Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Έχει κανείς αλλος ποιότητα εικόνας στο OTE Cinema 1 HD 75-80%; Σε ολα τα κανάλια σχεδόν έχω ισχύ σήματος 95% και ποιότητα εικόνας 90% περίπου

Η ποιοτητα εικονας και η ένδειξης σε δεκτες οπως του ΟΤΕ και της NOVA ειναι σχετική και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τι πραγματικότητα. Μην σε προβληματίζει.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Επίσης ουδεμία σχέση έχουν οι ενδείξεις σήματος με την ποιότητα εικόνας στην οποία αναφέρεται το παρόν θέμα.

Το δορυφορικό πακέτο ή το ευρυζωνικό έχει καλύτερη εικόνα; Πιο θα προτείνατε εσείς;

Σε σύγκριση εικόνας του Mezzo στον ΟΤΕ σε σχέση με αυτή στο Hotbird, μου είπαν ότι στον ΟΤΕ είναι αρκετά πιο θολή, χωρίς λεπτομέρειες και πιο σκοτεινή.

Και που να δεις το euronews στον οτε...μου θυμίζει το alter την εποχή που όλο και το συμπίεζε ή digea

2016_02_07_18_01_14.jpg
[/URL][/IMG]

Είναι και σε εσάς τόσο θολή η εικόνα; Γενικά παρατηρώ πολύ συχνά τετοια θολούρα. Ακόμα και το λογότυπο του καναλιού και της Premier League και το menu δεν είναι σε καλή ανάλυση. Η τηλεόραση είναι Sony HD 58'' και ο αποκωδικοποιητής ΚΑΟΝ δορυφορικός. Δοκίμασα να αλλάξω αναμεταδότη (ανάμεσα στον 1 και στον 2) και ανάλυση (1080i και 720p) αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

τωρα δεν καταλαβαινω απο την φωτο παντως στο ματσ τσελσι γιουναιτετ ηταν αρκετα θολη εικονα

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Η εικονα του ΟΤΕ ηταν πολυ καλιτερη απο hd γερμανικου καναλιου !

Πάντως με αφορμή τα χθεσινά και προχθεσινά ματς για το CL, παρατήρησα ακόμα μια φορά ότι η ποιότητα στις αθλητικές μεταδόσεις του ΟΤΕ είναι ακόμα ένα σκαλί κάτω από της nova.
Στη nova ακόμα και αγώνες superleague (σε στάδια με καλό φωτισμό εννοείται) έχει καλύτερη εικόνα.
Τουλάχιστον στην δικιά μου τηλεόραση.

Πάντως με αφορμή τα χθεσινά και προχθεσινά ματς για το CL, παρατήρησα ακόμα μια φορά ότι η ποιότητα στις αθλητικές μεταδόσεις του ΟΤΕ είναι ακόμα ένα σκαλί κάτω από της nova.
Στη nova ακόμα και αγώνες superleague (σε στάδια με καλό φωτισμό εννοείται) έχει καλύτερη εικόνα.
Τουλάχιστον στην δικιά μου τηλεόραση.

Λίγο υπομονής πιστεύω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα. :smile:
Εκτός απροόπτου τη 2η εβδομάδα του Μαρτίου θα τεθεί ο 9Β σε λειτουργία για τον ΟΤΕ ΤV.

Παντως χθες στο cl ειχαμε χιονακια και σπασιματα/θορυβο στον ηχο...

Στον Hd προβολέα μου που είδα cl και europa από τον Otetv η εικόνα ήταν απλά ανεκτή.
Δεν ήταν ANT1 αλλά και φοβερό HD δεν το έλεγες.

Στον αγωνα του Ολυμπιακου πολλες φορες κολουσε η εικονα, αλλες φορες Pixelaριζε , εκανε τετραγωνακια. Αλλα αν κρινω απο το σημα του OTE Sport πρεπει να ηταν η ληψη στα κεντρικα απο το Βελγιο. Σε πολλες ομως μεταδοεις φαινονται αρκετα τεχνικα προβληματα

Καλησπερα σε όλους,πρωτα απ'όλα ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη μεγαλη μεγαλη βοηθεια που μου έχει προσφέρει αυτό το φόρουμ τα τελευταία δύο χρόνια που το παρακολουθώ.
Ειμαι κάτοχος οτετν μεσω δορυφορου και το προβλημα μου ειναι οτι εδω και 4 βδομαδες το σημα μου κανει "παιχνίδια". Υπαρχουν στιγμες που βλεπω όλα τα καναλια μια χαρά και πολλες στιγμες που καποια όπως βουλη,αντ1,ερτHD,epsilon,euronews,ote history,ote cinema 1,2, και αλλα πολλα δεν τα βλεπω, εμφανιζοντας μου το κλασικο μηνυμα λογω κακοκαιριας...,ή να παρω τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα..Τον κανω reboot μηπως και επανελθει αλλα τιποτα,παει με τα κεφια του.Τι μπορει να συμβαινει,ξερει καποιος?

Προφανώς κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση σου και ποιο πιθανό να κουνήθηκε το πιάτο.

Να σας ρωτήσω, χτές το πρωί από στις 8:30 μέχρι σχεδόν τις 10:00 είχε κανείς άλλος προβλήματα λήψης στον ΟΤΕ εδώ στην Αθήνα; Χωρίς λόγο και με σχετικά καλό καιρό, έπεφτε συνέχεια στο μηδέν η στάθμη και η ποιότητα σήματος.