Ποιός θα είναι ο επόμενος James Bond?

Αρχιζει και μεγαλωνει ο Καβιλ αν και σε φανταστικη φορμα αλλα πιθανολογω -εκτος αν εχουν πλανο να τον αλλαζουν καθε 3 ταινιες- οτι θα πανε σε νεωτερο ηθοποιο και καπως πιο τσαλακωσιμο....

To κοινο βεβαια αυτον θελει μαλλον

Δεν ειναι κακος, εχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ φαινοτυπο ....... αλλα ....... Bond ?
Παρολες τις αμφιβολιες μου, πρεπει να παραδεχτω οτι επαιξε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
τον ρολο του κακου στο Mission Impossible - Fallout (εξαιρετικο αντιβαρο του Cruise).
Walker & Hunt.png
Αλλα το MI ειναι μια αμερικανικη ταινια δρασης ....... με αμερικανους ηθοποιους !

Last edited:
Οποιος και να ειναι, καλος θα ειναι θελει δεν θελει - ας οψονται οι ...εφφετζηδες με τις πρασινες οθονες😃

• Haha
Reactions: SR-71
Δεν ειναι κακος, εχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ φαινοτυπο ....... αλλα ....... Bond ?
Παρολες τις αμφιβολιες μου, πρεπει να παραδεχτω οτι επαιξε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
τον ρολο του κακου στο Mission Impossible - Fallout (εξαιρετικο αντιβαρο του Cruise).
View attachment 247857
Αλλα το MI ειναι μια αμερικανικη ταινια δρασης ....... με αμερικανους ηθοποιους !
ήταν επίσης εξαιρετικός ως Argylle...

1750883590472.png

Το δίλημμα είναι πραγματικό​

Από τη μία: ο Aaron Taylor-Johnson, έτοιμος για δράση, με το προφίλ του Bond που έχουμε αγαπήσει και καταναλώσει αβίαστα για δεκαετίες.

Από την άλλη: ο Aaron Pierre, ο οποίος υπόσχεται ένα reboot με πραγματικό θάρρος και ανανέωση, την ίδια στιγμή που η Amazon – νέα κάτοχος του franchise – δείχνει έτοιμη να ρισκάρει.

Και όσο οι φήμες φουντώνουν, ένα πράγμα είναι σίγουρο: το μέλλον του James Bond δεν θα κριθεί από gadgets ή supervillains με πληγές στο πρόσωπο. Θα κριθεί από μια επιλογή. Μια ταυτότητα. Ένα όνομα.

My name is Aaron. Aaron Bond. Και τώρα, μένει να μάθουμε... ποιος Aaron;​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

James Bond : Daniel Craig tribute​

Δεν μου αρεσε ποτε σαν επιλογη. Πλεον τρεμοντας τι θα μας ξημερωσει μου φαινεται σαν κραμα Ορσον Ουελς, Λωρενς Ολιβιε και Ντε Νιρο.

Ηταν τυχερος βεβαια που επι των ημερων του αποφασιστηκε η στροφη σε πιο ωμη εκδοχη του ηρωα κατι που ειχε αντικτυπο και στο ειδος κινηματογραφησης του.

Για μένα ίσως ο καλύτερος μέχρι τώρα…

«…Ηταν τυχερος βεβαια που επι των ημερων του αποφασιστηκε η στροφη σε πιο ωμη εκδοχη του ηρωα κατι που ειχε αντικτυπο και στο ειδος κινηματογραφησης του…»

Μεγάλη αλήθεια…
Για μένα -πάντα- έχω ξεκάθαρη άποψη για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, και ο Graig μου το έβγαζε στο απόλυτο.. αλλά γέρασε και καιρός είναι να δούμε και κάτι καινούργιο