, δεν κατεληξα καπου συγκεκριμενα, καθως ολοι εχουν αρκετα αρνητικα σχολια και καποια θετικα (Ξερετε, ή του ύψους ή του βαθους).
ΑΥΤΟ που με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ απο τον δεκτη ειναι η ΕΓΓΡΑΦΗ του και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ, καθως πού και πού αρχειοθετω καποια πραγματα. Τιποτε αλλο.
Επισης, στον δεκτη που ειχα, παρολο που ειχα αγορασει ενα στικακι 3.1 της Samsung 256 GB, στην εγγραφη εκανε διακοπες ανα 10 δευτερολεπτα περιπου, κατι που δεν εκανε σε ενα παλαιοτερο στικακι της Verbatim 64 GB, γρηγορο και αυτο. Δεν ξερω αν θα εχω αυτο το προβλημα και στον καινουργιο δεκτη...
Θα ηθελα την αποψη και την καθοδηγηση σας σε κατι που εχετε ηδη ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ και μου προτεινετε με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ και συγγνωμη αν εγινα κουραστικος.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!