Ποιότητα εικόνας στη Nova

Στο ιντερνετικο δεν εχω τετοια αποψε, αλλα καπου σβησανε ολα (με το κλασικο μηνυμα οτι δεν εχω ιντερνετ-οπως με ελλαδα-σερβια κ αλλες φορες).
Αυτη τη στιγμη δειχνουν ταυτοχρονα παο,οσφπ μπασκετ 2-3 la liga και 5 ματς premier. Το λες και αναμενομενο μαυτα που γνωριζουμε απο τη νοβα χαχα

Αν δεν έμπαινα εδώ να διαβάσω, ήμουν έτοιμος να καλέσω τεχνικό για αυτό το χάλι που βλέπω στη δορυφορική και συνεχίζεται εδώ και καιρό . Αναρωτιέμαι αν συμβαίνουν αλλού στον κόσμο ανάλογα προβλήματα. Μια ανακοίνωση τουλάχιστον από την εταιρεία για τις ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν αν κάνουν βέβαια θα έδειχνε τουλάχιστο σεβασμό προς τους συνδρομητές. Από ότι κατάλαβα όμως αυτοί δεν παραδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα στην εικόνα ...

Εδώ και μια βδομάδα αυτη η απαράδεκτη εικόνα με τα τεχουργηματα. Απ το κακό στο χειρότερο. Φτάνω στο σημείο να ευχομαι να χάσουν όσα περισσότερα δικαιώματα γίνεται για να τους πούμε αντιο

Λοιπον εγω χτες με ΕΟΝ Smart Box, 100αρα γραμμη Κοσμοτε στο ευρυτερο κεντρο της Αθηνας δεν ειχα κανενα προβλημα. Ολα τα αθλητικα χωρις σπασιματα η "πιξελ"...Το μονο που ειδα ειναι οτι πλεον το Novasports News και σε εμενα δεν εχει τα crawl κατω και δεξια

Πάλι τα ίδια σήμερα είμαι σε απόγνωση, τι μπορούμε να κάνουμε νομικά, να μη δω ποτέ αθλητικά αρκεί να μην με πιάνουν κορόιδο στη ΝΟΒΑ, πλέον μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Ή τέλος πάντων φτιάξτε το, όσο πάει αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει.

Πάλι τα ίδια σήμερα είμαι σε απόγνωση, τι μπορούμε να κάνουμε νομικά, να μη δω ποτέ αθλητικά αρκεί να μην με πιάνουν κορόιδο στη ΝΟΒΑ, πλέον μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Ή τέλος πάντων φτιάξτε το, όσο πάει αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει.
Μπορεις να κανεις καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη. Πρεπει ομως να αποδειξεις οτι εχεις τα προβληματα που εχεις, να επικοινωνησεις μαζι τους(τη χ εταιρια-βλεπε νοβα) και να τους πεις τα προβληματα που εχουν και αν δε φτιαξουν μεχρι καποιο χρονικο οριο (δε θυμαμαι ποσο ειναι-μπορεις να δεις στο site εχει αναλυτικα τι πρεπει να κανεις) επικοινωνουν αυτοι με την εταιρια.
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μιλωντας, ειναι ο μονος τροπος να καταγγειλεις μια συμβαση υπερ σου, με την εννοια οτι δεν εχεις αυτο που πληρωνεις. Τωρα αν σε ολα αυτα παιζουν ρολο κ τα ψιλα γραμματα στα 2χρονα συμβολαια που εχουμε κανει, ειτε οτιδηποτε αλλο, πραγματικα δε γνωριζω. Το χω σκεφτει, εστω μπας και δουν οτι υπαρχει οντως κοσμος, η συντριπτικη πλειοψηφια βασικα, που εχει προβληματα στα οποια δεν ευθυνομαστε οι ιδιοι.

Η εικόνα στο Novasport Start που δείχνει τώρα Φούλαμ, είναι και σε εσάς σαν παράνομο στριμινγκ; Και δεν είναι θέμα συνδεσης ή ξέρω γω τι, διότι και τα άλλα ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, και τα μπάσκετ, έχουν μια χαρά εικόνα.

Για να δούμε σήμερα που έχει ευρώλίγκα, θα καταφέρουμε να δούμε ένα ματς χωρίς θέματα;

Εαν ειναι σε λαθος αυτο που θα πω να μετακινηθει .... Τα κεντρικα γραφεια της nova στην Κατζα μεταφερονται εκει στην Κατζα ειχαν και το Novasport Novacinema κεραιες αναμεταδοσης και αλλα τεχνικα μερη ... Τωρα εχουν στηλει να ερχεται το σημα μεσο Σλοβενιας .... για αυτο εχει καποια θεμα η εικονα σε κανα μηνα που θα εχουν στηθει ξανα οι κεραιες σε αλλο μερος θα πιανει παλι καλα .

Άρα αν είναι έτσι, το uplink στον Hotbird προσωρινά δεν γίνεται από Ελλάδα. Τώρα εξηγούνται όλα αυτά τα προβλήματα, τα σπασίματα και οι απώλειες εικόνας ακόμα και με ποιότητα 50-60%.

Τι σοκαριστικά άθλια εικόνα είναι αυτή στην μετάδοση του Παναθηναϊκού ;;; Πόσα πίξελ θεέ μου !!! Κάπως καλύτερη η εικόνα από την οθόνη του κινητού...μάλλον επειδή είναι μικρότερη οθόνη και κρύβονται τα χάλια τους....

Παιδιά μην τους αφήνετε σε ησυχία. Το να τα λέμε εδώ μεταξύ μας έχει αξία στο βαθμό που θέλουμε να επιβεβαιώσουμε αν το πρόβλημα που βλέπουμε στη δική μας οθόνη είναι καθολικό η οχι. Νομίζω τώρα πιο σωστό είναι να τους ενοχλούμε τηλεφωνικά. Εγώ σήμερα επικοινώνησα για δεύτερη φορά. Στην αρχή ο σημερινός τεχνικός πήγε να κάνει λόγο για μεμονωμένο πρόβλημα. Όταν του εξήγησα πως χθες μου παραδεχθηκαν ότι είναι της εταιρίας υπαναχωρησε. Άλλωστε δεν μπορεί να συμβαίνει ταυτόχρονα σε δορυφορο και σε app. Σε ερώτηση δική μου για το πότε θα αποκατασταθεί η εικόνα μου απάντησε αόριστα μέσα στις επόμενες μέρες. Πάντως πρέπει να πιέζουμε τηλεφωνικά (στο 13731 είναι χωρίς χρέωση). Δεν βλέπω άλλη λύση. Συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο.