Παντως και το sd replay σε όλα τα κανάλια του δορυφορικού πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει. Εφόσον επαρκεί η ταχύτητα για πιο λόγο να βλέπουμε replay σε sd?
Όντως καμία σχέση το ένα με το άλλο... καλύτερη εικόνα το OTT....αλλά τι αγχώνεσαι; Κατέβασε την εφαρμογή σε Smart Tv ή πάρε Xiaomi tv box και θα βλέπεις και από τα δύο... άλλωστε το δικαιούσαι...Καλησπέρα παιδιά πήγα από cosmote ott χωρίς κολλήματα crystal clear view ΜΕ 15mbps ταχύτητα, σε δορυφορική cosmote λόγο μιας προσφοράς 12μηνο συμβόλαιο στα 13 από τα 20 του ott cinema pack... Η ποιότητα είναι μέρα με νύχτα απογοήτευση ο δορυφόρος.. Για κάποιο λόγο έχω μια κακή ποιότητα θέασης με μια θολούρα και σαν χαμηλής ανάλυσης περιεχόμενο θα έλεγα 720 χωρίς να είμαι σίγουρος, σίγουρα δεν το λες 1080π πάντως γιατί έτσι ξέρει κανείς? Έχει καμία ρύθμιση που δεν την έχω δει εγώ? Έχω την εντύπωση ότι σε replay τα πράγματα είναι χειρότερα...
δεν το ηξερα αυτο μόλις το δοκιμασα και συνδέθηκε ευχαριστω πολυ!!Όντως καμία σχέση το ένα με το άλλο... καλύτερη εικόνα το OTT....αλλά τι αγχώνεσαι; Κατέβασε την εφαρμογή σε Smart Tv ή πάρε Xiaomi tv box και θα βλέπεις και από τα δύο... άλλωστε το δικαιούσαι...
wifi είναι - το θέμα είναι ότι δεν έχω κανένα θέμα πχ στο Netflix... θα δοκιμάσω και το box αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά....Την τηλεόραση την έχεις συνδεδεμένη με wifi ή ethernet. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχες τέτοια θέματα πτώση ταχύτητας και buffering! Δοκίμασε και το box αφού το έχεις.
Επίσης μπορείς από την τηλεόραση να κάνεις speedtest. Μπες στο ίντερνετ, στο fast.com και πες μας τι σε βγάζει.
Εβαλα το box της COSMOTE - ακριβώς ίδια κατάσταση. Το speedtest OOKLA δείχνει ταχύτητες πολύ υψηλές ακριβώς δίπλα στο box (πάνω από 70) αλλά στα διαγνωστικά του box (και της SONY), η ταχύτητα δικτύου συνεχώς παίζει από max 25 (όπου φυσικά δεν υπάρχει θέμα....) έως και min 1 (όπου η ποιότητα είτε είναι πολύ χαμηλής ανάλυσης, είτε σταματάει για buffering)..... Σημειώνω ότι δεν λειτουργούν άλλες συσκευές ώστε να μειώνουν την ταχύτητα του wifi δικτύου. Επίσης στα διαγνωστικά του box το buffering είναι από 5 sec έως 17sec, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό και ποια είναι η ιδεατή τιμή.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο έχω τέτοιο θέμα με το OTT της COSMOTE και δεν έχω κανένα θέμα με το NETFLIX.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.