Απάντηση: Bond 007 - Quantum Of Solace
εμενα παντως μου θυμιζει εγγλεζο χουλιγκαν οπαδο της λουτον απο τα 80'ς
εμενα παντως μου θυμιζει εγγλεζο χουλιγκαν οπαδο της λουτον απο τα 80'ς
Αφετερου αυτη η προσεγγιση περι ανατολικου μπλοκ που φτανει στα ορια του ρατσισμου δεν μου αρεσει καθολου.
Αν αναφερεσαι στην δικη μου κριτικη περι της ανατολικης εμφανισης του Daniel Craig αναφερομαι στα χαρακτηριστικα του (τα μηλα του , τα ψυχρα ματια του , και τα καταξανθα μαλλια του) που δεν συναδουν με την κινηματογραφικη εκδοχη του Βρεττανου γοη πρακτορα που ειχαμε συνηθισει να βλεπουμε αλλα ουτε και για Βρεττανο γενικα....
Ειναι κακομουτσουνος για Μποντ -εκτος απο ταλαντουχος - τι να κανουμε ?
Αν αναφερεσαι σε κατι αλλο pls explain yourself.
κοιτα,αλλο να λεει κανεις δεν μ'αρεσει η φατσα του και αλλο να λεει δενμ'αρεσει επειδη μοιαζει με Αλβανο,οπως ειπωθηκε,η οτι μοιαζει με ανατολικο ανθρωπο.Το πρωτο ειναι δικαιωμα καθενος το δευτερο ειναι ρατσισμος.Δηλαδη αμα πει καποιος για ενα ηθοποιο,δεν μ'αρεσει γιατι μοιαζει με Ελληνας,δεν θα το θεωρουσες προσβλητικο και ρατσιστικο?
Οι Αλβανοι εχουν καποια ιδιαιτερα φυλετικα χαρακτηριστικα και αυτα καταλαβα οτι εννοει το μελος που το ανεφερε.
Και εγω σε αυτα αναφερομαι οταν μιλω για χαρακτηριστικα Ανατολικης Ευρωπης χωρις καμια αλλη εννοια.
Και παρακαλω να μην παρερμηνευονται τα λεγομενα μου.
δεν σε παρερμηνευω,καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις.Εν πασει περιπτωσει δεν νομιζω οτι αξιζει συνεχεια το θεμα,παντως να ξερεις οτι οταν αρχιζεις να μιλας για "φυλετικα χαρακτηριστικα" εχεις ανοιξει την πορτα του ρατσισμου.
Πολύ καλή ως ταινία δράσης . Το ό,τι λείπει το χιούμορ, η ειρωνία , η εξυπνάδα , είναι προφανές ότι οφείλεται στον Αλβανό που έχουν διαλέξει να πάιζει τον Μποντ . Που να τα βρεί , αφού είναι μονοκόμματος και ατάλαντος ;
Επειδή εμένα με εκνευρίζουν κάτι τέτοιες πολιτικώς ορθές χαζομάρες , και επειδή εγώ τον χαρακτήρισα Αλβανό στην όψη , δηλώνω ότι το έκανα , εκφράζοντας την απόλυτη καταφρόνηση μου τόσο ως προς τον - κατά άλλους ταλαντούχο , αλλά κατ' εμέ ατάλαντο ηθοποιό - όσο και ως προς τους κατοίκους της γείτονος χώρας .
Εάν το ανωτέρω σχόλιο μου θεωρείται ρατσιστικό , ειλικρινώς δεν με απασχολεί καθόλου , μου προκαλεί δε γέλωτα τέτοια ευθιξία
Γειά σου βρε Ντοκ !![]()
(αν και ο ηθοποιός με αρέσει..:BDGBDGB53![]()
Εγώ τον κόβω πάντως πιό πολύ σάν μπετατζή από τό Μπέρμπιγχαμ,πού τον ελεύθερο χρόνο ακούει Καζαντζίδη.:guitarist:
Ερμητικα κλειστη η πορτα αυτη οσο ειμαι εδω φιλε μου.
Ερωτηση ... Ο Mπετατζής απο το Μπέρμπιγχαμ είναι καί αυτό ρατσιστικός χαρακτηρισμός??
Γιατι εμένα μου θυμίζει πιό πολύ την ελληνική ταινία:'Mια Ιταλίδα στη Κυψέλη´.
Σπύρο σε παρακαλώ διευκρίνησε αν θέλεις πως εννοείς το "μπετατζής" ; Μήπως περιφρονείς ένα τμήμα της εργατικής τάξης ; Κι αυτό το "από το Μπέρμπιγαχμ" πάλι . Μήπως έχεις κάτι εναντίον των συμπαθών κατοίκων αυτής της πόλης ;
φιλε μου οπως θα ειδες δεν ταβγαλα απο το μυαλο μου περι ρατσισμου αφου οι ιδιοι που τα λενε τα παραδεχονται.Μπορει το θεμα που συζηταμε ναναι αθωο
αλλα βλεπεις πως βγαινουν πραγματα που για μενα δεν ειναι καθολου αθωα και ας θελουν καποιοι δηθεν να τα βρισκουν υπερβολες.