Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

To τελευταιο διαστημα βλεπω βελτιωση στην εικονα των OTESPORT4 και 5.Ειδικα,το 4 που πριν λιγο καιρο δε βλεποταν.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Η εικόνα στο otesport1 HD (Ατλέτικο-Εσπανιόλ) είναι τραγική και απερίγραπτη. Κάτι πρέπει να γίνει....χιλιοειπώμενα βέβαια μα πρέπει να τα λέμε μπας και διορθωθούν.

Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται...όπως και στο Φιορεντίνα - Λάτσιο..

Η εικόνα στο ατλέτικο-εσπανιόλ ήταν τραγικότατη!!καλά τα champions και europa αλλά πρέπει επιτέλους να φτιάξετε την εικόνα!!πόσο δύσκολο είναι πια?1 χρόνο φωνάζουμε!!Είστε απαράδεκτοι!!Πολύ μπροστά η vova σε εικόνα!!

Απο τη στιγμη που την παραγωγη και την τεχνολογικη διαχειριση των αθλητικων καναλιων του ΟΤΕ, την εχει αναλαβει ο ΣΚΑΙ, μηπως το προβλημα βρισκεται τελικα και στο τεχνικο τμημα του ΣΚΑΙ ?

Δεν πιστεύω πως θα πρέπει να απασχολεί εμάς ποιος έχει πρόβλημα. Πελάτες του otetv είμαστε και από αυτόν θα ζητάμε και θα μας ζητάει τα ρέστα.

Ενα μπραβο απο μενα για την καλυψη της ΑΕΚ σε ποδοσφαιρο και μπασκετ..ειδικα στο μπασκετ ηταν πολυ καλη..

Και στον ιταλικό αγώνα μπάσκετ που είχε στο σπορ5,η εικόνα για sd ήταν πολύ καλή. Αντίθετα, στον αγώνα της Βιγιαρεάλ στο 2,η εικόνα για HD ήταν κακή.

η εικονα των hd χθες ηταν παρα πολυ κακη δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε μια εκει που λες καλη η εικονα και βλεπεις μερικα ματσακια της προκοπης τσουπ την αλλη μερα ξανα χαλια η εικονα μια κρυο μια ζεστη που να γινουν και τα υπολοιπα otesports hd χρθσες δουλιες οι οφθαλμιατροι!:bang:

Στο μπάσκετ της ΑΕΚ η εικόνα ήταν κρύσταλλο. Στο ποδόσφαιρο υπήρχε το γνωστό θόλωμα στην αλλαγή σκηνών. Μήπως ο ΟΤΕ θα έπρεπε να σκεφτεί το CBR για να αποφεύγονται αυτά τα θολώματα όταν το bitrate αλλάζει απότομα;

Εχθές παρακολούθησα το ΑΕΚ - ΑΠΟΛ. ΣΜΥΡΜΗΣ σε σπίτι φίλου μου.

Η θέαση έγινε σε μια Samsung.

Από την κεντρική κάμερα μόνο την στιγμή που γύριζε, στο χόρτο έκανε ένα σβήσιμο - θολούρα, αρκετά μικρό.

κάτι σπασίματα - πιξελιάσματα εμφανίστηκαν μετά το 38. Παρατήρησα επίσης την αίσθηση πιξέλιασμα όταν έδειχνε φάση σε επανάληψη τη στιγμή μίξης εικόνας με το σήμα..

Έκανα τεστ ερώτηση στο φίλο μου: Παρατηρείς μια θολούρα στο γύρισμα της κεντρικής κάμερας; Όσες φορές και να προσπάθησε μου είπε όχι.... δεν βλέπει τίποτα.. (αν αυτό σας λέει κάτι.)

Θα ήθελα να δω το παιχνίδι στην δική μου τηλεόραση, έτσι ώστε να έχω μια δική μου ολοκληρωμένη άποψη.

Πάντως η εικόνα μου άρεσε, περιμένω να δω τι θα γράψουν και τα μέλη με εμπειρία στην θέαση ΟΤΕ και σε Live μεταδώσεις.

Κάτι που δεν άρεσε σε μένα στο χθεσινό αγώνα, ήταν ο ήχος του background (φωνές κόσμου, χτυπήματα μπάλας κ.λπ.) που είχε πολύ χαμηλή ένταση, με αποτέλεσμα να μη σε "βάζει" ως θεατή στον αγώνα.
Η εικόνα μου φάνηκε καλή σε Samsung Plasma PS51E6500.

Κάτι που δεν άρεσε σε μένα στο χθεσινό αγώνα, ήταν ο ήχος του background (φωνές κόσμου, χτυπήματα μπάλας κ.λπ.) που είχε πολύ χαμηλή ένταση, με αποτέλεσμα να μη σε "βάζει" ως θεατή στον αγώνα.

+21

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

η εικονα των hd χθες ηταν παρα πολυ κακη δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε μια εκει που λες καλη η εικονα και βλεπεις μερικα ματσακια της προκοπης τσουπ την αλλη μερα ξανα χαλια η εικονα μια κρυο μια ζεστη που να γινουν και τα υπολοιπα otesports hd χρθσες δουλιες οι οφθαλμιατροι!:bang:

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!! Και νομίζω ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τους αγώνες απο Ισπανία.

Η εικόνα μου φάνηκε καλή σε Samsung Plasma PS51E6500.

Ελληνικό αγώνα; Νομίζω ότι είναι σκόπιμο, για να μην ακούγονται συνθήματα.

εγω τα συμπερασματα που εχω βγαλει ειναι οτι σε καποιες διοργανωσεις ευρομπασκετ, προκριματικα euro, nba , και σε παιχνιδια μπασκετ η εικονα ειναι τελεια και σε καποια πρωταθληματα η εικονα κανει διαφορα κολπα.με μεγαλυτερο προβλημα στο ισπανικο πρωταθλημα γιατι στην αγγλια και την ιταλια που παρακολουθω ποιο πολυ σαν να το εχουν αντιμετωπισει το προβλημα.και αρχιζω να αναρωτιεμε μηπως ειναι προβλημα των ισπανικων μεταδοσεων και προβλημα των feed απο την ισπανια.επισις και στην β εθνικη η εικονα στο 4 και το 5 ειναι πολυ καλη για sd

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Η εικονα απο Ισπανια σε δορυφορικα HD καναλια ειναι ισαξια των Sky. Ολη η ζημια γινεται εδω!

Πως να βελτιωθει η εικονα αφου στον νεο αναμεταδοτη εχουν περασει μονο 4-5 καναλια
οποτε λογικο ειναι τα otesport Να εχουν την ιδια εικονα δεν υπαρχει λογος να γινεται αναφορα
η εικονα θα ειναι ιδια μεχρι να αλλαξει κατι