Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Γιατι πάντα θα πρεπει να βγαινουμε εκτος thread?
Η ερωτηση μου έχει ήδη απαντηθεί.

Η δική σου μπορεί. Δεν ήσουν όμως ο μόνος που ρώτησες.

Το avclub δε διαχωρίστηκε ποτέ από το avsite, γιατί απλούστατα δεν ήταν ποτέ μαζί. Το avclub δημιουργήθηκε μετά τη χρεωκοπία του ιδιοκτήτη του avforum. Και για ν' αποφευχθούν τέτοιου είδους περιπέτειες και εξαρτήσεις αποφασίστηκε να μην αποτελεί ιδιοκτησία κανενός φυσικού προσώπου, αλλά ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου.

Τώρα managing director, HR, οργανογράμματα και άλλα τέτοια πολυτελή άπτονται άλλων οργανισμών. :jester:

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Η δομή ενός οργανισμού ή σωματείου δεν έχει καμιά σχέση με εφέ και χλίδα. Αφορά άμεσα την καλή λειτουργεία του και εκπλήρωση του σκοπού του ...

Οταν κάποιος προεδρεύει σε μια συγκέντρωση λέγεται κάπως, όταν κάποιος διορθώνει τεχνικά το site λέγεται κάπως αλλιώς κοκ. Εκτός αν όλοι κάνουν τα πάντα, οπότε πω πάσο ...

Last edited:
Το σωματείο δεν έχει άμεση εμπλοκή με το site. Για το site υπάρχει η διαχειριστική ομάδα με επικεφαλής το Γενικό Διαχειριστή / Αναπληρωτή Γενικό Διαχειριστή και τους διαχειριστές των κατηγοριών, που αναγράφονται. Επίσης υπάρχει ομάδα τεχνικών (το λεγόμενο administration team), που πάλι νομίζω πως έχει ανακοινωθεί.

Το σωματείο δεν έχει άμεση εμπλοκή με το site. Για το site υπάρχει η διαχειριστική ομάδα με επικεφαλής το Γενικό Διαχειριστή / Αναπληρωτή Γενικό Διαχειριστή και τους διαχειριστές των κατηγοριών, που αναγράφονται. Επίσης υπάρχει ομάδα τεχνικών (το λεγόμενο administration team), που πάλι νομίζω πως έχει ανακοινωθεί.

Και πάλι ευχαριστώ.

Μπορώ να συνεχίσω να ρωτάω ή είμαι εκτός θέματος?

Απάντηση: Re: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

ενα μη κερδοσκοπικο Σωματειο

Ναι..αλλά νομίζω οτι είναι τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου..έτσι;
Τα απλά μέλη τα οποία εχουν εγραφεί αργότερα χρονικώς..μπορούν να αποκαλούνται "ιδιοκτήτες" ενός forum;

Ναι..αλλά νομίζω οτι είναι τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου..έτσι;
Τα απλά μέλη τα οποία εχουν εγραφεί αργότερα χρονικώς..μπορούν να αποκαλούνται "ιδιοκτήτες" ενός forum;

Τα Τακτικά μέλη που ενεγράφησαν στο Σωματείο ,προήλθαν απο την εξής διαδικασία:
1)Εκαναν αίτηση εγγραφής στο Σωματείο προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν
2)Προτάθηκαν απο τουλάχιστον 5 Ιδρυτικά Μέλη βάσει τού Καταστατικού.
3)Η Πρόταση εγκρίθηκε απο το Δ.Σ.
4)Τα Νέα Μελη τακτοποίησαν τίς απαιτούμενες βάσει τού καταστατικού Οικονομικές τους Υποχρεώσεις..
Κατόπιν ολων τών ανωτέρω έγιναν Τακτικά Μέλη τού Σωματείου μέ συγκεκριμένες Υποχρεώσεις και Δικαιώματα...
Απο την στιγμή πού έγιναν μέλη τού Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου(οπως σαφέστατα το περιέγραψε το Μέλος Pontios)θεωρούνται και αυτά ´Ιδιοκτήτες´τού Avclub βάσει τού Καταστατικού τού Σωματείου πού στηρίζεται στον Αστικό Κώδικα μέ τίς οποιες διαφορετικές διατυπώσεις υπάρχουν.
Επαναλαμβάνω τά περί Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα τού Σωματείου.

