Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εχει παρατηρησει κανεις αλλος καθυστερηση του ηχου σε σχεση με την εικονα στα παιχνίδια του μουντιάλ; Το εχει καει σε κανα δυο παιχνίδια που παρατηρησα.

Αυτή τη στιγμή η ταινία στο otecinema 1 hd δεν βλέπεται από τα σπασίματα στην εικόνα. Όχι λόγω σήματος, σαν να σπάνε τα καρέ όπως γίνεται και στο travel hd. Σαν το travel channel hd. Καλά δε βλέπουν τι γίνεται???

Το αστείο είναι που στα δικά του κανάλια διαφημίζει και την ποιότητα εικόνας τον hd! Πάλι καλά που δεν το διαφημίζει και στα ελεύθερα γιατί θα το πιστευανε! Αν και εμένα δε με νοιάζει η ποιότητα εικόνας αλλά ο ήχος να γίνει dolby digital... Αν και ξέρω ότι θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να δω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα!

Γιατί; Και η ΕΡΤ έχει κάνει εκπομπές σε (δικάναλο) DD, και η νόβα έχει σε κάποια κανάλια. Δεν είναι τόσο δύσκολο, ούτε απίθανο...

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

5,1 dd εχει μονο το DISCOVERY SHOWCASE προς το παρον......
καλα θα ηταν να ειχαν και τα ταινιακα καναλια αλλα...........

ρε εκει στο οτε δεν ακουτε τα καναλια hd δεν βλεπονται.......ΤΑ ματια μασ πονανε!:violent-smiley-030:

Transponder ακομα ρε παιδιά; Καναν δοκιμες μερικους μηνε πριν, τι εγινε; Δεν προχώρησε;

Η ποιότητα της εικόνας ειδικά στα hd κανάλια έχει χειροτερεύσει δραματικά.Στα sd πλησιαζει ποιοτητα βιντεοταινιών του 80.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

5,1 dd εχει μονο το DISCOVERY SHOWCASE προς το παρον......
καλα θα ηταν να ειχαν και τα ταινιακα καναλια αλλα...........

και το SUNDANCE και ενιωτε το TRAVEL CHANNEL, τα CINEMA ON DEMAND και το OTE CINEMA HD

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

και το SUNDANCE και ενιωτε το TRAVEL CHANNEL, τα CINEMA ON DEMAND και το OTE CINEMA HD

Καλησπέρα παίδες.

Αν δεν κάνω λάθος dolby surround έχουν και όχι dolby digital. Εννοείται πως μπορεί να κάνω λάθος και συγνώμη εκ των προτέρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

σε αυτα τα καναλια παντως στον ενισχυτη μου αναβει μονο τα μπροστα καναλια δεξι αριστερο.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

έχει παρατηρήσει κανείς την εικόνα τελευταία στο foxlife?ένα μαύρο χάλι.....στιγμές νομίζεις ότι βλέπεις stream από το ιντερνετ...έτσι είναι άραγε και στην ΝΟVA?

Μια χαρά δείχνει το Foxlife στη Nova, αλλά και στον ΟΤΕ δεν είναι χάλια. Λίγο χειρότερο ίσως. Βασικά στον ΟΤΕ η ποιότητα διαφέρει από στιγμή σε στιγμή, δε μπορείς να πεις γενικά πως το Χ κανάλι δείχνει καλά ή χάλια. Τη μία στιγμή που η στατιστική πολυπλεξία του δίνει αρκετό bitrate μπορεί να παίζει καλά και την άλλη που του δίνει λιγότερο να παίζει χάλια. Δεν έχει νόημα να λέμε ξανά και ξανά τα ίδια, φαντάζομαι στον ΟΤΕ πλέον ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει και όλοι περιμένουν τον 6ο αναμεταδότη για να ξεμπουκώσει λίγο.

Επέστρεψα χθες από ολιγοήμερο ταξίδι στη Βουλγαρία. Επειδή έχει αναφερθεί πολλάκις το θέμα με τα σπασίματα στο TravelHD, να πω ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει κι εκεί. Σπασίματα που όπως και στον ΟΤΕ δεν γίνεται σε όλα τα προγράμματα και τις ώρες αλλά είναι απολύτως εκνευριστικά. Σε αντίθεση, η ίδια πλατφόρμα είχε και το SD του Travel που δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα. Ξεκάθαρα λοιπόν θέμα του feed.

Το αναφέρω απλά για να μην το ζαλίζουμε...

Εδω και 5 περιπου μερες εχω και οτε τν. Γνωστα τα θεματα ποιοτητας, αλλα δεν ειχα δει ποτε ο ιδιος "HD" σε οτε. Αν και σθεναρος υπερμαχος της υπαρξης τοπικων καναλιων στην πλατφορμα, ενα νημα "Απομακρυνση καναλιων ΟΤΕ tv" αποκτα ολοενα και μεγαλυτερο ενδιαφερον για μενα (επι της βασης πως ενας νεος αναμεταδοτης δε προβλεπεται αμεσα).

Αν και σθεναρος υπερμαχος της υπαρξης τοπικων καναλιων στην πλατφορμα, ενα νημα "Απομακρυνση καναλιων ΟΤΕ tv" αποκτα ολοενα και μεγαλυτερο ενδιαφερον για μενα .

Πες τααα!

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Σε λίγες ημέρες μεταφερομαι από νοβα σε οτε, και βλέπω εδώ ότι υπάρχουν προβλήματα στην ποιότητα εικόνας. αν πάρω το δέκτη pvr θα έχω καλύτερη ποιότητα στα HD ή δεν παίζει ρόλο;

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Σε λίγες ημέρες μεταφερομαι από νοβα σε οτε, και βλέπω εδώ ότι υπάρχουν προβλήματα στην ποιότητα εικόνας. αν πάρω το δέκτη pvr θα έχω καλύτερη ποιότητα στα HD ή δεν παίζει ρόλο;
Δεν παιζει ρολο.Τον pvr εχω και hd εικονα στα ote cinema 1/village hd/sundance hd δεν εχω δει ακομα εδω και 4 μηνες.Απειρο πιξελιασμα σε γρηγορες σκηνες που η εικονα γινετε χειροτερη απο την sd.Απαραδεκτη απλα να τα διαφημιζει ως hd.Καλα κανει η νοβα και τα χρεωνει.Εκει ειδα πραγματικο hd.

Δεν παιζει ρολο.Τον pvr εχω και hd εικονα στα ote cinema 1/village hd/sundance hd δεν εχω δει ακομα εδω και 4 μηνες.Απειρο πιξελιασμα σε γρηγορες σκηνες που η εικονα γινετε χειροτερη απο την sd.Απαραδεκτη απλα να τα διαφημιζει ως hd.Καλα κανει η νοβα και τα χρεωνει.Εκει ειδα πραγματικο hd.

ωχ την πατήσαμε. και τι λενε αυτοι στον οτε; υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί το πρόβλημα;