Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Είπαμε, δεν περιγράφω άλλο !!! :D

Ανεξαρτήτως bitrate σε ένα 1080i stream εάν το κάνεις downscale σε οποιαδήποτε ανάλυση χαμηλότερη της εγγενούς χαλάς την εικόνα, κανόνας,period. Φυσικά για ένα 1080i stream τα 7 mbps δεν αρκούν για να έχεις καλή ποιότητα εικόνας, με έναν αποδεκτό μέσο όρο να είναι τα 12 mbps. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση,και πάλι, οποιαδήποτε αλλαγή κάνεις στο stream το χαλάς. Επιπλέον σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται 1080p για να έχεις καλή εικόνα, εάν πάρεις ένα feed της EBU θα καταλάβεις. Εάν πάλι συγκρίνεις ένα 1080p23,976 vs 1080i50 steam σε ποδόσφαιρο πχ θα καταλάβεις την ανωτερότητα του δεύτερου.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Αν θυμάμαι καλά αυτή η κουβέντα είχε ξαναγίνει πριν καιρό. Μήπως να την αφήναμε στην μπάντα; (Ούτε ku ούτε c! :flipout: . Όχι που ξέρω και τι σημαίνουν......:bang: )

Ανεξαρτήτως bitrate σε ένα 1080i stream εάν το κάνεις downscale σε οποιαδήποτε ανάλυση χαμηλότερη της εγγενούς χαλάς την εικόνα, κανόνας,period. Φυσικά για ένα 1080i stream τα 7 mbps δεν αρκούν για να έχεις καλή ποιότητα εικόνας, με έναν αποδεκτό μέσο όρο να είναι τα 12 mbps. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση,και πάλι, οποιαδήποτε αλλαγή κάνεις στο stream το χαλάς. Επιπλέον σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται 1080p για να έχεις καλή εικόνα, εάν πάρεις ένα feed της EBU θα καταλάβεις. Εάν πάλι συγκρίνεις ένα 1080p23,976 vs 1080i50 steam σε ποδόσφαιρο πχ θα καταλάβεις την ανωτερότητα του δεύτερου.

ποιος ο λογος να τραβήξεις ποδόσφαιρο σε κινηματογραφικο πρότυπο των 23,976 fps? Προφανώς όμως το 1080p εχει καλύτερη ποιότητα άπλα δεν έχει καθοριστεί ακόμα πρότυπο να υποστηρίζει πιο πολλά fps που θα βοηθούσε μια προβολή ποδοσφερου

μια ερωτηση σχετικα ασχετη.
καλυτερα ποιο ειναι να ρυθμισουμε ως εξοδο τα 1080i ή τα 720p?
Αν έχεις HD Ready πάνελ, τότε 720p αν έχεις παρα πολύ καλή full HD, τότε 1080i, αν έχεις μέτρια βάλε τον δέκτη σε 1080p

ποιος ο λογος να τραβήξεις ποδόσφαιρο σε κινηματογραφικο πρότυπο των 23,976 fps? Προφανώς όμως το 1080p εχει καλύτερη ποιότητα άπλα δεν έχει καθοριστεί ακόμα πρότυπο να υποστηρίζει πιο πολλά fps που θα βοηθούσε μια προβολή ποδοσφερου

Από τη στιγμή που δεν μπορείς να μεταδόσεις σε 1080p50 δεν έχει νόημα η συζήτηση περί 1080p OTA.

Η εικόνα στο otesport1 HD είναι πάρα πολύ καλή. Για να λέμε και τα καλά.

Παρατήρησα κάποια κολλήματα στα κοντικά πλάνα στο Σλοβακία-Ισπανία

Αν έχεις HD Ready πάνελ, τότε 720p αν έχεις παρα πολύ καλή full HD, τότε 1080i, αν έχεις μέτρια βάλε τον δέκτη σε 1080p
φαινεται στην υπογραφη μου τι εχω.απο tv πολυ καλη θεωρω.
επισης τα εχω ολα πανω στον ραδιοενισχυτη AV και απο εκει παιρνω σημα και για την τηλεοραση και για το προβολεα.στον ενισχυτη εχω σε ρυθμιση οτι παρει να στειλει χωρις upscale.και στον αποκωδικοποιητη στα 1080i.οποτε μενει ως εχει?

Ρε παιδια οταν λεμε πολυ καλη τί εννοούμε; Σε ολα τα hd καναλια εχουμε σπασιματα κυριως στα κοντινα πλανα. Ποια ειναι η εξηγηση και πως διορθωνεται; Τι λενε στον οτε, ξερουμε; Ειναι απαραδεκτο...

φαινεται στην υπογραφη μου τι εχω.απο tv πολυ καλη θεωρω.
επισης τα εχω ολα πανω στον ραδιοενισχυτη AV και απο εκει παιρνω σημα και για την τηλεοραση και για το προβολεα.στον ενισχυτη εχω σε ρυθμιση οτι παρει να στειλει χωρις upscale.και στον αποκωδικοποιητη στα 1080i.οποτε μενει ως εχει?
Στο tapatalk που χρησιμοποιώ δεν βλέπω υπογραφές.
Κρίνεις και κάνεις αναλόγως.

Άψογη η μετάδοση απο το Σ.Ε.Φ. αυτήν την ωρα!! Χάρμα ιδεσθαι!

Δεν είχε κόσμο και δεν άναψαν τσιγάρα γιαυτο και ήταν καλή η εικόνα σήμερα..

Είχε την γενική εποπτεία της παραγωγής ο @hdanca, γι αυτό ήταν τόσο καλή η εικόνα 😀

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Α ρε Νικόλα...Έγραψες!Όντως όμως,η παραγωγή ήταν φοβερή!

Και στο παιχνίδι της ΑΕΚ χθες, για SD η εικόνα ήταν εξαιρετική. Από τα καλύτερα SD που έχω δει.

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε η ΑΕΚ, βέβαια, είδα στιγμιότυπα σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα.