Η μόνη ελπίδα είναι να παίζει καλύτερα μέσω κοσμοτεΠοιότητα εικόνας για ιθαγενείς αυτή τη στιγμή στο αγγλικό παιχνίδι , είτε στο ιντερνετικό είτε στο δορυφορικό. Στα κοντινά πλάνα τα τετράγωνα έχουν το μέγεθος πακέτου τσιγάρων . Καμμία ελπίδα …
Αν το πρόβλημα είναι της εφαρμογής τους, ίσως παίζει καλύτερα από κοσμοτε.Δε νομίζω, ο,τι έρχεται σε εμάς μέσω νόβα, αυτό θα αναμεταδίδει και η κοσμοτε. Σογα μην δώσουν στην κοσμοτε το stream όπως το παίρνουν από την πρεμιέρ λιγκ. Θα είναι μεγάλο αυτογκόλ. Αν και τους έχω ικανούς!
Αν και για πολυ συγκεκριμενουϛ λογουϛ επελεξα να κρατησω cosmote, η ΕΟΝ στο δορυφορικο εχει πολυ καλη εικονα, με την cosmote να επεται.Το ίδιο άσχημη ποιότητα έχει και το δορυφορικό. Είναι αποτέλεσμα της επεξεργασίας που κάνει η νόβα για να γλιτώνει bandwidth τόσο στο δορυφόρο όσο και στους σέρβερ. Διότι ζούμε στην μπανανία και τους παίρνει να κάνουν τέτοια αντί να επενδύουν σε υποδομές. Αμφιβάλλω λοιπόν ότι θα δώσουν την ορίτζιναλ εικόνα που λαμβάνουν στην κοσμοτε και να εκτεθούν. Άσε που ούτε η κοσμοτε έχει χώρο στο δορυφόρο και τώρα τα κανάλια αυξάνονται.
Βρε 'συ, άντε και υπήρχε ο τρόπος... Πιστεύεις ότι θα το επέτρεπε η Nova?προφανώς την ροή της νόβα θα πάρει η κοσμοτε για να υπάρχουν και τα λογότυπα και ο σχολιασμός, πώς θα το έκανε δηλαδή η κοσμοτε; θα έπαιρνε το αρχικό στριμ και θα πρόσθετε αυτή τα σήματα της νόβα;
Εγώ πάλι λέω ότι θα είναι καλύτερο στην κόσμοτε. Αυτό πιστεύω. Θα το δούμε σε λίγες μέρες.Βρε 'συ, άντε και υπήρχε ο τρόπος... Πιστεύεις ότι θα το επέτρεπε η Nova?
Εάν ήμουν Nova ( γράφουμε τώρα... ) και είχα την ελάχιστη ευθιξία, θα το έθετα ως όρο...
Γ. Υ. Και ξαναγράφω... Μακάρι " να πέφτω έξω "... Αλλά...
Εμένα σήμερα ήταν μια χαρά η εικόνα.... Στο δορυφορικό.... Αγγλία και ΠΑΟΚ.... Από εφαρμογή δεν είδα....Να μας πουν αυτοί που έχουν δορυφορικό Nova, δεν είναι καλή η εικόνα; Από εκεί θα παίρνει εικόνα και η Cosmote λογικά όχι από την ΕΟΝ που εκεί η κατάσταση είναι δράμα.
Βρε άσε την εφαρμογή την ξέρουμε, αφού το δορυφορικό της Νόβα είναι οκ πιστεύω θα είναι οκ και η εικόνα στην Cosmote.Εμένα σήμερα ήταν μια χαρά η εικόνα.... Στο δορυφορικό.... Αγγλία και ΠΑΟΚ.... Από εφαρμογή δεν είδα....
Μιλάμε για τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, με διασυνδέσεις μεταξύ τους με οπτικές ίνες. Σιγά μην πάρει η μία το δορυφορικό σήμα που στέλνει στους συνδερομητές της η άλλη. Με κλειστή οπτική ίνα θα δίνει σήμα η μία στην άλλη στα 20Mbps ανά κανάλι πάνω-κάτω, πιστεύω, και από κει και πέρα ό,τι καταφέρει η καθεμιά να δώσει στους συνδρομητές με τους υπερφορτωμένους πολυπλέκτες στο δορυφόρο.Να μας πουν αυτοί που έχουν δορυφορικό Nova, δεν είναι καλή η εικόνα; Από εκεί θα παίρνει εικόνα και η Cosmote λογικά όχι από την ΕΟΝ που εκεί η κατάσταση είναι δράμα.
Δεν ξέρω πως γίνεται η διάθεση καναλιών από έναν πάροχο σε άλλον, αν είναι έτσι λογικά θα είναι αξιοπρεπής η ποιότητα τουλάχιστον.Μιλάμε για τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, με διασυνδέσεις μεταξύ τους με οπτικές ίνες. Σιγά μην πάρει η μία το δορυφορικό σήμα που στέλνει στους συνδερομητές της η άλλη. Με κλειστή οπτική ίνα θα δίνει σήμα η μία στην άλλη στα 20Mbps ανά κανάλι πάνω-κάτω, πιστεύω, και από κει και πέρα ό,τι καταφέρει η καθεμιά να δώσει στους συνδρομητές με τους υπερφορτωμένους πολυπλέκτες στο δορυφόρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.