Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ΤΟ TF1 HD 1 αγώνα την ημέρα θα δείχνει αν δεν κάνω λάθος.
Τα υπόλοιπα γαλλικά δικαιώματα στα Bein Sports.

Μπορεί και να έχεις δίκιο.Πλέον στη Γαλλία ως broadcasters αναφέρει και το bein sports.Προφανώς νέα συμφωνία, γιατί πριν καμιά 15αριά μέρες που το έψαχνα είχε μόνο το TF1 HD.Δυστυχώς Γαλλικά δεν ξέρω και δεν βρήκα κάτι στα Αγγλικά.

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλα,(και) σε ορισμενα περιφερειακα καναλια,η εικονα ειναι χαλια.Νομιζα,οτι απο τη στιγμη που βλεπεις δορυφορικα,η εικονα θα ηταν καλυτερη σε σχεση με την κλασικα κεραια.

Σήμερα το HistoryHD είχε τα χάλια του δε ξέρω αν το παρατήρησε κι άλλος.. δε το ξαναθυμάμαι να είχε θέμα για τόσο μεγάλη διάρκεια,
ας ελπίσουμε να φτιάξει..

Τελευταιο διαστημα εχει πεσει και η εικονα στο Village cinema σε επιπεδα του ηδη τραγικου mad δεν μπορεις να δεις ταινια
απο το να το εχουν σε τετοια τραγικη ποιοτητα ας το βγαλουν τελειως

Καλα εκει στον ΟΤΕ,δε βλεπουν που χαλασε η ποιοτητα της εικονας;Ειναι δυνατον;

Αν δεν μπει καινουργιος αναμεταδοτης μην περιμενετε να δειτε προκοπη!! Εχουν στριμωχτει τα καναλια ασχημα και η ποιοτητα επεσε κατακορυφα.

Πράγματι 2 κανάλια που παρακολούθησα για αρκετές ώρες ήταν χαλια η εικόνα είναι τα εξής βίλατς και οτε σινεμά 2

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Το πρωι παντως που ειδα το crimson tide στο otecinema 1hd μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλη η εικονα χωρις πιξελιασματα.Επισης αρκετα ντοκιμαντερ στο απλο ng εχουν μια χαρα ποιοτητα.Η εικονα δεν παλευετε στα ote cinema 2 και village sd.Στα υπολοιπα καναλια που βλεπω ειναι καλη.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Περυσι τετοια εποχη
το Village cinema ειχε μεσο bitrate 1.8 και τωρα εχει 1.4
το ote cinema 2 ειχε μεσο bitrate 1.8 και τωρα εχει 1.6
το mad συνεχιζει να ειναι σταθερη αξια καθως ειχε που ειχε εικονα σχεδον streaming με 1.3 τωρα πηγε στο 1.2

Στο IPTV είναι γύρω στα 4 Mbps γενικά :ADFADF1:

και σημερα μια από τα ιδια η εικονα κατά τη διαρκεια του GP του Μονακο.πιξελιασματα καργα.πρεπει να γινει κατι να φτιαχτει αυτό το χαλι.τι να τα κανω εγω τα 15 HD αν η εικονα τους είναι επιπεδου SD ,για να μην πω ΑΝΤ1(άλλο χαλι αυτοι).καλυτερα λιγα και καλα παρα πολλα και μετρια ή χαλια.

Εγώ δεν παρατήρησα κάτι και είναι και τα πρωινά και τα μεσημεριανά.

Κι εγώ το ίδιο.Όπως ήταν άλλες φορές ήταν και τώρα με εξαίρεση κάποιες στιγμές που (λογικά) λόγω Μονακό τα on board είχαν ψιλοσπασίματα.Βέβαια είπαν την Παρασκευή στα ελεύθερα δοκιμαστικά πως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα (κάτι για νέο εξοπλισμό έλεγαν) και είδαμε και στο τούνελ ολόκληρα on board πλάνα.
Το village είναι σε τραγική κατάσταση.Sd και πιξελιάσματα συνέχεια.....τραγικό.

τις τελευταιες 2 μερες κοιταξα στην μπαρες που φαινονται η σταθμη σηματος και η ισχυς σηματος και εχουν πεσει και οι 2 στο 80%. στην αρχη ελεγα μηπως ειναι λογω αερα και μηπως εχουν χαλαρωσει τιποτα καλωδια αλλα δεν ειναι απο αυτα. η ποιοτητα παντως οσο περναει ο καιρος αντι να καλυτερευει γινεται το αντιθετο.

Εβλεπα τον τελικό του CL και άλαζα αναμεσα στην ΝεριτHD και το ITV HD. Η εικόνα μου φάνηκε η ίδια και στα δύο κανάλια, ισως λιγο πιο καθαρή στην Νερίτ. Ομολογώ πως είδα το παιχνίδι στο ITV ομως μιας και οι σχολιαστές της Νερίτ ηταν λιγο προκατειλειμένοι υπερ της μισητής ομάδας του Φράνκο...

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εβλεπα τον τελικό του CL και άλαζα αναμεσα στην ΝεριτHD και το ITV HD. Η εικόνα μου φάνηκε η ίδια και στα δύο κανάλια, ισως λιγο πιο καθαρή στην Νερίτ. Ομολογώ πως είδα το παιχνίδι στο ITV ομως μιας και οι σχολιαστές της Νερίτ ηταν λιγο προκατειλειμένοι υπερ της μισητής ομάδας του Φράνκο...
Η εικόνα στον ΟΤΕ ήταν πολύ χάλια με πολλά πιξελιάσματα και ξεφτισμένα χρώματα.Αντίθετα στο ZDF που τελικά είδα τον αγώνα η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή.Σύγκριση μεταξύ αυτών των 2;Δεν υφίσταται!

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

A λέω και εγώ.

Από ότι ξέρω το ITV HD δεν είναι 1920*1080, αλλά λιγότερο.

Γενικά πολλά παράπονα ακούγονται για αυτό από τους Άγγλους, σε σχέση με το Sky πάντα.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

τις τελευταιες 2 μερες κοιταξα στην μπαρες που φαινονται η σταθμη σηματος και η ισχυς σηματος και εχουν πεσει και οι 2 στο 80%. στην αρχη ελεγα μηπως ειναι λογω αερα και μηπως εχουν χαλαρωσει τιποτα καλωδια αλλα δεν ειναι απο αυτα. η ποιοτητα παντως οσο περναει ο καιρος αντι να καλυτερευει γινεται το αντιθετο.

Στον δέκτη PVR το έχω παρατηρήσει και εγώ , μάλλον δεν δείχνει σωστά.