Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Στα κάνει συγκεκριμένες ώρες;

Εχω το ευρυζωνικό εαν θέλεις μπορώ να το παρακολουθήσω. Σπάσιμο πάντως όσες φορές το έχω βάλει δεν έχει κάνει, αλλά το βάζω και σπάνια.

Στο δορυφόρο είναι τραγικό, συνέχεια σπασίματα. Ήθελα να ήξερα δεν τα βλέπουν?

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα κάνει συγκεκριμένες ώρες;

Εχω το ευρυζωνικό εαν θέλεις μπορώ να το παρακολουθήσω. Σπάσιμο πάντως όσες φορές το έχω βάλει δεν έχει κάνει, αλλά το βάζω και σπάνια.

Συνεχεια το κανει και ειναι απιστευτα εκνευριστικο!!

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Παρατηρησατε χειροτερευση εικονας μετα την ...υβριδικη αναβαθμιση; σα να σκοτεινιασε, θολωσε κι εχασε γενικα αναλυση

Παιδιά όσο και να γράφουμε εδώ για τα προβλήματα της εικόνας δεν κερδίζουμε κάτι ουσιαστικό
Θέλει τηλεφώνημα στον ΟΤΕ και κράξιμο.. μπας και συγκινηθούνε
Η αφήστε το κατάλληλο...σχόλιο στην σελίδα τους στο facebook

οπου και να τους τα γραψεις καρφι δεν του καιγεται για την εικονα ελαχοστη διαφορα εδω και 3 χρονια ! HD της πλακας ειναι

Αυτα τα εκνευριστικα σπασιματα που κανει συνεχεια το Disney Junior ποτε θα σταματησουν???
Εχει καιρο που ξεκινησαν με κατι μικρες περιοδους παυσης. Τις τελευταιες μερες ειναι πολυ χειροτερο!

Εχει μαθει κανεις τι παιζει με αυτο το καναλι? Ειναι μονο στο δορυφορικο ή και στο ευρυζωνικο?
Ειδικα τωρα με την αναβαθμιση σε hybrid ουτε εγγραφη αξιζει να κανεις με τοσα σπασιματα.

Παρακολούθησα το κανάλι το πρωί και έκανε κάποια σπασίματα (άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα) ανά 3-4 λεπτά. Έχω σήμα μέσω δορυφόρου 96% και ποιότητα 100% (άρα δεν είναι θέμα λήψης). Σίγουρα κάποια στιγμή καταντάει ενοχλητικό...

Είδα μία εκπομπή πριν λίγο στο disney junior μέσω replay tv και ακόμα και ή εκπομπή είχε τα σπασίματα. Σημείωση ότι είδα πάνω από 4 ώρες άλλες σειρές στο replay λάδι.....

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μικροσπασίματα έχω παρατηρήσει και εγώ μέσα στην εβδομάδα στο OTE SPORT 1 HD, αν θυμάμαι καλά.

Δεν ήταν θέμα σήματος (100% ποιότητα έχω).

Αυτό που ακούμε τόσο καιρό περί ενοικίασης νέου αναμεταδότη, και μάλιστα ότι περίμεναν να γίνει η μετάβαση στον νέο δορυφόρο για να συμβεί αυτό, ξεχάστηκε;

Μια αφελής διαπίστωση.Είστε πολλοί που θέλετε να γράφετε προγράμματα σε σκληρό.Εμένα το replay μου φτάνει. Και ειδικά για τις ταινίες και σειρές του ΟΤΕ που ποιοτικα και ποσοτικα υστερουν.

Last edited by a moderator:

Μια αφελής διαπίστωση.Είστε πολλοί που θέλετε να γράφετε προγράμματα σε σκληρό.Εμένα το replay μου φτάνει. Και ειδικά για τις ταινίες και σειρές του ΟΤΕ που ποιοτικα και ποσοτικα υστερουν.

Θα σου απαντησω με ενα παραδειγμα. Εκανα εγγραφη μιας εκπομπης στον alpha. Η ποιοτητα εικονας της εγγραφης αυτης ειναι πολυ καλυτερη απο το replay που ειδα απο περιεργεια μετα την προβολη της εκπομπης. Μιλαω για ενα απλο sd καναλι με δεδομενο οτι το replay tv ως γνωστον ειναι σε sd αναλυση και δεν θα επρεπε να δω διαφορα. Φαντασου διαφορα που θα εχει ενα hd καναλι!

Αυτα τα εκνευριστικα σπασιματα που κανει συνεχεια το Disney Junior ποτε θα σταματησουν???
Εχει καιρο που ξεκινησαν με κατι μικρες περιοδους παυσης. Τις τελευταιες μερες ειναι πολυ χειροτερο!

