Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εγώ θα πω μόνο ότι λυπάμαι, που όλοι ο κόπος μας, δυστυχώς δεν έφτασε όπως θα έπρεπε στους συνδρομητές.
Αυτά

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Νίκο όσοι είδαμε εικόνα από feed ξέρουμε τι δουλειά κάνετε...

Άσε δε που δεν χρειάζεται σήμερα να αποδειχθεί !!!

Το έχετε αποδείξει άπειρες φορές...

Παντως κριμα γιατι φανηκε να εγινε μεγαλη προσπαθεια. Αντε και το χρονου με αναλογο θεαμα και γιατι οχι και 3d

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εγώ θα πω μόνο ότι λυπάμαι, που όλοι ο κόπος μας, δυστυχώς δεν έφτασε όπως θα έπρεπε στους συνδρομητές.
Αυτά
Έφτασε σε εμάς στους μη συνδρομητές και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι θα έλεγα ;)
Νίκο όσοι είδαμε εικόνα από feed ξέρουμε τι δουλειά κάνετε...

Άσε δε που δεν χρειάζεται σήμερα να αποδειχθεί !!!

Το έχετε αποδείξει άπειρες φορές...

+1

Μα δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα εντός του γηπέδου. Άλλωστε δεν έχουμε δει καλύτερες προσαρμογές των μεταδόσεων από την νόβα; (Εμείς που δεν έχουμε κινητά για feeds...)
Το θέμα είναι τι γίνεται από εκεί και πέρα, πέρα από αυτό που φεύγει από το γήπεδο.
Πρέπει να το δει λίγο πιο σοβαρά το θέμα ο ΟΤΕ.

Τα του ΟΤΕ, είναι του ΟΤΕ.
Το καλό είναι ότι ξέρουν τι πήγε στραβά. Ελπίζω να έχουν πλέον εναλλακτικές για παρόμοιες καταστάσεις.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Τα του ΟΤΕ, είναι του ΟΤΕ.
Το καλό είναι ότι ξέρουν τι πήγε στραβά. Ελπίζω να έχουν πλέον εναλλακτικές για παρόμοιες καταστάσεις.

Τι πηγε στραβα;

Αυτά

Εσεις κοπιασατε, αλλοι δεν μπηκαν στο κοπο καν! Και ουτε προκειται να μπουν..

Θα μπουν. Ξέρω τι σου λέω.

Ξέρω τι πήγε στραβά, αλλά όπως προείπα, τα του ΟΤΕ είναι του ΟΤΕ.

Πολλούς ζοχαδιασμένους Παοκτσήδες και Γάβρους βλέπω στο φόρουμ......
Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα στην μετάδοση αλλά διορθώθηκαν και η ποιότητα εικόνας ήταν πολύ καλή.

Δεν μου λες και ζητω συγγνωμη απο τον διαχειριστη απο τωρα....αλλα εισαι βλακας ή το παιζεις;

Οσο για τα αλλα τα παιδια που λενε συνεχεια για feed και αλλα ανεκδοτα...εγω ειμαι συνδρομητης και πληρωνω τα ωραια μου τα λεφτα για να βλεπω οχι απο feeds αλλα απο τη πλατφορμα του OTE!Σε αυτη λοιπον στο πρωτο ημιχρονο η εικονα ηταν συνεχεια με σπασιματα και στο δευτερο ημιχρονο ο ηχος προηγειτο της εικονας!Δεν ξερω ποιος φταιει αλλα σε τελικη αναλυση ΠΟΣΩΣ με ενδιαφερει γιατι το τελικο αποτελεσμα για τον συνδρομητη ηταν οτι απλα δεν μπορουσε να παρακολουθησει το παιχνιδι!

Συγγνωμη φιλε αλλα αμα δεν εχεις να πεις κατι ολοκληρωμενο τοτε καλυτερα να μην το λες καθολου!

Τι παει να πει ξερω τι φταιει αλλα τα του ΟΤΕ ειναι του ΟΤΕ;

Συγγνωμη φιλε αλλα αμα δεν εχεις να πεις κατι ολοκληρωμενο τοτε καλυτερα να μην το λες καθολου!

Τι παει να πει ξερω τι φταιει αλλα τα του ΟΤΕ ειναι του ΟΤΕ;

ΑΚΥΡΟ...

