Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εγω το 2 εβλεπα, δεν θεωρω οτι ηταν τοσο χαλια. Να δουμε και αυριο την παραγωγη του Οτε.

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

εγω παντως στο οτε 5 οπου εβλεπα την ατλετικο μαδριτης η εικονα ηταν εξαιρετικη.οπως επισις και στο οτε6 που γυρναγα και εβλεπα την μαντσεστερ.για κοιταχτε τις τηλεορασεις σας αντι να λετε οτι η εικονα δεν ειναι καλη.

Στο OTE Sports 2 HD, η εικόνα χθες ήταν απλά ΟΚ θα έλεγα. Ούτε καλή ούτε κακή.

Σήμερα να δούμε, που θα μπορούμε να συγκρίνουμε με τις αντίστοιχες περυσινές-προπέρσινες παραγωγές της Nova.

Yποθέτω την παραγωγή την κάνει ο ΟΤΕ και όχι η ΕΡΤ.

Αρα μόνο εμένα δεν μου φάνηκε τόσο καλή. Παντός αν είχε θέμα ή tv θα το βλεπα και στην νόβα και σε αλλά ελεύθερα hd που παρακολουθώ από έναν edision pingulux. Εκτώς ανβγια τον ΟΤΕ πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις εικόνας....

Η εικόνα δεν ήταν χάλια,αλλά σε καμία περίπτωση ίδια με αυτή που είχαμε συνηθίσει από την NOVA.Αυτό φαίνεται πολύ εύκολα,δεν χρειάζεται τρομερή εμπειρία για να το καταλάβει κανείς.Είναι σίγουρο ότι σήμερα στο ματς του Ολυμπιακού η εικόνα θα είναι πολύ καλύτερη.

Επειδή χθες έλειπα από το σπίτι και δεν είδα, υπήρχε κανάλι που να δείχνει παράλληλα όλα τα παιχνίδια όπως στη nova;

To Otesport1 αλλα καπου ειναι εκνευριστικες οι παρεμβασεις του παρουσιαστη, παρ´ολο που γενικα ειναι θετικο το ολο σχεδιο.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Επειδή χθες έλειπα από το σπίτι και δεν είδα, υπήρχε κανάλι που να δείχνει παράλληλα όλα τα παιχνίδια όπως στη nova;

Αυτό παρακολούθησα όλο το βράδυ. Συμπαθητικός ο Τσώχος στον ρόλο του συντονιστή κ με αρκετά ενδιαφέρουσες, σχετικές με το εκάστοτε ματς παρεμβάσεις ιστορικού/στατιστικού χαρακτήρα. Απόλαυση η βραδιά συνολικά.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

"Εξυπηρετικο" βεβαια, αλλα πλεον βλεπουμε στιγμιοτυπα κι οχι ολοκληρωμενο αγωνα!

Αχαριστος ε;!!!

Στην νοβα ηταν χειροτερο το λεπτο προς λεπτο, στον οτε αφηνουν να δεις και λιγο αγωνα παραπανω. Αλλα γενικα στα λεπτο προς λεπτο βλεπεις ουσιαστικα μονο τα γκολ.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

"Εξυπηρετικο" βεβαια, αλλα πλεον βλεπουμε στιγμιοτυπα κι οχι ολοκληρωμενο αγωνα!

Αχαριστος ε;!!!

:chinscratch: Μα αν θέλεις να δεις ολοκληρωμένο αγώνα πας στο αντίστοιχο κανάλι...

Το λεπτο προς λεπτο είναι για όσους δεν θέλουν να αφωσιοθούν σε εναν αγώνα αλλά να πάρουν ιδέα του τι παίζει σε όλα τα γήπεδα. Κ σαν τέτοια υλοποίηση ήταν αρκετά καλή μιάς κ έδειχνε συνεχώς δράση χωρίς να κόβει για εικόνα από το στούντιο. Προσωπικά, σχημάτισα άποψη για τα περισσότερα παιχνίδια λίγο-πολύ μιας και κράταγε την εικόνα αρκετά σε κάθε ματς.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Αχαριστος ε;!!!

Πεστα!Εκανα πειραμα να δω το Λεπτο προς Λεπτο για 20 λεπτα και ηταν σα να μη βλεπω τιποτα.Σημερα θα επιλεξω εναν αγωνα 1-2 αγωνες και τους υπολοιπους για τα σκορ.Στο Europa,αυριο το Λεπτο προς Λεπτο θα δειχνει μονο τα 12 ζωντανα παιχνιδια ή και τα υπολοιπα 12;
Κι εγω,αχαριστος μαλλον!

Θα δείχνει παιχνίδια και από τις 2 ζώνες.

Ή εικόνα στον ολυμπιακό δεν είναι λίγο υπέρ φωτεινή?

Ή εικόνα στον ολυμπιακό δεν είναι λίγο υπέρ φωτεινή?

Πολυ ενοχλητικο,ομως.Το ιδιο και στον αγωνα της Ατλετικο Μ. με τη Γαλατα.
Επισης και στα εντος της Θελτα,στην Ισπανια.

To γαλατα-ατλετικο δεν βλεποτανε ηταν σαν να ειχαν βαλει τα χρωματα στο φουλ και ακομα παραπερα