Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Βλέπω το Γερμανία vs Αυστραλία. Την θολούρα πάνω στους παίκτες και κυρίως στο πάνω μισό της οθόνης στην τηλεόραση το βλέπεται;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εννοώ το γενικό πλάνο που δείχνουν πάντα απο ψηλά και οχι τα κοντινά.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Στο μέσο της οθόνης με σκούρο χρωμα εμφανίστηκε ο αριθμός που έβγαινε επάνω δεξιά ή κάτω αριστερά.
Κάπως ενοχλητικό.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Στο μέσο της οθόνης με σκούρο χρωμα εμφανίστηκε ο αριθμός που έβγαινε επάνω δεξιά ή κάτω αριστερά.
Κάπως ενοχλητικό.

Μια χαρά για να κλέινουν σιγα σιγά τα μαγαζάκια με τους σερβιτόρους.

Κάποιος που έχει συνδρομή στο πακέτο για παραπάνω από 1 χρόνο, μπορεί να μας συγκρίνει εικόνα τώρα και πριν?

Το έχω γράψει και άλλη φορά, όσο αφορά παιχνίδια της ΑΕΚ που παρακολουθώ, ναι υπάρχει βελτίωση. Σχεδόν έχει εξαφανιστεί το πρόβλημα του σπασίματος της εικόνας.

Έβαλα και νόβα, γιατί η ΑΕΚ του χρόνου θα είναι superleAgue. Η εικόνα που έχει ο ΟΤΕ tv είναι μακραν ανώτερη, και όντως όπως λεει ο φίλος πριν όντως η εικόνα έχει βελτιωθεί απο αρχή της χρονιάς.

Κάποιος που έχει συνδρομή στο πακέτο για παραπάνω από 1 χρόνο, μπορεί να μας συγκρίνει εικόνα τώρα και πριν?
Σχεδον αλλη, εντελως διαφορετικη πολυ καλιτερη (κυριως στα hd)

Καλησπέρα σας! Νέος στον otetv ηθελα να σας ρωτησω, τι ειναι αυτος ο αριθμός που εμφανίζεται πανω δεξιά σε ολα τα κανάλια;

ειναι ο αριθμος τις καρτας σου σε κωδικο που μονο στον ΟΤΕ μπορουν να δουν ποια καρτα ειναι.Αν π.χ. κανεις καμια παρανομη ενεργεια(να μοιρασεις την εικονα που βλεπεις μεσω stream στο διαδυκτιο,μπορουν να καταλαβουν οτι ηταν απο την δικη σου καρτα.Σε αυτην την περιπτωση γινετε Απενεργοποιηση της καρτας και μετα σου στελνουν και τους MIB ;-)

Καταλαβα, απλα ειναι λιγο εκνευριστικο...

Είχα βάλει απο τον Μάρτιο του 2013 και η διαφορά με τη σημερινή εικόνα στα αθλητικά κανάλια είναι μεγάλη! Προφανώς έχουν βάλει τα Ote sport σε αναμεταδότες με λίγα κανάλια.

Απολαμβανει κανεις αλλος το Τσελσι-Μαντσεστερ τιγκα στα σπασιματα εικονας οπως εγω;

Απολαμβανει κανεις αλλος το Τσελσι-Μαντσεστερ τιγκα στα σπασιματα εικονας οπως εγω;

Τα γνωστά παλιά σπασίματα;Η εικόνα έχει μεγάλη βελτίωση τον τελευταίο καιρό.

Νίκο δεν είχε. Κάποια τετράγωνα (σαν μωσαϊκό) είχε κάποιε στιγμές που πιστεύω πως οφείλονταν σε προβλήματα των δορυφόρων.

Ίσως να έχει κάποιο θέμα η εγκατάσταση του φίλου Hellraiser γιατί μιλάει για "τιγκα στα σπασιματα εικονας "
Ας το παρακολουθήσει και ας μας πει ξανά. :smile:

Παιδες μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειχα σπασιματα και μονο σε αυτο το καναλι....μολις τελειωσε το παιχνιδι μας χαιρετησαν και τα σπασιματα.

Οτι εχω θεμα με την εγκατασταση εχω χαρις στον πανασχετο τεχνικο της ΝΟΒΑ που πειραξε την αρχικη εγκατασταση που ειχε κανει ο τεχνικος του ΟΤΕ αλλα μονο οταν εχουμε κακο καιρο....

Εδω και αρκετη ωρα, δεν εχω εικονα στα οτεσινεμα, και στα οτεσπορτ 4,5,6. Ειχε κλιβελαντ-μποστον και δεν ειδα τιποτα. Βασικα οποτε εχει βροχη, χανω συχνα την εικονα σε πολλα καναλια. Κι ολα αυτα απο τοτε που προσθεσα τον αστρα, που ετσι μουρχεται να τον βγαλω.. Και βεβαια οποτεχανεται η εικονα, σταματαει και η εγγραφη που μπορει να εχω προγραμματισει για εκεινη την ωρα.