Ποιότητα εικόνας στη Nova

Δεν το περνώ προσωπικά, απλα δεν θέλω να εμπλέκομαι σε σενάρια.
Απο την άλλη μπορω να σου πω οτι περισυ την έβγαλα κατα 90% σε 2 γήπεδα. ΟΑΚΑ κσι Καραιδκάκης, για ΑΕΚ-ΠΑΟ κσι ΟΣΦΠ. Αλλαξε κάτι απο περισυ;
Αλλαξε, γήπεδο ο ΠΑΟ, που αν θες να το συζητήσουμε το Α.Νικολαιδης ειναι ένα γήπεδο που μπορει μα ειναι καμίνι, αλλα ειναι πολυ δύσκολο τηλεοπτικά.
Παρ όλα τα προβλήματα, έχουν γίνει οι HD μεταδόσεις εκεί.
Το σημερινό ειναι πιο εύκολο να το δεις σαν μια εξαίρεση λόγω CL και όχι να ψάχνεις να βρεις το παρασκήνιο και την επιλεκτικοτητα/προτίμηση σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Τι να πουν δηλαδή και οι μικρές ομάδες, με παράδειγμα τον ΟΦΗ, που δεν θα δείτε ποτέ HD απο το Γεντι Κουλέ...

Παλιά ξέρω οτι υπήρχε το native, όχι μόνο στο Eurosport, τώρα τελευταία όμως ποιος το δηλώνει;

Last edited by a moderator:
Στο Γεντί Κουλέ ούτε όταν έρθει ο Ολυμπιακός δεν θα γίνει ΗD?

Λογικό είναι πάντως να είναι ο Ολυμπιακός πάντα σε HD(με την δεδομένη κατάσταση για 3 HD την εβδομάδα) αφού είναι η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη εμπορική αξία για την Nova.

Έχω την εντύπωση, αν δεν με γελά η μνήμη μου, οτι ούτε περισυ κατεβάσαμε HD. Για την ιστορία θα το ψάξω αύριο.

Και περισυ ήταν τέσσερις οι ομάδες με την μεγαλύτερη εμπορική αξία, άσχετα αν δεν πήγαινε καλα αγωνιστικά η τεταρτη. Φέτος λογικά τρεις ειναι αυτές οι ομάδες

Καλά μην σε βάζω και σε κόπο.
Δεν θα μου στερήσει και τον ύπνο.:a0210:

Από περιέργεια ρώτησα.

Εγώ θυμάμαι πάντως ότι ο αγώνας ήταν στις 17.15, άρα όχι τελευταίος της ημέρας.

Αν ήταν κόπος, θα στο έλεγα.
Κοιμησου με την ησυχία σου και θα σου πω αύριο

Και αφου ανέφερες την ώρα, 90% δεν ήταν, γιατι τα HD ήταν τα τελευταία της ημέρας

Νίκο στο 90% των ξένων καναλιών δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν είναι hd ή sd η μετάδοση....

Δεν το περνώ προσωπικά, απλα δεν θέλω να εμπλέκομαι σε σενάρια.
Απο την άλλη μπορω να σου πω οτι περισυ την έβγαλα κατα 90% σε 2 γήπεδα. ΟΑΚΑ κσι Καραιδκάκης, για ΑΕΚ-ΠΑΟ κσι ΟΣΦΠ. Αλλαξε κάτι απο περισυ;
Αλλαξε, γήπεδο ο ΠΑΟ, που αν θες να το συζητήσουμε το Α.Νικολαιδης ειναι ένα γήπεδο που μπορει μα ειναι καμίνι, αλλα ειναι πολυ δύσκολο τηλεοπτικά.
Παρ όλα τα προβλήματα, έχουν γίνει οι HD μεταδόσεις εκεί.
Το σημερινό ειναι πιο εύκολο να το δεις σαν μια εξαίρεση λόγω CL και όχι να ψάχνεις να βρεις το παρασκήνιο και την επιλεκτικοτητα/προτίμηση σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Τι να πουν δηλαδή και οι μικρές ομάδες, με παράδειγμα τον ΟΦΗ, που δεν θα δείτε ποτέ HD απο το Γεντι Κουλέ...

