Deminio
Senior Member
- 6 May 2008
- 319
darTZeel!!! Ο καλυτερος προενισχυτης που εχω ακουσει!
Οικονομικότατος !
Με 700 περίπου ευρουδάκια ο παθητικός Προμηθέας είναι άπαιχτος.
Οικονομικότατος !:worshippy:
Θα ελεγα ναι ακομη και με αυτον. Τιμη μολις στα 21900 .ακομα και σε σχεση με τον κορυφαιο της Burmester?
χοντρικα σε τι κοστος κινειται?
Θα έχω την χαρά να τον ακούσω στο χώρο μου
από σήμερα μέχρι την Τρίτη,μιάς και βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης
προς το καλύτερο( με τρώει ο κ@@ς μου!!)
Εντυπώσεις από Τετάρτη( κάνε θεούλη μου να μην είναι πολύ καλύτερος
από τον Krell!!)
ειναι ακριβος αλλα η συζητηση για την αναζητηση της καλυτερης δυνατης λυσης δεν πρεπει να περιοριζεται απο το budget.
Ο λογος που ηθελα να ακουσω διαφορες γνωμες ειναι οτι σημερα ειχα μια τηλεφωνικη συζητηση με τον πρωην προεδρο του Hifi Club της Κωνσταντινουπολης Kerem Kucukaslan ο οποιος εχει μια εταιρια που κανει μετατροπες αλλα με σκοπο να χτυπησει τις Ultra High End κατηγοριες. Μου ειπε οτι αυτος εχει σπιτι του ενα προενισχυτη της Mastersound στον οποιο εριξε γυρω στα 2000 Ευρω και ισχυριζεται οτι δεν εχει ακουσει κατι καλυτερο στη ζωη του. Ο τυπος ειχε δυο διαφορετικους Kondo και τους πουλησε γιατι το κολοφτιαγμενο Mastersound παιζει καλυτερα!!!!!!
Εγω την εταιρια αυτη ουτε καν την εχω ξανακουσει αλλα να φτασει να χτυπαει Wavac, Kondo κλπ μου φαινεται αρκετα extreme.... Αλλα μου το ειπε με μεγαλη αυτοπεποιθηση
Το ολο θεμα λοιπον ειναι ποσα λεφτα πρεπει να δωσει καποιος για να παρει ΤΗΝ κορυφαια προενισχυση??
Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω προτείνοντας να δοκιμάσετε έναν παθητικόΣυμφωνώ. Εχετε ακούσει και τον Placette ? Οποίος ψήνεται πολύ του τον πάω μια βόλτα και μετα θα μου πεί για υπέρτατη διαφάνεια, υπέρτατη γλύκα και την απαιχτη λεπτομέρεια των παθητικών χωρίς στρες και τσίτες. Αφήστε το DAC σας να λάμψει -εαν είναι καλό- μέσω παθητικού αλλίως βάλτε το χέρι λίγο πιο βαθειά. Οι φθηνοί προ είναι πραγματικά κακή επιλογή. Αλλά υπάρχουν και εξαιρετικοί προ ενεργοί φυσικά που εκεί πλησιάζει κανείς στο να έχει όλη την πίττα του ήχου (πλην της διαφάνειας και της πραγματικής απώλειας ρευματίλας). Μόνο που κοστίζουν στην καλύτερη 6500+.
Ποιός σου είπε ότι οι ποιοτικές DIY κατασκευές, είναι φτηνότερες από τα
έτοιμα προιόντα?!
Πάντως ενισχυτή που στη θέση του volume γράφει pleasure control δεν θα έπαιρνα ακόμη και αν χρειαζόταν μόνο ένα μηνιάτικο για την αγορά του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.