Εχει μαθει κανεις τι παιζει με αυτο το καναλι? Ειναι μονο στο δορυφορικο ή και στο ευρυζωνικο?
Ειδικα τωρα με την αναβαθμιση σε hybrid ουτε εγγραφη αξιζει να κανεις με τοσα σπασιματα.
Disney Junior επιβεβαιώνω και εγω

Ισχύει.
Και εγω με replay πιο πολύ ομως εχει και μειονεκτήματα.
Α) οχι hd ακομα και vdsl να εχεις
Β) μέχρι 48 ωρες πίσω
Γ) οχι ολα τα κανάλια

Συμφωνο και εγω.Οποιος μπορει και θελει χρειαζετε ο σκληρος να χεις καλυτερη σαφως εικονα και να δεις το προγραμμα σου οποτε θες.Και θα ηθελα να προσθεσω οτι με την αναβαθμιση καλο ειναι που οι σειρες οταν γραφονται υπαρχει στην καθε μια δικος της φακελο που μπαινουν ολα τα επεισοδεια και οχι το αλαλουμ που υπηρχε πριν...

Παντως κι εγω που ειδα στο Replay το Spectre ηταν φανερα SD και ηχος με το ζορι stereo, μηπως για τα cinema καναλια δεν εχει νοημα το Replay σε αυτην την ποιότητα;

Έβλεπα χθές το Αρσεναλ Τσέλσι και η εικόνα όχι απλά χάλια αλλά σε κουραζε πολύ! Για να μπορέσω να δώ το ματς αναγκάστικα'να βάλω την πολυθρόνα 1 μέτρο πιο πίσω! Απαράδεκτη εικόνα!

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εχω κουραστει με αυτά τα σπασίματα στα hd κανάλια. Ιδίως όταν αλλάζει η κάμερα σε κοντινά πλάνα. Τι κανουν επιτέλους;

Εγώ σε αγώνες HD έχω παρατηρήσει το εξής: Κάποιες στιγμές χαλάει ολόκληρη η εικόνα (σε επίπεδο SD σαν να λέμε), αλλά σταματάνε τα σπασίματα, και μετά φτιάχνει ξανά σε HD αλλά ξαναρχίζουν.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, είναι σαν να βλέπεις βιντεάκι στο youtube και να σου αλλάζει την ποιότητα από HD σε SD και τούμπαλιν ανάλογα με την ταχύτητά σου.

Ρε παιδια οταν λεμε πολυ καλη τί εννοούμε; Σε ολα τα hd καναλια εχουμε σπασιματα κυριως στα κοντινα πλανα. Ποια ειναι η εξηγηση και πως διορθωνεται; Τι λενε στον οτε, ξερουμε; Ειναι απαραδεκτο...

Δεν ξέρω για εσάς, αλλα σε μένα η εικόνα είναι όπως την περιγραφουν οι παραπάνω φίλοι.

Και το θέμα είναι ότι τα παραπάνω σχόλια είναι από το 2014!!

Απαράδεκτος ο ΟΤΕ, να έχουν περάσει δυο χρονια και η εικόνα να είναι στα ίδια επίπεδα
Εβαλα χτες να δω τον Ολυμπιακό και άλλαξα κανάλι
Εχε χάρη που δεν μπορώ να γράψω σε εξωτερικό μέσο. Θα έβαζα την εικόνα σε όλα τα φόρουμ.
Δε γίνετε να παίρνεις τηλέφωνο και να σε δουλευουν, να σου λένε ότι φταίει η εγκατάσταση
Πια εγκατάσταση, την ίδια εγκατάσταση που είχα στη nova έχω, στη nova γιατί η εικόνα ήταν άψογη
Τι να πω δούλεμα κανονικό:furious3:

και γω το ιδιο φωναζω εδω και 2 χρονια για την απαραδεκτη εικονα που εχουν τα hd μας δουλευαν οτι οταν θα μπουμε στο eutelsat 9β θα παρουν αναμεταδοτες και θα δουμε καλητερη εικονα ,τιποτα απολυτως και το θεμα εινσαι οτι δεν ακουγεται και τιποτα λες και ειναι ευχαριστημενοι!!! τι να το κανω και αν εχει 100 hd αν δεν βλεπονται!!! ντροπη τους

Το ίδιο συνέβη και με τον αγώνα Γκλάντμπαχ - Μπαρτσελόνα την Τετάρτη. Γινόταν του πίξελ!