Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Μολις το απογευμα εγινα... ΟΤΕτιβιανος (ευχαριστιες κι απο εδω στον Δημ. Μανωλακο), και...
α) πολυ καλη η εικονα στο μπασκετ οταν εδειχνε το παιγνιδι στο παρκε. Σε πολυ κοντινες ληψεις εχανε, οπως και τα μακρινα. Θεμα μεταδοσης; ισως.
Αλλα αυτος ο Σκουντης τι ουρλιαζει ετσι λες και ειναι μερες "2004"; Με το ζορι να ενθουσιαστουμε και να ζησουμε τον αγωνα; δυσκολο!
β) στα καναλια με ταινιες (πιο πολυ)και ντοκιμαντερ (λιγοτερο) HD, λυπουμαι αλλα ουδεμια σχεση με τα αλλα δορυφορικα καναλια που βλεπω με τον VU+ Uno!

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

στο μπάσκετ τωρα τελευταία εχει πέσει αισθητά η ποιότητα στα hd.κρίμα και για πρώτη φόρα έδειχνε πραγματικό hd ο οτε στο eurobasket.

Καλημέρα κι από εμένα!
Έχω εδώ κι ένα μήνα αλλάξει από NOVA σε OTETV. Όλα καλά σε γενικές γραμμές πλην όμως από καιρό σε καιρό χωρίς αιτία (αέρα, συνεφιά, βροχή, κλπ) σε διάφορα κανάλια κάνει στιγμιαία σπασίματα/κολλήματα...
Κάλεσα δεύτερο τεχνικό και άλλαξα το 80άρι πιάτο και lnb καθώς αυτά που είχα ήταν σχετικά μέτριας ποιότητας του 2008, η ποιότητα του σήματος ανέβηκε πάρα πολύ (100% quality σε κάποια με 0 BER και 100% - 90% σε άλλα με BER 0 εως 7) πλην όμως τα σπασίματα/κολλήματα παραμένουν...
Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει???
Ευχαριστώ προκαταβολικώς!

Είναι από την μετάδοση , χθες στο Γαλλία-Λετονία στο μπάσκετ τα παρατήρησα και εγώ 2-3 φορές.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Απ ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να μάθω να ζω μ αυτό...
Κρίμα γιατί κατά τα λοιπά είμαι ευχαριστημένος από το πακέτο...!

Δεν είναι συχνό το φαινόμενο.

πάντως την χειρότερη εικόνα νομίζω την έχουν μακράν Mad-Mad Hits και TLC. Ειδικά στην (νεοαποκτηθείσα) 40αρα οθόνη μου, βγάζουν μάτι.

Σε 42' LG Τα καναλια που λες εκτος απο το TLC, το kids co παιρνει το πρωτο βραβειο χειροτερης εικονας, εκτος συναγωνισμου ΟΛΑ τα καναλια απο extra και κατω, και θα προτιμουσα να τα βγαζανε ΟΛΑ! και να βαζανε 2-3 καναλια με εικονα Luxe tv η KBS HD ελευθερο στο hotbird κορεατικο.

Τεραστια η διαφορα hd μεταξυ ΟΤΕtv - SKYuk! Λογικον ισως...

Σε 42' LG Τα καναλια που λες εκτος απο το TLC, το kids co παιρνει το πρωτο βραβειο χειροτερης εικονας, εκτος συναγωνισμου ΟΛΑ τα καναλια απο extra και κατω, και θα προτιμουσα να τα βγαζανε ΟΛΑ! και να βαζανε 2-3 καναλια με εικονα Luxe tv η KBS HD ελευθερο στο hotbird κορεατικο.

συμφωνώ για το kidsco, μου θυμίζει καλοκαίρια στο χωριό να προσπαθώ να δω παιδικά σε τηλεόραση με αδύναμη κάλυψη.....

Στο ματς της Λιβερπουλ,ειδικα μετα απο ριπλευ η εικονα εκανε σπασιματα..και γενικα για hd η εικονα ηταν επιεικως μετρια παλι..

στο σαλκε μπαγερν η εικόνα ήταν απλά για πέταμα.γενικα τα sd του οτε έχουν πολλά προβλήματα έχω δει hd στη νόβα και είναι δυο σκάλες πάνω.

Παιδιά, καλά κάνετε και τα γράφετε εδώ και συμφωνώ και γω μαζί σας ότι η ποιότητα γενικά του ΟτεΤV είναι από μέτρια .... ως κάκιστη μερικές φορές, αλλά καλό είναι να τα στέλνετε και στον ΟΤΕ τα παράπονα, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω mail!! Εγώ τους έχω ταράξει και ενώ στην αρχή πήγαν να το παίξουν ιστορία, ότι και καλά φταίει το πιάτο μου ή τα μάτια μου, μετά τους έστειλα το link με τα παράπονα εδώ στο site και όταν με ξαναπήραν μου είπαν ότι θα προωθήσουν το παράπονο στους τεχνικούς στα κεντρικά για να κάνουν ότι καλύτερο και μπλα μπλα μπλα ...!!
Με λίγα λόγια ταράξτε τους στα παράπονα, γιατί δεν πρόκειται να δούμε καμιά αλλαγή αν τα λέμε μεταξύ μας~!!

Πάντως ένα μήνυμα που έστειλα στο σαππόρτ σχετικά με την κάκιστη εικόνα του mad, δεν έλαβε καμία απάντηση......

Τηλέφωνο και mail από τη δική μου τη μεριά.Στο τηλέφωνο προσπάθησαν να με βγάλουν τρελό, στο mail ουδέποτε απάντησαν.

Για να μην λεμε μονο τα ασχημα,η εικονα στο ρεαλ-ατλετικο ηταν αρκετα καλη κ χωρις τα γνωστα εκνευριστικα σπασιματα!

πραγματικά απορώ...
η εικόνα ήταν sd και οριακά δεν σου'βγαζε τα μάτια για να ξεχωρίσεις αν υπήρχε χορτάρι Μπερναμπέου ή λαχανόκηπος...
κι όποιος θέλει ας το επιβεβαιώσει
επειδή δεν σου έκανε σπασίματα έγινε αυτομάτως σούπερ??:grinning-smiley-043

Last edited:

ειδες πουθενα να γραφω τη λεξη σουπερ??Ειπα αρκετα καλη,γιατι ετσι φανηκε στα δικα μου ματια..Εσενα αφου σου φανηκε sd πες το και ασε την ειρωνια!

Δεν υφίσταται "αρκετά καλό" hd στα 5mbps (με το ζόρι κι αυτά) φίλε μου, παρά μόνο οριακά αποδεκτή εικόνα.
Αν ο ΟΤΕ δεν ανατρέψει τα δεδομένα με νέο αναμεταδότη, αποκλείεται να δεις "αρκετα καλό hd" από τα κανάλια του, κι ας περάσουν χρόνια..

και δεν ειρωνεύομαι καθόλου, πραγματικότητα είναι