Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Πως μπορούμε να προσαρμόσουμε την εικόνα στο box να είναι σταθερά στο 1080/50 και όχι στο αυτόματό...γιατί νομίζω εκεί έχει αισθητά καλύτερη εικόνα.
Στις ρυθμίσεις που πήγα υπάρχει μόνο για τον ήχο περιοχή ....
Πήγαινε στις προηγμένες ρυθμίσεις , εικόνα, βγάλε το αυτόματο και επέλεξε 1080p.

Έχει κι εσάς μια μαυρίλα στις 2 κάτω γωνίες τώρα στο γενικό πλάνο του Ολυμπιακός-ατρομητος;;; Νομίζω το έχει γενικά όταν δείχνει ποδόσφαιρικο αγώνα

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχει κι εσάς μια μαυρίλα στις 2 κάτω γωνίες τώρα στο γενικό πλάνο του Ολυμπιακός-ατρομητος;;; Νομίζω το έχει γενικά όταν δείχνει ποδόσφαιρικο αγώνα
Σαν να τρεμοπαιζει? Εμένα αυτό μου κάνει ώρες ώρες

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αυτο το κάνει σε όλο το κάτω μέρος. Μια γραμμή. Στη φωτογραφία φαίνεται η μαυρίλα στις γωνίες View attachment 239553
Όχι μαυριλες δεν μου κάνει αλλά μου έχει μια γραμμή που τρεμοπαιζει στο κάτω μέρος

Η γραμμή τέρμα κάτω και τέρμα πάνω είναι αναμενόμενη, την έχει παντού. Μαυρίλα υπάρχει αλλά όχι τόσο έντονα όσο φαίνεται πάνω στην φωτό απο την τηλεόραση

Attachments

• 00_31_41.800.jpg
    00_31_41.800.jpg
    1.2 MB · Views: 59
  • 00_30_37.660.jpg
    00_30_37.660.jpg
    1 MB · Views: 59
Το βλέπεις έσω box ή μεσω εφαρμογής στην τηλεόραση?

Στην δική μου τηλεόραση (samsung 55) όταν επιλέγω να δω μέσω της εφαρμογής cosmote tv, βάζω το κανάλι και παγώνει για λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι δημιουργείται ένας χρόνος καθυστέρησης σε σχέση με το box της cosmote που "παίρνει" αμέσως. Συμβαίνει και σε άλλους ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση η τηλεόραση?

• Like
Reactions: Stratos19
Στην δική μου τηλεόραση (samsung 55) όταν επιλέγω να δω μέσω της εφαρμογής cosmote tv, βάζω το κανάλι και παγώνει για λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι δημιουργείται ένας χρόνος καθυστέρησης σε σχέση με το box της cosmote που "παίρνει" αμέσως. Συμβαίνει και σε άλλους ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση η τηλεόραση?
Εμενα το παίρνει αμέσως mi tv p1

Πας για καινούρια τηλεόραση....εκτός και είσαι στην εγγύηση..... Κάηκαν κάποια led.
Μπα, δεν νομίζω. Στα υπόλοιπα δεν μου το κάνει. Γενικά είναι πιο έντονο όταν ο αγώνας είναι μεσημέρι κι έχει έντονο φως κι όχι όλες τις στιγμές. Επίσης, στα nova δεν τις έχει.

Κι εμένα το ίδιο κάνει στην εφαρμογή της Samsung ενώ στο box οχι

Κι εμένα το ίδιο κάνει στην εφαρμογή της Samsung ενώ στο box οχι
Συμβαίνει στις φθηνές σειρές τής samsung. Έχω μια των 349 ευρώ 50 ' άρα και όταν επιλέγεις κανάλι παγώνει για λίγα δευτερόλεπτα. Ενώ σε άλλη samsung των 1500 ευρώ δεν κάνει κανένα πάγωμα.

Μονο στο κεντρικο πλανο ειχα και εγω μαυριλες. Δεν το εχω προσεξει σε αλλους αγωνες.

• Like
Reactions: antonogreg