ποιος ειναι ο καλυτερος ακροατης high end μηχανηματων?

Re: Απάντηση: ποιος ειναι ο καλυτερος ακροατης high end μηχανηματων?

Συναισθημα.
Το εχω γραψει και παλιοτερα.
Την ακουστικη ηδονη που ενοιωθα, οταν ακουγα βραδι κουκουλομενος με ενα παπλωμα, εκανε κρυο και θερμανση τοτε δεν ειχαμε, απο εναν οαλιο ραδιοενισχυτη SANYO τον Χατζιδακη ζωντανο απο το ραδιο δεν νομιζω οτι θα μου την προσφερει κανενα σημερινο yperσυστημα.
Ειναι ακριβως η ιδια πρωτογνωρη αισθηση της πρωτης σεξουαλικης ηδονης με την μυρουδια του ιδρωτα και της κολωνιας μυρτω με λεμονι, που οι σημερινες καλοστολισμενες και στοκαρισμενες συμβιες μας δεν μπορουν να μας προσφερουν, παρα μονον σαν αντικειμενα επιδειξης και υπερηφανειας προς τον περιγυρο μας.
Αν καποιος ισως νοιωθει την αναγκη να ξαναερωτευτει εστω και την ιδια γυναικα οπως εγω, πολλοι το λενε και γεροντοερωτες,σκεφτειτε μηπως το ιδιο πρεπει να κανει και με την μουσικη και οχι με τα μηχανηματα;

Δυστυχώς για πολλούς, ευτυχώς για μένα, η μουσική πλέον συνδέεται με την ανάγκη για όσο το δυνατόν καλύτερη εξομοίωση και επαναδημιουργία των συναισθημάτων μιας θέσης σε μια αίθουσα κλασσσικής μουσικής ή μιας ροκ / μπλούζ μπάντας στο σαλόνι μου, κλείνοντας τα μάτια. Να αισθάνομαι τον αέρα και τις χροιές των οργάνων όσο πιο κοντά μου επιτρέπει η μνήμη μου, χωρίς ηχητικό στρεςς. Μια αναπαραγωγή πιάνου όσο το δυνατόν καλύτερη με ρεαλιστικό ηχόχρωμα , διάρκεια νότας, έκταση και σωστά σώματα . Δεν αντέχω πλέον να ακούω σκληράδες, γκρίνιες και λεπτόηχα ή κλειστά ηχοσυστήματα - η μουσική ήταν και θα είναι εκεί .
Θέλω να τρώω την μουσική με χρυσό κουτάλι , φρέσκια , με καλό κρασί και σε ακριβό πιάτο , όχι απλά σκέτη ως ουσία αλλά με την πολυτέλεια της χροιάς, της ηρεμίας και της ακρίβειας σε μεγάλο βαθμό στο σαλόνι μου. Hi-End forum δεν είναι τούτο ? :) :) :) :) :)

Last edited:
Η κουμπάρα μου παίζει πιάνο τα τελευταία 20 χρόνια.
Μάλιστα περάσαν και εποχές όπου έπαιζε σε μεγάλες ορχήστρες.
Ο πατέρας της έχει ένα καθ' όλα αξιόλογο ηχοσύστημα που οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα ζηλεύαμε...
Δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά που έχει ο ήχος ενός στερεοφωνικού αυτοκινήτου των 150 ευρώ με ένα στερεοφωνικό σπιτιού των 100.000 ευρώ.

Η γυναίκα μου, έχει ακούσει μόνο μία φορά στη ζωή της συναυλία unplugged και φυσικά όχι για να δει τι χροιές βγάζει το κάθε όργανο...
Όταν άλλαξα λυχνίες στο ένα κανάλι (με λυχνίες της ίδιας εταιρίας) άκουσε τη διαφορά που είχε το ένα κανάλι με το άλλο τις πρώτες ώρες που ήταν άστρωτες οι λυχνίες και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει ότι κάτι άλλαξα...
Να της κάνω ευθανασία; :flipout:

Τι μου λέτε τώρα εσείς για εμπειρία και κουραφέξαλα...

Να της κάνω ευθανασία; :flipout:

Πας καλά?
Το καλύτερο μετρητικό που έχεις πας να πετάξεις?:flipout::flipout:
Απλά την επόμενη φορά που θα κάνεις blind test στο σπίτι σου
μην την στείλεις για ψώνια!!