Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

και ορισμένα επί πλέον τεχνικά χαρακτηριστικά του feed τροφοδοσίας του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Ολυμπιακό:

H.264 1920x1080 16:9 14241 Kbps 25 fps

ήχος MP2 48 KHz 384 Kbps stereo

και ορισμένα επί πλέον τεχνικά χαρακτηριστικά του feed τροφοδοσίας του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Ολυμπιακό:

Φίλε σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
Μήπως ξέρεις και τι γίνεται με τον νέο αναμεταδότη;
Πότε ξεκινάει και αν θα μοιράσουν απλά τα κανάλια ή αν θα μεταφέρουν μερικά prime κανάλια με καλύτερο bitrate;

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο αδαείς (για να μην πω κάτι βαρύτερο) μας θεωρούν εκεί στον ΟΤΕ και μάλιστα κύκλοι του κατηγορούν την παραγωγή του BT, άκουσον άκουσον. Και μετά εκτίθενται και από πάνω και κάνουν πως δεν άκουσαν.
Ως καταναλωτής, εξακολουθώ να θεωρώ ότι η απόφαση να διακόψω λόγω κακής ποιότητας εικόνας είναι η καλύτερη που έχω λάβει. Το κρύο ντους στο τηλεφωνικό κέντρο όταν δεν καταλάβαιναν τι εστί bitrate κλπ ανεκτίμητο.

Μα ήταν δυνατόν να φταίει το feed από BT όταν η BT στους συνδρομητές της έδινε 4Κ; Μαλλον μας θεωρούν ιθαγενείς εκεί στον ΟΤΕ...

Και γιατι δεν το κοβετε μια και καλη να ησυχασετε;
Ειλικρινα, το εχουμε θιξει τοσες φορες το θεμα, πλεον δεν ξερω τι νοημα εχει αυτη η γκρινια.

Το πακετο ειναι αυτο που ειναι, κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να το αγορασει.

Ειλικρινα, το εχουμε θιξει τοσες φορες το θεμα, πλεον δεν ξερω τι νοημα εχει αυτη η γκρινια.

Φίλε πλήρωσε μου το πέναλτυ και το κόβω και σήμερα.
Γιατί σε βλέπω πολύ large και απλαδούρα... :aetsch:

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Προσωπικά δεν έχω cosmote TV και δεν πρόκειται να το βάλω, όσο έχει αυτή την εικόνα. Αν είναι να το βλέπω σε SD ανάλυση, προτιμώ τα διάφορα streams που κυκλοφορούν δωρεάν ή να πάω σε καμία pub στην Αθήνα, να το απολαύσω με αγγλικό σχόλιο και ατμόσφαιρα.

Ο λόγος που το γράφω είναι για ενημέρωση νέων χρηστών που δεν έχουν ιδέα για το τι τους προσφέρεται σαν υπηρεσία. Αν σε ενοχλεί και αυτό, ignore list.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Προσωπικά δεν έχω cosmote TV και δεν πρόκειται να το βάλω, όσο έχει αυτή την εικόνα. Αν είναι να το βλέπω σε SD ανάλυση, προτιμώ τα διάφορα streams που κυκλοφορούν δωρεάν ή να πάω σε καμία pub στην Αθήνα, να το απολαύσω με αγγλικό σχόλιο και ατμόσφαιρα.

Ο λόγος που το γράφω είναι για ενημέρωση νέων χρηστών που δεν έχουν ιδέα για το τι τους προσφέρεται σαν υπηρεσία. Αν σε ενοχλεί και αυτό, ignore list.

διαβαζεις τι γραφεις?

δεν εχεις cosmote και αναφερεσαι σε ποιοτητα και πως ειναι απαραδεκτη....?

