Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Vertcal θεμα επηρεασμου απο κεραια ειναι ή κινητης τηλεφωνιας

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Μόνο σε ένα κανάλι; Δεν μου φαίνεται λογικό. Αν ήταν τέτοιο θέμα, θα υπήρχε σε όλα τα κανάλια.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλησπερα,παρασκευη 8/3 και το οτεσπορτ3 κολλαει συνεχως,αυτο σε οτεσπορτ εχει ξαναγινει.Γενικα τωρα η ποιοτητα της εικονας σε πολλα καναλια οπως αντ1 αθλια και στο Ε!HD κατι παρομοιο τα ματια των ανθρωπων δε φαινονται ,για το motorvision δε σχολιαζω τραγικη εικονα.Κατι αλλο εχετε παρατηρησει οτι συνεχεια οι υποτιτλοι κολλανε?Τελικα πολλη προχειρη δουλεια στην συνδρομιτικη του οτε.

Σάββατο 8/3 θέλεις να πείς!!! Προσωπικά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο σε κανένα κανάλι που προ ανέφερες ούτε σε κάποιο από τα cinema που παρακολουθούσα μέχρι και τα ξημερώματα! Για ψάξου καλύτερα! Ψάξου γιατί αυτό που αναφέρεις, τα ματια δεν φαίνονται, ή οτι οι υπότιτλοι κολλάνε θα ήταν εμφανές σε όλους! Τέτοια κολλήματα είχε φίλος, παίρνουμε από την ίδια κεραία σήμα, και πολλά σπασίματα! Με ρώτησε και του είπα οτι εγώ είμαι οκ! Ψαχτηκε λίγο και τελικά είδε οτι ο μικρός του είχε τραβήξει το καλώδιο της κεραίας από τον αποκωδικοποιητή και δεν έκανε καλή επαφή! Αυτό το αναφέρω σαν παράδειγμα, οχι οτι μπορεί να σου συμβαινει το ίδιο, γιατι αυτά που αναφέρεις είναι κουλά για χθές το βράδυ!!!!!

Last edited:

Χρειαζεται αμεσα αναμεταδοτης. Αυτη την στιγμη και στα τρια οτεσπορτ hd η ποιοτητα εικονας ειναι απαραδεκτη...

Ειλικρινα τωρα ειναι εικονα hd αυτη τη στιγμη στο σπορτ3?

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Νομίζω είσαι υπερβολικός. Όταν εχει live h εικόνα στα οτεςπορ ειναι πολυ καλή καλή. Για κάποιο λόγο στα rec ειναι κακή στα οτεςπορ. Στο e ειναι θέμα των λήψεων του καναλιού ανάλογα με την εκπομπή.

Ο λόγος μάλλον ονομάζεται QoS, καθώς σαφώς περισσότεροι ενδιαφέρονται για το live...

Δεν μπορώ να πω ότι "σκοτώνει " από ποιότητα το el classico, κάθε άλλο μάλιστα.
Επίσης μια πρωτοτυπία στην παραγωγή.
Επειδή η παραγωγή γίνεται παράλληλα και σε 4K, οι Ισπανοί, βασιζόμενοι στον server XT3 και στο Epsio Zoom της EVS, εμφανίζουν και το 4K Zoom replay.

Last edited:

Ελπίζω να εννοείς από τηλεοπτικής κάλυψης, γιατί από την ποδοσφαιρική άποψη ας μου επιτρέψουν οι mods....gamay (όπως θα έλεγε και ο Χάρρυ Κλυν) :flipout:.Τέτοιο ρυθμό κλπ, κλπ, άσε μη συνεχίσω.....

Η κάμερα στην οροφή πάντως μου τη σπάει.Μπορεί να βλέπεις βέβαια τις κινήσεις και το πως είναι στημένη η κάθε ομάδα, αλλά σα να ψιλοζαλίζει.

με τον αναμεταδοτη εχουμε κανα νεο ποτε θα ειναι ετοιμος? παντως η εικονα ειναι μετριοτατη

Εννοείται ότι αναφέρομαι στην τηλεοπτική κάλυψη και ποιότητα εικόνας. Ποδοσφαιρικά, δεν περίμενα κάτι λιγότερο.

Οι βουτιές χάλασαν το εξαιρετικό 1ο ημίχρονο.

Ελπίζω να εννοείς από τηλεοπτικής κάλυψης, γιατί από την ποδοσφαιρική άποψη ας μου επιτρέψουν οι mods....gamay (όπως θα έλεγε και ο Χάρρυ Κλυν) :flipout:.Τέτοιο ρυθμό κλπ, κλπ, άσε μη συνεχίσω.....

Η κάμερα στην οροφή πάντως μου τη σπάει.Μπορεί να βλέπεις βέβαια τις κινήσεις και το πως είναι στημένη η κάθε ομάδα, αλλά σα να ψιλοζαλίζει.

Και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, κουραστική και με κακή ανάλυση.

Και νομιζα οτι "εσβησε" η λαμπα του προβολεα!

Εγώ μέσω Sky UK το είδα αλλά πιστεύω αυτό που θα ρωτήσω θα ήταν το ίδιο.

Όταν χρησιμοποιούσαν το 4K Zoom(έτσι το έγραφαν), σας φαινόταν και εσάς χειρότερη η ανάλυση ή φταίει η τηλεόρασή μου?

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εμφανεστατα χειροτερη (θολη!)

Το 4K Zoom replay, όπως όντως έτσι λέγεται, για μένα είναι ένα τέχνασμα, μηδενικής σημασίας. Δεν βλέπω καμία χρησιμότητα.

Χρησίμευσε για να δούμε την βουτιά του Ρονάλντο στο 1ο ημίχρονο. :flipout: