Ποιος ειναι ο καλυτερος προενισχυτης για τρανζιστορατο τελικο?

Φιλε DEMINIO επειδη εχω τον προ της dartzeel δεν νομιζω ότι απαραίτητα πρέπει να συνδεθει με ανάλογης αξίας τελικο ή τον ομόσταυλο του.
Εγώ για τελικο εχω τον audio note conquest silver με πολυ καλα αποτελεσματα.
TUBES RULES

Ο καλυτερος προενισχυτης στον πλανητη (ανεξαρτητου κοστους) ευρεθη....

Εως τωρα πιστευα οτι η κορυφη καθοριζεται απο τους dartzeel και τον μεγαλο της Wavac. Μετα απο συγκριτικες ακροασεις των τελευταιων ημερων ο μεγαλος Wavac βρηκε τον μαστορα του. Περηφανος κατοχος του συγκεκριμενου προενισχυτη μετα απο συγκριτικο τεστ το περασμενο Σαββατο σε υπερσυστημα αποφασισε οτι ο νεος βασιλιας ειναι ο

Tidal Preos

και αντε γεια....

Τον ακουσα και εγω σπιτι μου ενα απογευμα και καταλαβα τι παει να πει να εχεις ενα κορυφαιο προ στο συστημα σου. Η διαφορα στη συνολικη αποδοση ηταν πραγματικα συγκλονιστικη και αποδεικνυεται ακομα μια φορα οτι ο προενισχυτης ειναι ισως το σημαντικοτερο κομματι του συστηματος μετα τα ηχεια....

Ο καλυτερος προενισχυτης στον πλανητη (ανεξαρτητου κοστους) ευρεθη....

Εως τωρα πιστευα οτι η κορυφη καθοριζεται απο τους dartzeel και τον μεγαλο της Wavac. Μετα απο συγκριτικες ακροασεις των τελευταιων ημερων ο μεγαλος Wavac βρηκε τον μαστορα του. Περηφανος κατοχος του συγκεκριμενου προενισχυτη μετα απο συγκριτικο τεστ το περασμενο Σαββατο σε υπερσυστημα αποφασισε οτι ο νεος βασιλιας ειναι ο

Tidal Preos

και αντε γεια....

Τον ακουσα και εγω σπιτι μου ενα απογευμα και καταλαβα τι παει να πει να εχεις ενα κορυφαιο προ στο συστημα σου. Η διαφορα στη συνολικη αποδοση ηταν πραγματικα συγκλονιστικη και αποδεικνυεται ακομα μια φορα οτι ο προενισχυτης ειναι ισως το σημαντικοτερο κομματι του συστηματος μετα τα ηχεια....

ο μοναδικος προενισχυτης που εχω ακουσει να στεκεται επαξια διπλα στον Tidal Preos και σε κοστος κατω απο το μισο ειναι ο Director της Sovereign. Πραγματικα συγκλονιστικος...
Δεν ειμαι σιγουρος ποιον απο τους δυο θα επελεγα εαν ειχα οποιοδηποτε αλλο τελικο εκτος απο Sovereign. Με τελικο Sovereign ομως η επιλογη μου ειναι ο Director (ακομα και εαν στοιχιζαν τα ιδια χρηματα)....

Attachments

• Aaron%2BSovereign%2BPR1%20008.jpg
    Aaron%2BSovereign%2BPR1%20008.jpg
    60.8 KB · Views: 58