Για σενα....αμα ειναι ετσι ολοι να πεταμε κατι αοριστο χωρις να το τεκμηριωνουμε.Να πω λοιπον και εγω οτι για ολα εφταιγαν οι τεχνικοι και οχι ο ΟΤΕ...ξερω και το λογο αλλα δεν σας τον λεω.

Μάλλον δεν έχεις ιδέα για ποιον μιλάς !!!:flipout:

γελάω για να μην γράψω τίποτα ποιο χοντρό....

Σίγουρα

Αν το κάνεις αυτό δεν θα σου μιλήσω ποτέ ξανά... Αυτό ειναι δική μου δουλειά
:BDGBGDB55::furious3: :BDGBGDB55:

Καλησπέρα κι από μένα.Τον αγώνα τον είδα από την έναρξη και δεν είδα το pre game.Τα κλασικά σπασίματα στην εικόνα τα είχε στην αρχή και σταδιακά γινόταν πιο αραιά.Στο 2ο πιστεύω ήταν ικανοποιητική.
Δεν είδα κάποια διαφορά σε σχέση με άλλες μεταδόσεις του ΟΤΕ.Έχασα καμιά ομορφιά στο pre game;

Με όλο το σεβασμό και στις γνώσεις σου και στη δουλειά που κάνει η εταιρεία σου, νομίζω αυτό το post είναι άκυρο. Εφ' όσον δε θες να μοιραστείς μαζί μας τη γνώση σου για το ποιο πρόβλημα είχε ο ΟΤΕ (εγώ να κάνω ένα wild guess - πρόβλημα στην στατιστική πολυπλεξία), δεν έχει λόγο να το αναφέρεις σε ένα δημόσιο χώρο.

Για σενα....αμα ειναι ετσι ολοι να πεταμε κατι αοριστο χωρις να το τεκμηριωνουμε.Να πω λοιπον και εγω οτι για ολα εφταιγαν οι τεχνικοι και οχι ο ΟΤΕ...ξερω και το λογο αλλα δεν σας τον λεω.

Δηλαδή άμα σου πω ότι φταίει η Γιολάντα, θα είσαι καλυμμένος;
Για μένα, σαν τεχνικό, έχει σημασία να ξέρω τι πήγε στραβά για να μπορέσω να αποτρεψω την επανεμφάνιση του προβλήματος.
Το τι πήγε στραβά και το κατά πόσο θέλουν να δημοσιοποιθεί , είναι θέμα του ΟΤΕ και μόνο. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να αρχίσει τα μου και σου σαν να κάνουμε πρωιναδικο.
Η αναφορά μου έγινε απλά και μόνο για να δώσω έμφαση ότι η αιτία του προβλήματος είναι πλέον γνωστή.
Και μέχρι εκεί.

Από την άλλη θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είσαι απογοητευμενος και γιατί ως συνδρομητης έχεις "απαίτηση " να βλέπεις αυτό που πληρώνεις.
Ένα email ή ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, θα σε βοηθήσει.

Last edited:

Πολλούς ζοχαδιασμένους Παοκτσήδες και Γάβρους βλέπω στο φόρουμ......
Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα στην μετάδοση αλλά διορθώθηκαν και η ποιότητα εικόνας ήταν πολύ καλή.

Επί ένα ημίχρονο η εικόνα ήταν χάλια. Τα κάνατε σαλάτα με τη ρύθμιση των συστημάτων σας - αφού είδαμε πόσο καλό ήταν το feed - και μας λες για Παοκτσήδες και Γάβρους; Έλεος. Σεβασμός λίγο στους πελάτες σας.

Έχετε τόσο καιρό τους encoders στο αυτόματο και η ποιότητα όταν το bandwidth δε φτάνει είναι από μέτρια ως κακή. Εκτιμώ πως σήμερα πήγατε να βελτιώσετε το Ote sport1 hd αποφεύγοντας τα αυτόματα options, και τα κάνατε σαλάτα. Και μας περνάτε και για ηλίθιους που βάλατε τον σπίκερ να πει πως φταίει η βροχή.

Last edited:

Πραγματικα δεν δινω δεκαρα για το τι κανεις....και εγω γελαω με την αστεια σου προσπαθεια να καλυψεις τις οποιες πελατειακες σχεσεις εχεις με διαφορους εδω μεσα.