Ποιόν SSD?

Ο 80αρης X25-M G2 ειναι παλι διαθεσιμος γενικα (~200 Euro) οποτε αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οποιον τον καλυπτουν τα 80GB.

Απο χθες (γιατι δεν αντεξα αλλο :D) εβαλα 2 χ-25m 80gb σε raid 0 στο pc με windows 7 64bit.Aποτελεσμα :read 489mb/sec και write 158mb/sec ,βαθμολογια στην αξιολογιση του πρωτευων δισκου 7,9.;) Το συστημα με intel quad 9550,ati 4850 kai 8gb μνημη παιρνει 7,3 στα υπολοιπα.

Last edited:
Και είναι καλύτεροι από OCZ Turbo Vertex???
Το ρωτάω γιατί βλέπω αυτό το write 70mb/sec και υπολείπεται (τουλάχιστον ονομαστικά από τον Vertex)...

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά πήρα αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345496 και τον έβαλα σε HTPC με core 2 duo E660 και πετάει.Αλλωστε τα χαρακτηριστικά του READ: 230MB/SEC, WRITE: 150MB/SEC αλλά και ητιμή του είναι εξαιρετικά!

Τσίμπησα ήδη τον OCZ Turbo Vertex...... Είναι εκπληκτικός... (σιγά μην είμαι αντικειμενικός, σύγκριση συμβατικού με SSD ΔΕΝ υφίσταται)..... ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.... :grinning-smiley-043

Τσίμπησα ήδη τον OCZ Turbo Vertex...... Είναι εκπληκτικός... (σιγά μην είμαι αντικειμενικός, σύγκριση συμβατικού με SSD ΔΕΝ υφίσταται)..... ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.... :grinning-smiley-043

Εγω τον περιμένω Δευτέρα - τρίτη.
Τέλος ο αδύναμος κρικος στο pc

για μενα με μετρησεις που εχω δει ο καλυτερος μακραν ειναι ο postvile της intel μεχρι τα 200 ευρω.με κλειστα ματια.στα 4κ τους ξεσκιζει ολους.

Το firmware που υποστηριζε trim το απεσυρε η intel γιατι υπηρχαν προβληματα σε windows 7 64 bit.Bρηκε το προβλημα (οπως ανακοινωσε) και περιμενουμε το καινουργιο.

Απάντηση: Re: Ποιόν SSD?

Το firmware που υποστηριζε trim το απεσυρε η intel γιατι υπηρχαν προβληματα σε windows 7 64 bit.Bρηκε το προβλημα (οπως ανακοινωσε) και περιμενουμε το καινουργιο.

trim??? επηρεάζει τις επιδόσεις??

Πολυ καλος ο OCZ Turbo Vertex αλλα να ηταν και 120 gb για να εχεις και λιγο ανεση και φυσικα με τιμη οχι πανω απο 200 .