Ποιόν used αρχαίο πολυκάναλο AV?

Johnson

AVClub Enthusiast
12 March 2009
913
Mainly:Andalucia/Europe
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο αγοράς αρχαίου AV μέχρι 100ε μεταχειρισμένο...
Σίγουρο ακόμα δεν είναι,αλλά θέλω να έχω στο μυαλό μου επιλογές...

Θέλω:

1) DD,DTS και Prologic.

2) Σε δύο κανάλια με 6-8ohm ηχεία,τα watt να κρατιόνται γύρο στα 100w average 20hz-20khz,για σπασαυτιάσιμο.

3) Οπωςδίποτε Coaxial input,το Toslink δεν με ενδιαφέρει και τόσο,και κάνα hdmi.

Θα συνεργαστεί με ένα ζεύγος των ευαίσθητων ηχείων NotDecidedYet τα οποία είναι καταπληκτική επιλογή.:flipout:

Συμπαθώ πολύ τους Denon,Pioneer,Yamaha 7-10ετίας.

Με λίγα λόγια έναν Pioneer VSX-418/Yamaha RVX-363 ψάχνω παλαιότερης εποχής που να το βρίσκεις εύκολα δεύτερο χέρι φτηνά,δεν θέλω κάτι περίεργο.

Αν ξέρετε τίποτα πείτε το.-bye-

Πιο πολύ για να χω στο μυαλό μου κάτι επιλογές είναι το θέμα παρά αγγελία,αλλά άμα με διαφωτίσει και εδώ κάποιος δεν έχω πρόβλημα.-bye-

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο αγοράς αρχαίου AV μέχρι 100ε μεταχειρισμένο...
...
Θέλω:
....
3) Οπωςδίποτε Coaxial input,το Toslink δεν με ενδιαφέρει και τόσο,και κάνα hdmi.
....
Συμπαθώ πολύ τους Denon,Pioneer,Yamaha 7-10ετίας.

Με λίγα λόγια έναν Pioneer VSX-418/Yamaha RVX-363 ψάχνω παλαιότερης εποχής που να το βρίσκεις εύκολα δεύτερο χέρι φτηνά,δεν θέλω κάτι περίεργο.
Μια που δεν είναι ακριβώς αγγελία:
1. Θέλεις αρχαίο με HDMI ;;;;!!!!!

2. Έχω καλή γνώμη για Pioneer και Denon. Για Yamaha δεν ξέρω...
Aλλά μάλλον ξέχασες τους καλύτερους (από τους αρχαίους): SONY σειρά STR-DB###.

-bye-

Αρχαίοι περίπου 2002 πρέπει να χουν hdmi αν δεν κάνω λάθος,αλλά και αν δεν έχει δεν πειράζει,μόνο ηχεία θα οδηγεί,απλά παίρνω που παίρνω ας έχει και κάτι πάνω.:flipout:

Κοίταξα στα γρήγορα κάτι μοντέλα τις STR-DB σειράς,βρήκα τον 830.

Απ'τα specs καλός φαίνεται,και με τέτοια τιμή δεν έχω απαιτήσεις,το μόνο κακό είναι ότι φρίκαρα λιγάκι που διάβασα ότι μπαίνει συνέχεια σε protect mode.:speechless-smiley-0

http://www.audioreview.com/mfr/sony/a-v-receivers/str-db830/PRD_118803_2718crx.aspx

Και κάπου αναφέρει "...no base volume control .... no sub in 2 channel..." και θα παίζει δικάναλος με sub.:afraid:

Αρχαίοι περίπου 2002 πρέπει να χουν hdmi αν δεν κάνω λάθος,αλλά και αν δεν έχει δεν πειράζει,μόνο ηχεία θα οδηγεί,απλά παίρνω που παίρνω ας έχει και κάτι πάνω.:flipout:

Κοίταξα στα γρήγορα κάτι μοντέλα τις STR-DB σειράς,βρήκα τον 830.

Απ'τα specs καλός φαίνεται,και με τέτοια τιμή δεν έχω απαιτήσεις,το μόνο κακό είναι ότι φρίκαρα λιγάκι που διάβασα ότι μπαίνει συνέχεια σε protect mode.:speechless-smiley-0

http://www.audioreview.com/mfr/sony/a-v-receivers/str-db830/PRD_118803_2718crx.aspx

Και κάπου αναφέρει "...no base volume control .... no sub in 2 channel..." και θα παίζει δικάναλος με sub.:afraid:
Αφού δεν είναι αγγελία συνεχίζω:
Έχω τον DB840, DB930 & DB780 (!)
Ούτε Protect mode μπαίνουν και παίζουν και δικάναλο με subwoofer.
Και άστα τα specs... Έχουν πολύ καλή ποιότητα και ρεύμα στο τελικό στάδιο...
Αν θέλεις έλα να τους ακούσεις (μπορεί και να σου πουλήσω κανένα - πλάκα κάνω...:BDGBGDB55:)

Τουλάχιστον bass - treble control έχει;:flipout:

Πιωμένοι κάνουνε review στο audioreview μου φαίνεται.:HTEHETH63:

Εντωμεταξύ επειδή τώρα τους θυμήθηκα αυτούς,αν πάω σε τίποτα πιο "προηγμένο" με hdmi κτλ για να αποφύγω την σύνδεση με rca σε διάφορα,κάναν Yamaha 361-363 σε αυτήν την τιμή βρίσκουμε;

Σαν ενισχυτές μόνο για Value είναι,αλλά έχω και εμπειρία πάνω σε αυτούς.:flipout:

Επίσης και τον Pioneer VSX-418 ίσως έβρισκα,αλλα παρατήρησα ότι δεν έχει hdmi,πολύ κομμένη έκδοση του 519.:damnyou:

Ωραία,οπότε έχω στο μυαλό μου:

Yamaha:

RX-V361/363
RX-V650

Pioneer VSX-418 και Sony SRT-DB830.

Θα τους έχω στο μυαλό μου,σας ευχαριστώ για την βοήθεια.-bye-

o 830 εχει 5.1 εισοδους , οποτε αν εχεις bd player με 7.1 εξοδους μπορεις να το συνδεσεις και να κανει την αποκωδικοποιηση του ηχου το player.
o 840 δεν εχει

κατα τα αλλα , ολα ιδια , ισχυ , εισοδοι A/V , εξοδοι A/V , pre-out για ολα τα καναλια , ιδια DSP κλπ κλπ

Attachments

• str-db830croppedresized.jpg
    str-db830croppedresized.jpg
    113.6 KB · Views: 9
  • str-db840croppedresized.jpg
    str-db840croppedresized.jpg
    132.1 KB · Views: 10