Ποιός (-ά) είναι , κατά τη γνώμη σας , ο μεγαλύτερος (-η) εν ζωή μουσικός;

τον έχω δεί live 2 φορές: μία στον Λυκαβηττό και μία τον επόμενο χρόνο στο φεστιβάλ της Πάτρας. Και στις 2 περιπτώσεις ευχόμουν να είχα 10 μάτια κι άλλα τόσα αυτιά. Δεν θυμάμαι να έχω ξανανιώσει έτσι σε κονσέρτο ποτέ...

Re: Απάντηση: Re: Ποιός (-ά) είναι , κατά τη γνώμη σας , ο μεγαλύτερος (-η) εν ζωή μο

Καικίλιος Ταιυλορόπουλος
:earmuffs:

Καικίλιος Ράπτης....:2thumb22sup:

Στο σημείο αυτό ας δώσω και τη δική μου , υποκειμενική , προτίμηση...

Ο Άνδρας , το Πιάνο , η Μουσική.

themanthepianoandthemusaz2.jpg

ευτυχώς που ορισμένα πράγματα είναι υποκειμενικά...
αν και τον έβαλα στην διερευνητική μου έρώτηση τον θεωρώ εξαιρετικά υπερ-εκτιμημένο...

Αντ αυτού θα έβαζα έναν πιό ψυχωμένο λατίνο (Corea) ή έναν που εκφράζεται με πολύ πιό δύσκολο όργανο.... όπως πχ ο Gary Burton...

Απάντηση: Re: Ποιός (-ά) είναι , κατά τη γνώμη σας , ο μεγαλύτερος (-η) εν ζωή μουσικ

Μια και το'φερε η κουβέντα ιδού κάτι από τον κύριο:

Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται (ποιό έργο, ή αν είναι αντιπροσωπευτικό της μουσικής του) αλλά οπωσδήποτε δεν είναι για οποιαδήποτε αυτιά.
Μιλάμε για (ακουστική) γροθιά στο στομάχι...
Εντυπωσιακό επίσης και σαν θέαμα.
Σαν να τσακώνεται με το πιάνο. :D
Δείτε το μέχρι τέλους ,αξίζει...

sorry δεν αντεξα μεχρι τελος ...
το κακομοιρο το πιανο :bigcry:

.

Re: Απάντηση: Re: Ποιός (-ά) είναι , κατά τη γνώμη σας , ο μεγαλύτερος (-η) εν ζωή μο

το κακομοιρο το πιανο :bigcry:

.

Το crash test είναι από 3:15 μέχρι περίπου 5:00.
Αν αυτό το περάσεις αλώβητος τότε έχεις τα προσόντα να προχωρήσεις και σε άλλα πονήματα του Καικιλίου...
:D

.

σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα: το ίδιο ακριβώς παθαίνω κι εγώ με τις ταινίες του Τεό :ADFAD2:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός (-ά) είναι , κατά τη γνώμη σας , ο μεγαλύτερος (-η)

σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα: το ίδιο ακριβώς παθαίνω κι εγώ με τις ταινίες του Τεό :ADFAD2:

αχ αυτες οι παρεες με κατι Παπαγιωτες ποσο σ εχουν χαλασει :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός (-ά) είναι , κατά τη γνώμη σας , ο μεγαλύτερος (-η)

αχ αυτες οι παρεες με κατι Παπαγιωτες ποσο σ εχουν χαλασει :flipout:

Χολαργιώτες παρακαλώ.:grandpa:
Πάντως Στέλιο μου τώρα με την βαρυχειμωνιά,πιστεύω ότι θα άντεξες μια χαρά τόσες μέρες κλεισμένος μέσα..
Εχεις οπλισθεί με Ιώβεια υπομονή,παρακολουθώντας τις τελευταίες ταινίες τού Τεό..Οπότε θα σού φάνηκε το τριήμερο αντί γιά ´Μιά Αιωνιότητα´μόνον ´Μιά Μέρα´:flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τι ήταν αυτό βρε παιδιά....
Νόμιζα πως το πιάνο παίζεται με τα δάκτυλα και όχι τον καρπό ή και ολόκληρο τον πήχη του χεριού!

Χολαργιώτες παρακαλώ.:grandpa:
Πάντως Στέλιο μου τώρα με την βαρυχειμωνιά,πιστεύω ότι θα άντεξες μια χαρά τόσες μέρες κλεισμένος μέσα..
Εχεις οπλισθεί με Ιώβεια υπομονή,παρακολουθώντας τις τελευταίες ταινίες τού Τεό..Οπότε θα σού φάνηκε το τριήμερο αντί γιά ´Μιά Αιωνιότητα´μόνον ´Μιά Μέρα´:flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλε μου μου Σπυρο
τις ταινιες των μεγαλων δημιουργων τις βλεπω μονο
στις κινηματογραφικες αιθουσες
τις κρυες ημερες του χειμωνα κλεισμενος στο σπιτι θα δω
κανενα βαλκανιο φωνακλα η καποιον αμερικανο Καου μποι ε…να γιατι χρειαζεται και η ενημερωση :ernaehrung004:

.

Αυτός εδώ...

Εναλλακτικά ο Michael Nyman, αλλά και ο Damon Albarn για τους πειραματισμούς του...

Ώπα, με αυτούς τους όρους (και μάλιστα χωρίς να κάνουμε μεγάλη έκπτωση στο μεγάλος σε αξία) μην ξεχνάμε και τον αειθαλή Dave ,γεννηθείς 1920 έναντι 1922 του Mariano Mores.

Dave Brubeck το 1954
Dave_Brubeck_Notes.jpg

Dave Brubeck πριν 2-3 χρόνια
brubeck.JPG