tyler γιατί η διδρομη κολωνα λύνει το θέμα μου, αν μπορείς να το εξηγήσεις σε παρακαλώ.
Οι πρώτοι καθήμενοι στον καναπέ είναι στα 3 μ. από τα συνολικά 5,5μ του χώρου.
Τα συστήματα που παρέθεσα παραπάνω κοστίζουν απο εξωτερικό 700 τα Heco victa, 550 τα supreme magnat 100 και 570 τα Jamo, ολόκληρο το σετ με sub. Άρα και με τους ενισχυτές που ανέφερα το budget πάει τελικά κοντά στα 1100 που είναι ταβάνι και δεν μπορώ να το ξεπεράσω ούτε cent.
Κατα τ´αλλα και με βάση τις απόψεις που διαβάζω, αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει οπωσδήποτε και η υποκειμενική άποψη του θέματος, πως δηλ. ο καθένας αντιλαμβάνεται ή έχει βιώσει το θέμα από την εμπειρία του. Πάντως εγώ ειλικρινά δύσκολα θα μπορέσω σε μια ακρόαση να καταλάβω τι μου γίνεται αφού τα περισσότερα από τις ατέλειες που περιγραψατε ούτε καν τις φαντάζομαι...δεν τις ξέρω, θα πρέπει να ναι κάτι χοντρό για να τ ακούσω. Άλλωστε πως θα μπορέσω άραγε να αναπαράγω τις "περίεργες" συνθήκες του δικού μου χώρου, σε ένα από τα καταστήματα? Δύσκολο.
Καταλήγω λοιπόν ότι το πιθανότερο είναι να να κάνω μια ακριβή κάτοψη του χώρου μου και να συμβουλευτώ μετά από σας και τους επαγγελματίες 1-2 καταστημάτων ευχόμενος αφενός να έχουν γνώσεις και αφετέρου να μην με φορτώσουν για να πουλήσουν...