Ποιόν ραδιοσταθμό ακούτε?

Johnson

AVClub Enthusiast
12 March 2009
913
Mainly:Andalucia/Europe
Καταρχήν συγνώμη αν υπάρχει ήδη θέμα,έψαξα στην κατηγορία τόσο χτες όσο και σήμερα και με τα keywords (ράδιο,ραδιοσταθμός κτλ) που χρησιμοποίησα δεν βρήκα κάτι.

Ποιον ραδιοσταθμό ακούτε και προτιμάτε για τις μουσικές σας ακροάσεις?

Εγώ όποτε βρίσκω ευκαιρία συντονίζω στο Εν Λευκό στους 87.7 μεγακύκλους.

Ο μόνος σταθμός που ξέρω εντός χώρας με ποιοτική μουσική που ταιριάζει με τις μουσικές προτιμήσεις που έχω,όλοι οι άλλοι εκτός από ροκάδικα κτλ,λίγο-πολύ παίζουν ότι βάζουν και οι ντιτζέιδες στα κλάμπια.

Το μόνο που μου την δίνει είναι ότι σε κόβουν ξαφνικά και βάζουν παντελώς άκυρες διαφημίσεις.

Κόλλημα... Δυστυχώς όμως ακούω με το Tuner του AVR...

Δεν ακούω ραδιόφωνο. Θέλω να επιλέγω εγώ το τι ακούω. Εξάλλου είναι τόση πολλή η μουσική την οποία έχω στο πρόγραμμα να ''εξερευνήσω'' (στα είδη που ακούω, Κλασσική, Jazz), που δεν χρειάζεται να ακούσω ραδιόφωνο για πολλά χρόνια. Στο ξεκίνημα της ημέρας όμως, γύρω στις 7:00 και ενώ ετοιμάζω πρωινό για τα τέκνα, συνήθως βάζω το Τρίτο Πρόγραμμα σαν υπόκρουση για 30 -40 λεπτά.

Πολυ Εν Λευκω (μεγαλο respect στον Μανωλη Οικονομου 00:00-02:00 ΔΕ-ΠΑ) και λιγο Kosmos.

Στις (οντως ενοχλητικες, Λυμπερης γαρ) διαφημισεις απλα παταω γρηγορα το mute!

Αναγκαστικά ,όποιον παίζει το Γυμναστήριό μου (που μάλλον είναι ο ίδιος εδώ και μήνες,γιατί ακούω συνέχεια τις ίδιες new-μπούρδες !!:argue:).

Στο σπίτι δεν βάζω ραδιόφωνο εκτός από την Παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα,τον Galaxy,ο οποίος παίζει μόνο χριστουγεννιάτικα και μάλιστα μερικές εκτελέσεις είναι υπέροχες..

Re: Απάντηση: Ποιόν ραδιοσταθμό ακούτε?

Αναγκαστικά ,όποιον παίζει το Γυμναστήριό μου (που μάλλον είναι ο ίδιος εδώ και μήνες,γιατί ακούω συνέχεια τις ίδιες new-μπούρδες !!:argue:).

Μουσική γυμναστηρίου!!!!
Αυτό κι αν είναι βασανιστήριο!!!!!

Απάντηση: Re: Ποιόν ραδιοσταθμό ακούτε?

swiss jazz radio, arrow jazz πάντα μέσω δορυφόρου....

..τους παραπάνω αλλά και Paris Jazz και Nova Radio (Paris) για κάτι πιό χαρούμενο.

Κάτσε, κάτσε, όχι πετάμε μια βόμβα και μετά soon οι ανακοινώσεις...:grandpa:

Πείτε τίποτα ακόμα για το "Εργαστήριο", να αναβαθμίσω κεραία; Να πάρω καλύτερο δέκτη; Να βάλω ηχεία και στο μπάνιο; Πείτε κάτι ρε παιδιά...:singer:

Γιάννη μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε νεότερα και λεπτομέρειες. Θα ενημερώσουμε έτσι και αλλιώς.
Είναι δοκιμαστική αυτή η περίοδος.

Γιάννη μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε νεότερα και λεπτομέρειες. Θα ενημερώσουμε έτσι και αλλιώς.
Είναι δοκιμαστική αυτή η περίοδος.

'ντάξει βρε αν είναι για δυο μέρες, θα κάνω υπομονή...Καλή επιτυχία στις δοκιμές σας. -bye-

Σε γενικες γραμμες, Radio Nova (France) , Εν Λευκω, Republic (Θεσσαλονικης) , 3ο Προγραμμα, και απο δυκτιακους, Secret Agent, Off Radio, και αλλα περιεργα