ευχαριστώ πολύ αγαπητοί φίλοι για τις γνώμες. Φαίνεται πως τελικά ο χώρος δεν "ενδύκνειται" για hc αλλά δεν πειράζει θα το παλέψω
Αν πας σε jamo δες το σετ το 506 και οχι το 606.
Η διάφορα τους ειναι οτι στο 606 εχει συν το σαμπ πάνω στην κολώνα ενσωματωμένο και ειναι για λύσεις χωρίς σαμπ.
Εγω με 506 και 921 ειμαι μια χαρα.πηγαινε να το ακούσεις κιολας και θα σε βοηθήσουν και τα παιδια εκει όπως και μένα...
τελικά μετά και από επίσκεψή μου σε σχετικό κατάστημα και με βάση το budget μου, κατέλήξα στα jamo s506.
Τώρα μένει ο ενισχυτης με τον οποίο θα τα οδηγήσω.
Η πρόταση που είχα είναι για τον pioneer vsx 922 για τον οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Σε σχέση με τον yamaha rx v671 που βρίσκεται ο 922? Ρωτάω γιατί τον 671 μπορώ να τον βρω σε σαφώς καλύτερη τιμή μια και ο 922 είναι σχετικά καινούριος...
Για μένα δεν αξιζει ο 922 ακομα για τα λεφτα που εχει.θα προτιμούσα σε Yamaha A-810 που ειναι στα λεφτα του 922 και μεγαλύτερη-καλύτερη κατηγορια![]()
O yam rx v671 μπορεί να οδηγήσει καλά τα jamo?
Επίσης, σαν οικονομική λύση το sub jamo 210 ή το 300, τι λέει? Υπάρχει κάτι συγκρίσιμο στα 200 ?
Είχα το 210 και ήταν υπέρ σουπερ!!!χιλιοευχαρηστημενος!
Για το 300 δεν το άκουσα αλλα λογικα ίδια κατηγορια ειναι με μεγαλύτερη ισχυ.
Τα σηκώνει ο 671 και βεβαια αλλα επειδη είπες για 922 που ειναι ακριβός για αυτο σου ειπα για Α-810.οσα πιο πολλα μπορείς να δώσεις για ενισχυτη τοσο το καλυτερο...
δυστυχώς Σταύρο στο "'οσο πιο λίγα" είμαι σε αυτή την φάση....Άλλωστε αυτά τα είδη σε σύντομο χρονικο διάστημα απαξιώνονται (σαν τιμη αγοράς εννοώ). Τον 671 μπορώ να τον φέρει φίλος που ζει μονιμα έξω με 375 !!! Νομίζω είναι καλή τιμή για αυτά που δίνει, άλλωστε και γω τώρα ξεκινάω και τα πολλά extra μάλλον άχρηστα θα είναι. Το μόνο που μ απασχολεί είναι οι ρυθμίσεις...γιατί είμαι άσχετος, ελπίζω να βγάλω άκρη απ το manual. Τώρα αν πάθει κάτι .... θα του τον ξαναστείλω πακέτο για επισκευή.
Το subακι το 210 (8'') θα καλύπτει τα 20τμ το σαλονιού? Το 300 έχει μικρή διαφορά στην τιμή.
Εχει και την αυτόματη ρύθμιση μην ανησυχείς καθόλου.τοτε μια χαρα είσαι με 671 και δεν εχει πολλές ρυθμίσεις ειναι πιο απλός απο 921.πηγαινε στο 300 αν και σε καλύπτει
Stavro τελικά θα παραγγείλω τον 671, ελπίζω να ταιριάξει με τα Jamo(???).
Tο κατάστημα από Ολλανδία (το οποίο μάλιστα αναφέρεται ως official yamaha dealer) έχει ρίξει την τιμή στα 220 !!! Οπότε θα ρισκάρω και τα μπλεξίματα με αντιπροσωπείες σε τυχόν βλάβη. Το εν λόγω κατάστημα δίνει και 3 χρόνια extra εγγύηση για 30 ευρώ (στέλνεις το μηχανημα εκεί, σου στέλνουν τον λογ/μο επισκευης, πληρωνεις κ μετά μια ασφαλιστική που συνεργάζονται σου επιστρέφει το ποσό, ακόμα και για περιπτώσεις που πχ. σου εσπασε κατά τη μεταφορά, ή που έκανες εσύ κάποιο λάθος στη χρήση - στιγμιαία εννοείται, όχι να το αφηνες να δουλευει για ωρες στη βροχή-). Αξίζει να πληρώσω τα extra 30 ή να μεινω στην εργοστασιακή εξωτερικού?
Μεταφορικά δεν έχω θα ρθει χερι με χερι.
καλη η προσφορα.δες το σοβαρα αλλα κρατα και μια πισινή...
εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι απατη?
des ta link
http://www.kieskeurig.nl/receiver/yamaha/rx-v671/prijzen/bezorgen/965092/#prijzen
einai to prwto katastima me xiliades kritikes, parousia kai s alles xwres kai official yamaha leader
kai na to kommati
http://www.redcoon.nl/B298622-Yamaha-RX-V671-Zwart_71-AV-receivers?refId=kieskeurig
esena sou fainetai apati? tha tin kanw mallon.
Gia tin egguisi pou sou grapsa parapanw? axristi i' na tin parw?
το τσίμπησε το φιλαράκι μου 220 , μετά από 2 μέρες το ξαναβάλανε 350!
Προφανώς είχαν κάνει λάθος. Ήρθαν κ τα ηχεία, τα υπόλοιπα στις εντυπώσεις (για ρυθμίσεις κλπ)... Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια.
Τα Jamo S 506 HCS 3 δεν έχουν subwoofer όμως, ε; Ποιο πήρε ο φίλος τελικά;
Σκέφτομαι κι εγώ τα ηχεία αυτά (με έναν εκ των Yamaha RX-V473, Pioneer VSX-527) αλλά δεν ξέρω για sub. Υπάρχει το Jamo SUB 210 στα ...210 ευρώ. Βέβαια πακέτο βγαίνει το ίδιο σε κόστος με Roister Emphasis 25, C5, 5, PB150. Είναι καλύτερο το Jamo??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.