1)Εκαναν αίτηση εγγραφής στο Σωματείο προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν
4)Τα Νέα Μελη τακτοποίησαν τίς απαιτούμενες βάσει τού καταστατικού Οικονομικές τους Υποχρεώσεις..
Κατόπιν ολων τών ανωτέρω έγιναν Τακτικά Μέλη τού Σωματείου μέ συγκεκριμένες Υποχρεώσεις και Δικαιώματα...
Απο την στιγμή πού έγιναν μέλη τού Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου(οπως σαφέστατα το περιέγραψε το Μέλος Pontios)θεωρούνται και αυτά ´Ιδιοκτήτες´τού Avclub βάσει τού Καταστατικού τού Σωματείου πού στηρίζεται στον Αστικό Κώδικα μέ τίς οποιες διαφορετικές διατυπώσεις υπάρχουν.

Ευχαριστώ Σπύρο για την επεξήγηση..
Εχω καλυφθεί πλήρως....-bye-

Ευχαριστώ και εγώ για την απάντηση.

Αλλη μία ερώτηση:
Ποιά η σχέση του σωματείου με το site?

Ευχαριστώ και εγώ για την απάντηση.

Αλλη μία ερώτηση:
Ποιά η σχέση του σωματείου με το site?

Το ΔΣ του σωματείου έχει τη εποπτεία της λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου avclub και αποφασίζει για όλα τα θέματα τα σχετικά με την λειτουργία του .

Re: Απάντηση: Re: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Το ΔΣ του σωματείου έχει τη εποπτεία της λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου avclub και αποφασίζει για όλα τα θέματα τα σχετικά με την λειτουργία του .

Ενταξει παιδια, τον βρηκα τον ιδιοκτητη.
Μπορείτε να κλεισετε και επισημα το thread

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

Ενταξει παιδια, τον βρηκα τον ιδιοκτητη.
Μπορείτε να κλεισετε και επισημα το thread

:offtopic:
έχω ξεραθεί στο γέλιο με την υπογραφή σου. Μακράν η πιό έξυπνη που έχω δει τον τελευταίο καιρό

Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη. Νομίζω ότι τώρα δεν λοίπει κανένα κομμάτι από το πάζλ!
Αν είναι έτσι (συνεχίζω να) είμαι χαρούμενος για το forum που συμετέχω...

ΥΓ. Αυτόν τον Γ. Χατζηγεωργίου να μην είχαμε...
Δεν θα με αφήσει ποτέ να κάνω το site μπουρ#$%&ο!!! :grinning-smiley-043 -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.gr

:offtopic:
έχω ξεραθεί στο γέλιο με την υπογραφή σου. Μακράν η πιό έξυπνη που έχω δει τον τελευταίο καιρό

Ε τότε, ανήκεις στους υπόλοιπους 5! :grinning-smiley-043

εγραψα οτι θα κλειδωθει αλλα ειναι αγενεια να μην σου απαντηθει η απορια

Είσαι εκτός θέματος. Καλό είναι να το κλείσουμε κάπου εδώ...-bye-

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να κλείσει το θέμα αυτό, σε σχέση με αυτά που γράφτηκαν εδώ (για να μην παρεξηγούμαι).

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να κλείσει το θέμα αυτό, σε σχέση με αυτά που γράφτηκαν εδώ (για να μην παρεξηγούμαι).

Για αποφυγή παρεξηγήσεων προσωπικά έχω πάρει όλες τις διευκρινήσεις που ζήτησα από το Γιάννη μέσω pm.

Αυτο ειναι ενα απο αυτα τα νηματα που ακομα και αν ολοκληρωσαν τον σκοπο της υπαρξης τους δεν θα τελειωσουν ποτε.:ADFADF1:

Είπα να ''κλείσουμε'' τα off topic, όχι το θέμα. Όπως βλέπεις το θέμα είναι ανοιχτό και οι απορίες απαντήθηκαν...-bye-