Αααχχ φίλε Νίκο,δεν είναι ότι δεν μπορώ να το δω έτσι όπως λες.Άλλωστε το είπα,κατανοώ την εξήγηση που έδωσες κι ευτυχώς που είσαι κι εσύ εδώ και μας λες πώς έχουν τα πράγματα για τις HD μεταδόσεις της Nova.Αλλά ξέρεις,είναι μεγάλο ξενέρωμα να περιμένεις να δεις την ομάδα σου (τα χάλια της δηλαδή) σε HD και να βλέπεις αυτό το πράγμα χωρίς να είσαι προετοιμασμένος.Τέλος πάντων,το ξεπέρασα τώρα.Την επόμενη φορά που θα ακολουθεί Champions League θα είμαι υποψιασμένος.
Πάντως,οι HD μεταδόσεις που κάνατε από τη Λεωφόρο ήταν πολύ καλές.Κι ας είναι το γήπεδο όπως λες δύσκολο,φαντάζομαι λόγω φωτισμού.Η εικόνα ήταν εξαιρετική.
Btw,θα παίξουν δηλαδή ΟΦΗ-Ολυμπιακός και δεν θα υπάρχει κάλυψη HD?Αν το δω κι αυτό,αναιρώ όσα είπα για τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Στο Γεντί Κουλέ ούτε όταν έρθει ο Ολυμπιακός δεν θα γίνει ΗD?

Λογικό είναι πάντως να είναι ο Ολυμπιακός πάντα σε HD(με την δεδομένη κατάσταση για 3 HD την εβδομάδα) αφού είναι η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη εμπορική αξία για την Nova.
Φίλε Jimmy,συμπάθα με,αλλά δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι.Με αυτή τη λογική θα μπορούσε να ονομαστεί σε Ολυμπιακός TV.Αλλά ακόμα κι αν το δούμε από αυτή την πλευρά,με δεδομένο ότι είναι 3 οι μεταδόσεις HD και ο Παναθηναϊκός έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική αξία για τη Nova,τότε αφού μεταδίδεται πάντα η πρώτη θα πρέπει να μεταδίδεται πάντα και η δεύτερη.

Last edited by a moderator:
Συμφωνώ ότι με την ίδια λογική ο Παναθηναικός είναι η δεύτερη.
Αλλά αφού η κάλυψη σε HD του αγώνα του Παναθηναικού θα δημιουργούσε πρόβλημα στην κάλυψη του αγώνα της Τρίτης στο CH.L, λογικό δεν είναι να θυσιαστεί?

Να πήγαινε Σάββατο ο αγώνας του Παναθηναικού δεν γινόταν αφού έπαιζε ο Ολυμπιακός αναγκαστικά λόγω CH.L.

Το τελευταίο λέω "δεν γινόταν" αν λάβουμε σαν δεδομένη την συνηθισμένη τακτική της Nova την μία μέρα να βάζει τελευταίο τον αγώνα του Ολυμπιακού και την άλλη του Παναθηναικού.

Btw,θα παίξουν δηλαδή ΟΦΗ-Ολυμπιακός και δεν θα υπάρχει κάλυψη HD?Αν το δω κι αυτό,αναιρώ όσα είπα για τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Λοιπόν δεν έχει γίνει ακομα HD στο Γεντί Κουλέ ακομα και ούτε θα γίνει.
Οπως είπα, ειναι παρα πολυ δύσκολο εώς αδύνατον να γίνει, για πρακτικούς λόγους και μόνο.

Οπως είπα, ειναι παρα πολυ δύσκολο εώς αδύνατον να γίνει, για πρακτικούς λόγους και μόνο.

