Ποιότητα εικόνας στη Nova

Είναι και σε σας πεσμένη η ανάλυση του novasports 4 σε σχέση με τα υπόλοιπα που είναι οκ;
Ας παίζουν τζάμι τα υπόλοιπα και ας δείχνει το Novasports 4 διαγωνισμό ψαροντούφεκου με χιόνια και pixel όλη μέρα.....

Αυτή την στιγμή στο novacinema 1 ενώ δείχνει το νησί η εικόνα ήταν χάλια.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Επανεμφάνιση stutters στο Άρσεναλ - Νότιγχαμ (;) . Μιλάω για δορυφορικό .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
  • Sad
Reactions: kostthem
Καλα παει και σημερα
Στην ναντ χαθηκε τελειως η συνδεση γυρναω στην Αρσεναλ με απο λιγο κολλαει και εκει

Καλα παει και σημερα
Στην ναντ χαθηκε τελειως η συνδεση γυρναω στην Αρσεναλ με απο λιγο κολλαει και εκει

Τι έννοιες κολλάει ; Από δορυφόρο βλέπεις ή το ιντερνετικό ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάνω που πίστεψα πως αρχίζει να στρώνει γμτ. Η αλήθεια είναι πως στο δορυφορικό δεν μου έτυχαν πιξελιάσματα, μόνο το γνωστό πρόβλημα με το μειωμένο bitrate στα Premier & Sports 4. Δεν είδα όμως Άρσεναλ γιατί χάζευα γαύρο εκείνη την ώρα.

Υπάρχει μια αισθητή διαφορά προς το καλύτερο στο ιντερνετικό. Και φαίνεται ότι το στριμ έρχεται πιο natively πλέον και από το γεγονός ότι πρώτα μπαίνει το γκολ και μετά έρχεται η ειδοποίηση στο Flashscore αλλά και από τη μειωμένη ένταση στα στοιχηματικά ποστ στο ημίχρονο. Σίγουρα πάντως παίρνει ακόμα πολλή βελτίωση, θα δούμε και Ευρωλίγκα μεσοβδόμαδα κατά πόσον έχει αλλάξει η κατάσταση.

Last edited:
  • Like
Ρεάλ - Χιρόνα τώρα, τρέχει ο ποδοσφαιριστής και τον ακολουθεί μια σκιά με τετραγωνάκια pixel.... Για γέλια.....

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ρεάλ - Χιρόνα τώρα, τρέχει ο ποδοσφαιριστής και τον ακολουθεί μια σκιά με τετραγωνάκια pixel.... Για γέλια.....
Όχι σε μένα πάντως και εγώ τη Ρεάλ βλέπω μέσω του app σε android tv.

Επειδή σήμερα είμαι εκτός, μπορεί κάποιος να μου πει πώς είναι η ποιότητα στις μεταδόσεις της Euroleague σήμερα; Υπάρχει βελτίωση;

Επειδή σήμερα είμαι εκτός, μπορεί κάποιος να μου πει πώς είναι η ποιότητα στις μεταδόσεις της Euroleague σήμερα; Υπάρχει βελτίωση;
Ναι, δεν έχει πιξελιασματα μέχρι στιγμής και γενικά η εικόνα στο δορυφορικό είναι αρκετά καθαρή.

• Like
Στο Prime σήμερα μέσω δορυφόρου η εικόνα είναι εξαιρετική. Καθαρή, χωρίς πιξελιάσματα. Ευχαριστήθηκα λεπτό προς λεπτό.
Δεν τσέκαρα IPTV, λογικά και εκεί δεν θα υπήρχαν προβλήματα.

Εγώ πάλι μόλις τώρα μέσω IPTV παρατηρώ κολλήματα και τραυλίσματα κυρίως στα κανάλια premier, sports4 και sportsnews! Παρατηρεί κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Εγώ πάλι μόλις τώρα μέσω IPTV παρατηρώ κολλήματα και τραυλίσματα κυρίως στα κανάλια premier, sports4 και sportsnews! Παρατηρεί κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
Παραμένει το πρόβλημα στο sports4 είναι χαμηλή η ανάλυση σε σχέση με τα υπόλοιπα

Είχε κάποιος σημερα αραιά σπασίματα στο δορυφορικό; Εγώ είχα 2 - 3 φορές σήμερα στο Nova sports PL. Επειδή το τσέκαρα ξέρω ότι στο app δεν τα έκανε. Μόνο στο δορυφορικό... Αλλά δεν ξέρω αν ήταν γενικό η αν φταίει ο δέκτης μου.

Καλημέρα. 2-3 φορές σε περίπου ένα λεπτό μου έτυχαν στο ματς της Τσέλσι. Όλη την υπόλοιπη μέρα δεν είχα θέματα.

• Like
Reactions: Scorpio15
Στο Μπράιτον - Βίλα 3 φορές πιξελιασμα σε 10 λεπτα - στο δορυφορικό παντα. Επιβεβαιώνει κάποιος φίλος;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