Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ki εγώ το πολύ μέχρι 37αρα σκεφτόμουν, κι αυτό με επιφύλαξη......

Μην πάρεις τηλεόραση με βάση το πως θα δείχνει εκεί ο ΟΤΕ TV. Ακόμα και 40άρα σάμσουνγκ δείχνει άσχημα τον OTE TV.
Μια ανεπαρκής πηγή δεν διορθώνεται, οπότε κοίταξε να αγοράσεις μια καλή τηλεόραση.

Θεωρητικά αυτό είναι το σωστό, αλλά προσπαθώ να βρω μια μέση λύση..... θυμάμαι πάντως ότι η εικόνα στο fox π.χ. στην 46αρα οθόνη έκανε εμφανέστατα πιξελιάσματα τα οποία στα μάτια μου τουλάχιστον ήταν πολύ εκνευριστικά. Thanx για τις απαντήσεις σας

Last edited by a moderator:

δεν ξέρω τι πιξελιασματα είδες αλλά σε 42αρα στα fox και foxlife η εικόνα για SD είναι άψογη

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Το τι αντεχει να βλεπει το ματι του καθενος ειναι τελειως υποκειμενικο.

Το σωστο παντως ειναι αυτο που ειπε ο petasis. Δεν παιρνεις τηλεοραση με βαση την εικονα που εχει αυτη τη χρονικη περιοδο ο οτε και ο καθε οτε. Μπορει σε 5-6 μηνες αυτο να εχει αλλαξει και να τραβας τα μαλλια σου μετα.

Θεωρητικά αυτό είναι το σωστό, αλλά προσπαθώ να βρω μια μέση λύση..... θυμάμαι πάντως ότι η εικόνα στο fox π.χ. στην 46αρα οθόνη έκανε εμφανέστατα πιξελιάσματα τα οποία στα μάτια μου τουλάχιστον ήταν πολύ εκνευριστικά. Thanx για τις απαντήσεις σας

Σκέψου και το πιο απλό: ακόμα και αν βρεις το ιδανικό μικρό μέγεθος για να μην προσέχεις τις ατέλειες, αύριο μπαίνει ένα ακόμα HD κανάλι, και μειώνεται η ποιότητα σε όλα τα κανάλια σε αυτό τον αναμεταδότη. Τι κάνεις, θα πας σε μικρότερη;
Ή αγοράζει νέο αναμεταδότη, και αυξάνεται η ποιότητα σε όλα. Θα πας σε μεγαλύτερη;

αυτό δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. και καλώς ή κακώς σε ότι αφορά τις τηλεοράσεις, είμαι της άποψης the bigger the better!

Συμβουλή μου είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων σου αλλά και του χώρου για τον οποίο προορίζεται. Δεδομένης της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης της υπηρεσίας που έχει δείξει ο ΟΤΕ ως τώρα, μπορεί σε 3 χρόνια όλα τα κανάλια να παίζουν σε 10+ mbps. Το σενάριο αυτό ίσως φαντάζει όσο απίθανο φάνταζε το 2011 να βλέπουμε Premier και όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο που διατίθεται πλέον, από το ote tv αλλά ποιός μπορεί να ξέρει αλήθεια;

Μονο το DiscoveryHD εχει παντα αξιοπρεπη εικονα για HD

Εμανα παντως σε 56'' Panasonic Viera μια χαρα παιζουν ολα και δεν πιξελιαζει...

υπαρχει ενα αρθρο στα doriforikanea για το bitrate οτε και νοβα.
η νοβα δεν μας ενδιαφερει για να μην κανουμε αβαντα αλλα του νουμερα του οτε ειναι γελοια.
αν αυτο λεγεται HD τοτε εμεις ειμαστε ζουλου.

Zoυλού HD, η νέα υπηρεσία από τον οτέ?
Εμένα πιο πολύ με ενοχλούν τα πάνω και κάτω στην ποιότητα των HD, που τώρα τελευταία έχουν ενταθεί.
Ας σταθεροποιηθεί κάπως η ποιότητα και ας μην είναι και Sky uk, πως λέγονται αυτά.

Τα καναλια του ΟΤΕ ανα αναμεταδοτη καθως και η χωρητικοτητα που εχει ο καθενας. Τα στοιχεια τα βρηκα απο το KINGOFSAT

12111=47.8Mbs= 3 HD + 11 SD

12149=53.2Mbs= 3 HD +22 SD

12226=53.2Mbs= 3HD + 13 SD

12265 =53.2Mbs= 6HD + 10 SD

12380 =53.2Mbs= 2HD + 18 SD

Εγω βλεπω τωρα liverpool-manutd και ειναι απαραδεκτο για HD. Πιξελιαζει και δεν ειναι καθαρο...

Φτιαξτε την ποιοτητα ρεεεε

Τα καναλια του ΟΤΕ ανα αναμεταδοτη καθως και η χωρητικοτητα που εχει ο καθενας. Τα στοιχεια τα βρηκα απο το KINGOFSAT

12111=47.8Mbs= 3 HD + 11 SD

12149=53.2Mbs= 3 HD +22 SD

12226=53.2Mbs= 3HD + 13 SD

12265 =53.2Mbs= 6HD + 10 SD

12380 =53.2Mbs= 2HD + 18 SD
το 6hd που το βρήκες;

Εγω βλεπω τωρα liverpool-manutd και ειναι απαραδεκτο για HD. Πιξελιαζει και δεν ειναι καθαρο...

Φτιαξτε την ποιοτητα ρεεεε
liverpool-manutd

Attachments

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    7 KB · Views: 185