Η φωτεινότητα και η ευκρίνεια της εικόνας. Για το τελευταίο περίμενα κάτι παραπάνω ελεω 4Κ, αλλα μου φάνηκε εικόνα τυπικού ελληνικου digital cinema. HDR ούτε για αστείο.
Τάκη, μπορείς να υπολογίσεις χονδρικά πόσο μεγάλη ήταν η οθόνη? Στα πόσα περίπου μέτρα καθόσουν?
Thanks για τις εντυπώσεις.
You are welcome, αλλα αν δεν γράψουμε εντυπώσεις, τι κάνουμε εδώ μεσα, μπρίκια κολλάμε;
Ένα σχόλιο για το θέμα ποιότητας εικόνας: Καλώς ή καλώς με τις Oled, plasma ή dila στα σαλόνια μας, δύσκολα κανεις συμβιβάζεται με το επίπεδο εικόνας των κινηματογράφων της πατριδας μας.
Σε άλλες χώρες έχουν state of the art αίθουσες Dolby Vision, Imax etc οποτε εκεί πραγματικά βλέπεις "αλλα κόλπα".
Εδώ, πας ουσιαστικά μονο για τις μεγάλες ίντσες, οι οποιες όπως λέει ο Παναγιώτης δεν αντικαθίστανται με το να πλησιάσουμε περισσότερο το πρόσωπο μας στο πανί ή την τηλεόραση.
Και μετά υπάρχουν και τα αρνητικά όπως οι ηλίθιοι που έπαιζαν με το κινητό τους την ώρα της ταινίας ο‛
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.