Ανεξαρτήτως bitrate σε ένα 1080i stream εάν το κάνεις downscale σε οποιαδήποτε ανάλυση χαμηλότερη της εγγενούς χαλάς την εικόνα, κανόνας,period. Φυσικά για ένα 1080i stream τα 7 mbps δεν αρκούν για να έχεις καλή ποιότητα εικόνας, με έναν αποδεκτό μέσο όρο να είναι τα 12 mbps. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση,και πάλι, οποιαδήποτε αλλαγή κάνεις στο stream το χαλάς. Επιπλέον σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται 1080p για να έχεις καλή εικόνα, εάν πάρεις ένα feed της EBU θα καταλάβεις. Εάν πάλι συγκρίνεις ένα 1080p23,976 vs 1080i50 steam σε ποδόσφαιρο πχ θα καταλάβεις την ανωτερότητα του δεύτερου.
Αν έχεις HD Ready πάνελ, τότε 720p αν έχεις παρα πολύ καλή full HD, τότε 1080i, αν έχεις μέτρια βάλε τον δέκτη σε 1080pμια ερωτηση σχετικα ασχετη.
καλυτερα ποιο ειναι να ρυθμισουμε ως εξοδο τα 1080i ή τα 720p?
ποιος ο λογος να τραβήξεις ποδόσφαιρο σε κινηματογραφικο πρότυπο των 23,976 fps? Προφανώς όμως το 1080p εχει καλύτερη ποιότητα άπλα δεν έχει καθοριστεί ακόμα πρότυπο να υποστηρίζει πιο πολλά fps που θα βοηθούσε μια προβολή ποδοσφερου
φαινεται στην υπογραφη μου τι εχω.απο tv πολυ καλη θεωρω.Αν έχεις HD Ready πάνελ, τότε 720p αν έχεις παρα πολύ καλή full HD, τότε 1080i, αν έχεις μέτρια βάλε τον δέκτη σε 1080p
Στο tapatalk που χρησιμοποιώ δεν βλέπω υπογραφές.φαινεται στην υπογραφη μου τι εχω.απο tv πολυ καλη θεωρω.
επισης τα εχω ολα πανω στον ραδιοενισχυτη AV και απο εκει παιρνω σημα και για την τηλεοραση και για το προβολεα.στον ενισχυτη εχω σε ρυθμιση οτι παρει να στειλει χωρις upscale.και στον αποκωδικοποιητη στα 1080i.οποτε μενει ως εχει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.