Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ελπίζω να μην συγκρίνετε τα sd της nova με τα hd του OTEtv..

Και στο δικό μου σπίτι το Disney Junior κρατάει το 60% του χρόνου θέασης και η ποιότητα εικόνας εξαρτάται απο τις εκπομπές. Κάποιες είναι πραγματικά θολές..

Τα hd της nova έχουν καλύτερη εικόνα ακόμα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν η παραγωγή είναι hd.

To Disney Junior είναι το default κανάλι στο σπίτι μου τουλάχιστον για τα 2.5 τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι οι χαρακτηρισμοί σας είναι υπερβολικοί.
Σίγουρα υπάρχουν παλιά προγράμματα (π.χ Gummy Bears, Ζωάκια της Ζούγκλας) που έχουν χάλια εικόνα αλλά δεν είναι όλα έτσι

FYI : Το βλέπω σε 46' SONY 6-ετίας

Συμφωνώ. Εμενα σε 60άρα Panasonic super duper κλπ μια χαρά παιζει...

Έχει βελτιωθεί η εικόνα ή είναι η ιδέα μου;
Οι ειδικοί ας πουν που ξέρουν καλύτερα !!

Έμενα μου φαίνονται λίγο καλύτερα τα αθλητικά. Στο OC1 είδα λίγο Xmen και δεν παρατήρησα κάποια βελτίωση

Yπάρχει μεγάλη διαφορά στα αθλητικά.
Χειροτερεύει το πράγμα προφανώς όσο προχωράς(από το OS1 στο ΟS8)

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

θολουρα στο 2 λιβερποθλ μαντσεστερ μετρια εικονα

Πότε θα γίνει η ενεργοποίηση του eutelsat 9b και η μεταφορά των καναλιών μπας και ανέβει και η ποιότητα? Πάντως σε σχέση με το νόβα που συγκρίνω, μιας και έχω και τις 2 πλατφόρμες, είμαστε ακόμη καλά!!!!

Η Nova όμως έχει πολύ φτωχό περιεχόμενο στα αθλητικά και το 1/3 των καναλιών HD του OTE οπότε δεν θα έδινα ουτε 15 ευρώ το μήνα για το full πακέτο της.

Εμένα πάλι μου φάνηκε ανεκτή η εικόνα στο LIV-MANU.
Η καλύτερη εικόνα που έχω δει στον ΟΤΕ ήταν στην 1η εβδομάδα της φάσης των 16 του CH.L.

Και η χειρότερη 2 εβδομάδες μετά την Τρίτη που είχε εμβόλιμη αγωνιστική Premier League και στα OS5 και OS6, η εικόνα ήταν άθλια.

Η Nova έχει μεγαλύτερο bitrate στα HD κανάλια, αλλά δεν είναι και η μέρα με την νύχτα.
Είναι και θέμα παραγωγής και γηπέδου φυσικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τελικός του League Cup στο Wembley που ήταν υπερπαραγωγή.

Το STARHD έχει καλύτερη εικόνα από πολλά HD κανάλια του OTE, το να γράψεις σε όλα τα κανάλια ότι είναι HD είναι το μονο εύκολο

Αυτή την στιγμή η εικόνα στο OS7 HD είναι ντροπιαστική.
Προφανώς η παραγωγή δεν είναι HD αλλά δεν δικαιολογεί αυτό εικόνα κακού πειρατικού stream.

Από την άλλη, η εικόνα στα πρώτα αθλητικά κανάλια(μέχρι το 4) είναι από ανεκτή έως ΟΚ.

Και χθες μετά τα μεσάνυχτα που έβλεπα ισπανικό στο os7 ήταν άθλια η εικόνα

Η αλλαγές στον δορυφόρο με τα κανάλια και της συχνότητες μόλις ξεκίνησαν, ακόμα όλα είναι σε δοκιμαστική φάση και έπονται αλλαγές μέσα στις συχνότητες και το ποσοστό τον καναλιών που θα υποστηρίζουν αυτές για να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε Κανά δυο μήνες υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα και να δούμε αποτελέσματα.

εαν δεν παρουν 2 αναμεταδιοτες ακομα βελτιωση σε ποιοτητα δεν θα δουμε ποτε αυτο εχω καταλαβει!

Μα για αυτό το λόγο γίνονται αυτή την στιγμή η ανακατάταξης για να δουν τη άλλο χρειάζονται ακόμα και νέους αναμεταδότες. Βέβαια ότι καινούργιο προστίθεται λογικό είναι να έχει και επίπτωση στην τιμή αργότερα μην το ξεχνάμε αυτό. Κάποιος θα πει βέβαια ότι ας πληρώνω και 5 ευρώ παραπάνω το μήνα και ας βλέπω πραγματικό HD.

μακαρι να εχεις δικιο και να παρουν και αλλους αναμεταδοτες αλλα ειμαι δυσπιστος δεν τους ενδιαφερι απο οτι φαινετα η ποιοτητα των hd ,κανει μπαμ οτι χρειαζονται χωρο δεν το ξερουν με την ανακαταταξη ποσο χωρο να κερδισουν?

Φυσικά και ξέρουν, φυσικά και πειραματίζονται, φυσικά και μελετούν το οικονομικό κόστος επιβαρύνσεις νέων αναμεταδοτών ολα ειναι στο τραπέζι στο αναπτυξιακό τμήμα του OTETV αυτο που μένει λίγο υπομονή και θα φανούν οι προθέσεις τους.

Δεν γινεται να θελεις και ποιοτητα και να πανυγηριζεις οταν μπαινει το "μητσαρας tv" απο τα καμμενα βουρλα που το βλεπουν ο μητσαρας και ενας φιλος του επειδη θελεις "ποικιλια"
δειτε ποικιλια τοτε και μην παραπονιεστε

Δεν γινεται να θελεις και ποιοτητα και να πανυγηριζεις οταν μπαινει το "μητσαρας tv" απο τα καμμενα βουρλα που το βλεπουν ο μητσαρας και ενας φιλος του επειδη θελεις "ποικιλια"
δειτε ποικιλια τοτε και μην παραπονιεστε
Εννοεις οτι το «Μητσαρας TV» δεν ειναι ποιοτικο; :grinning-smiley-043

Έβλεπα μπάσκετ Eurocup στο Eurosport 2 και η εικόνα ήταν παρά μα παρά πολλή χάλια... Νομίζω ότι το κανάλι κερδίζει το βραβείο χειρότερης ποιότητας εικόνας...

Μόνο HD δεν είναι η εικόνα στα παιχνίδια της λατσιο και της λεβερκουζεν, ΟΤΕsport 7,8!!καλή η διαφήμιση αλλά αυτό είναι ξεφτίλα!!! Καλύτερα να χρεώνουν τα HD 3-5 ευρώ και βλέπουμε πραγματικό HD παρά αυτό το πράγμα!! Πραγματικά εκεί στον ΟΤΕ νομίζουν ότι οι πελάτες τους είναι χαζοί!! Από θέμα εικόνας HD η νοβα είναι πολύ μπροστά!!