Ποιοτικό σετ ηχείων για PC ?

Και η Tascam και άλλες εταιρίες έχουν ενεργά σε αυτή την τιμή. Πήγαινε σε ένα κατάστημα με επαγγελματικά για να ψάξεις. Θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα από κομπιουτεροηχεία με υποτιθέμενο σαμπ.

Όχι τα creative. Είναι GTP. Αν βρείς τα Logitech x-230 είναι κλάσεις ανώτερα (τα είχα και τα 2).

GTP τί σημαίνει ?

Να ξεκαθαρίσω 1-2 πράγματα. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τώρα να φανταστείται είμαι με σετ Logitech του 50αρικου. Αλλά πές-πές κάποιοι με έπεισαν να εξετάζω ηχεία πολύ πάνω από το budget των 100 ευρώ που είχα σκοπό να διαθέσω. Το όριο είναι πλέον αυστηρά τα 180 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε Creative GigaWorks T3 (171 ευρώ από amazon) και Edifier S530.

GTP τί σημαίνει ?

Να ξεκαθαρίσω 1-2 πράγματα. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τώρα να φανταστείται είμαι με σετ Logitech του 50αρικου. Αλλά πές-πές κάποιοι με έπεισαν να εξετάζω ηχεία πολύ πάνω από το budget των 100 ευρώ που είχα σκοπό να διαθέσω. Το όριο είναι πλέον αυστηρά τα 180 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε Creative GigaWorks T3 (171 ευρώ από amazon) και Edifier S530.

Όσον αφορά στο GTP : http://www.slang.gr/lemma/show/GTP_847:GTP

Και τα Logitech που λέω εγώ του 50ρικου είναι, αλλά μέχρι τα 100 ευρώ δεν υπάρχει κάτι ανώτερο απ' όσο ξέρω. Εσύ ποια έχεις;

Εχω τα klipsch ifi. Το σετ με μια λεξη σκοτωνει..Εχει βγει πιο καινουριο μοντελο.Στο σαιτ της klipsch θα το δεις. Δεν ξερω ποσο εχει. Παρε τηλ. στον λαιο που τα φερνει να σου πει. Εγω το ειχα παρει γυρω στα 300 . Καλα και τα μονιτορ αλλα απ ότι εχω ακουσει μερικα ο ηχος ειναι λιγο flat, ισως να θελεις και sub. Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απο τα δικα μου. Για ηχειο pc ειναι best. Θα με θυμηθεις. Καμμια σχεση με logitech και τετοια.
Αποψη μου παντα και φιλικα.