Αν θυμαμαι καλά το μόνο που χωράει στα εκεί στενά είναι κάποιες καντίνες με σουβλάκια ;)

Άστα... Το "tv compound" ειναι μέσα σε νεκροταφείο, οπότε δεν μπορούν να μπουν μεγάλα και βαριά vans, για λόγους που εύκολα γίνονται αντιληπτοί. Για να κατεβούν τα HD, πρέπει να κλείσουμε τον παράπλευρο δρόμο, πράγμα αδύνατον γιατι πρέπει να περνάνε τα πούλμαν των ομάδων.

Η εικόνα στο NS HD2 πολύ καλή.
Αντάξια ξένων πακέτων(όχι Sky βεβαια).

Νομίζω έχει τραβήξει το περισσότερο bitrate.

Όντως,η εικόνα ήταν εξαιρετική.Δεν ξέφυγε νομίζω πάντως από τις υπόλοιπες HD μεταδόσεις.Γενικά οι παραγωγές HD που κάνει η Nova είναι πολύ καλές.Το θέμα όμως είναι ότι παραμένουν λίγες οι HD μεταδόσεις για να χρεώνονται έξτρα.

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις υπόλοιπες HD μεταδόσεις φέτος, διότι δεν έχω δει άλλη ακόμα στην ίδια τηλεόραση.

Ήταν το πρώτο φετινό ματς που είδα στην Νοva στο σπίτι και συγκρίνοντας με τις περυσινές, ήταν ένα σκαλί παραπάνω.

Δεν ξέρω σε τι οφείλεται η βελτίωση αλλά ήταν για εμένα ευχάριστη έκπληξη.

Αν ήταν δηλαδή θέμα παραγωγής, bitrate ή κάτι άλλο. Πιθανότατα συνδυασμός.

Επίσης το NS7 βλέπεται επιτέλους.

Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί και συμφωνώ μαζί σου, είναι ότι μόνο 2 novasports είναι HD.
Τις μέρες που έχει CH.L ή Euroleague και E.L. , τα 2 HD δεν αρκούν.

Ακόμα και οι επισκέπτες που είχα και είναι άσχετοι με δορυφορική το έλεγαν αυτό, όταν κάναμε λίγο zapping.

Επίσης, ας δείξουν κανένα αγώνα στο 5 και στο 6.
Δεν θα γίνει τίποτα αν σταματήσουν τα highlights και το στοίχημα για 2 ώρες.

Στο Highlights μάλλον δεν θα δεις αγώνα. Βλέπεις είναι κοινό με startpack + cinemapack. Δεν πιστεύω η ΝΟΒΑ να κάνει τέτοιο δώρο. :2thumb22sup:

Το έχω ξαναπεί σε άλλο thread.
Ας βάλει τα λιγότερο ενδιαφέροντα ματς σε αυτά τα 2, αν δεν θέλει να τα κλειδώσει.

Μπορούσε χτες να βάλει 2 από αυτά που δεν έδειξε live.

Δεν θα γίνει και τίποτα αν δουν ένα μικρότερου ενδιαφέροντος(με βάση το μέσο ενδιαφέρον) αγώνα όσοι έχουν startpack ή cinema pack.

Όπως δεν πειράζει που π.χ. στην Euroleague μερικά ματς που δεν έχουν ελληνική ομάδα, προβάλλονται στην webtv για όλους τους συνδρομητές Forthnet.

Παρεπιπτόντως,mvianitakis, πως πήγε η παραγωγή χτες? :a0210:

και εγώ είχα προτείνει σε άλλο νήμα για πρόσθεση του αγώνα που έδειχνε σε web να το έδειχνε και στο αντίστοιχο νοβασπορτ αλλά δεν γίνεται! θα ήταν καλή φάση αυτά που γράφεις αλλά η ΝΟΒΑ....