Στα κάνει συγκεκριμένες ώρες;
Εχω το ευρυζωνικό εαν θέλεις μπορώ να το παρακολουθήσω. Σπάσιμο πάντως όσες φορές το έχω βάλει δεν έχει κάνει, αλλά το βάζω και σπάνια.
Αυτα τα εκνευριστικα σπασιματα που κανει συνεχεια το Disney Junior ποτε θα σταματησουν???
Εχει καιρο που ξεκινησαν με κατι μικρες περιοδους παυσης. Τις τελευταιες μερες ειναι πολυ χειροτερο!
Εχει μαθει κανεις τι παιζει με αυτο το καναλι? Ειναι μονο στο δορυφορικο ή και στο ευρυζωνικο?
Ειδικα τωρα με την αναβαθμιση σε hybrid ουτε εγγραφη αξιζει να κανεις με τοσα σπασιματα.
Μια αφελής διαπίστωση.Είστε πολλοί που θέλετε να γράφετε προγράμματα σε σκληρό.Εμένα το replay μου φτάνει. Και ειδικά για τις ταινίες και σειρές του ΟΤΕ που ποιοτικα και ποσοτικα υστερουν.
Disney Junior επιβεβαιώνω και εγωΑυτα τα εκνευριστικα σπασιματα που κανει συνεχεια το Disney Junior ποτε θα σταματησουν???
Εχει καιρο που ξεκινησαν με κατι μικρες περιοδους παυσης. Τις τελευταιες μερες ειναι πολυ χειροτερο!
Εχει μαθει κανεις τι παιζει με αυτο το καναλι? Ειναι μονο στο δορυφορικο ή και στο ευρυζωνικο?
Ειδικα τωρα με την αναβαθμιση σε hybrid ουτε εγγραφη αξιζει να κανεις με τοσα σπασιματα.
Εχω κουραστει με αυτά τα σπασίματα στα hd κανάλια. Ιδίως όταν αλλάζει η κάμερα σε κοντινά πλάνα. Τι κανουν επιτέλους;
Εγώ σε αγώνες HD έχω παρατηρήσει το εξής: Κάποιες στιγμές χαλάει ολόκληρη η εικόνα (σε επίπεδο SD σαν να λέμε), αλλά σταματάνε τα σπασίματα, και μετά φτιάχνει ξανά σε HD αλλά ξαναρχίζουν.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, είναι σαν να βλέπεις βιντεάκι στο youtube και να σου αλλάζει την ποιότητα από HD σε SD και τούμπαλιν ανάλογα με την ταχύτητά σου.
Ρε παιδια οταν λεμε πολυ καλη τί εννοούμε; Σε ολα τα hd καναλια εχουμε σπασιματα κυριως στα κοντινα πλανα. Ποια ειναι η εξηγηση και πως διορθωνεται; Τι λενε στον οτε, ξερουμε; Ειναι απαραδεκτο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.