Και να σας πω κατι ποιος γνωριζει απο ποιο feed επαιρνε τροφοδοσια ο ΟΤΕ ?
Και να σας πω κατι ακομα το οποιοδηποτε feed 4k δεν σημαινει πως απο το ιδιο τροφοδοτει η BT και την Ευρωπη.
Και να σας πω και ενα τελευταιο οποιος θεωρει πως εχει αδιασειστα στοιχεια πως η τροφοδοσια ηταν πολυ υψηλοτερη σε σχεση με αυτο που τελικα εστελνε η cosmote ως εικονα ας κανουμε μια επιστολη διαμαρτηριας και να τους τις στειλουμε.

Όσο είχα από δορυφόρο (μέχρι αρχές έτους που το έκοψα όταν ανακάλυψα (το άνοιγα μια ατο τριμηνο) ότι έκοψαν Eurosport), απλώς βλεποταν (κάτι μεταξύ SD και HD).

Πριν μερικές εβδομάδες είδα μέσω net και η ποιότητα ήταν τραγική (στα όρια του SD) / σημειωτέον η γραμμή του σπιτιού ήταν 100αρα VDSL με μηδενικό φόρτο εκείνη την ώρα.

ενταξει το θεμα εχει ξεφτυλιστει τελειως.βγαινει ο αλλος που λεει οτι δεν εχει ote tv και κραζει για την εικονα :flipout:.εγω παντως σε μια 43 ιντσων που εχω 4κ μια χαρα φαινεται η εικονα.ενταξει της νοβα ειναι καλυτερη απο του οτε αλλα και του οτε δεν ειναι τοσο χαλια οσο γκρινιαζετε μερικοι.

ενταξει το θεμα εχει ξεφτυλιστει τελειως.βγαινει ο αλλος που λεει οτι δεν εχει ote tv και κραζει για την εικονα :flipout:.εγω παντως σε μια 43 ιντσων που εχω 4κ μια χαρα φαινεται η εικονα.ενταξει της νοβα ειναι καλυτερη απο του οτε αλλα και του οτε δεν ειναι τοσο χαλια οσο γκρινιαζετε μερικοι.

Εδώ άλλος έσκασε δύο χιλιάρικα για τηλεόραση και έχει την απαίτηση με 11 +φόρο+ΦΠΑ το μήνα, μια εταιρεία να του δώσει ΚΑΙ περιεχόμενο ΚΑΙ ποιότητα. Το θεωρώ παράλογο. Σαν κάτι μερσεντάδες που πάνε στο βενζινάδικο και βάζουν ένα πεντάευρο καύσιμα. Σόρρυ για το οφ τόπικ και για το ύφος.

κανεις δεν διαφωνει πως η εικονα της cosmote ειναι χαλια, και εγω σε 55 4k εχω την δυνατοτητα και συγκρινω την εικονα με αυτη της nova και προφανως ειναι η νυχτα με την μερα υπερ της Nova!

μακαρι να υπαρχει καποιος απο την εταιρεια που παρακολουθει το νημα μπας και διορθωσουν το προβλημα με τον 8ο αναμεταδοτη.

διαβαζεις τι γραφεις?

δεν εχεις cosmote και αναφερεσαι σε ποιοτητα και πως ειναι απαραδεκτη....?

ενταξει το θεμα εχει ξεφτυλιστει τελειως.βγαινει ο αλλος που λεει οτι δεν εχει ote tv και κραζει για την εικονα :flipout:.

Επειδή δεν έχω προσωπικά ote TV, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω αγώνες σε ote TV...

Αλλά αμέσως να κράξετε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ενοχλείστε με τα συνεχιζόμενα παράπονα για ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα.
Δηλαδή εγώ που δίνω 22 ευρώ το μήνα έχω δικαίωμα να γκρινιάζω ενώ ο άλλος με τα 15 ευρώ δεν έχει;

Επίσης ΟΤΕ και Νόβα υπάρχουν στη χώρα μας , αυτούς συγκρίνουμε λοιπόν...
Και εγώ έχω σύνδεση κινητού με την ΕΕ(UK) με 20GB , ΟΛΑ απεριόριστα και με δωρεάν roaming στα 17ευρώ το μήνα αλλά δε βγήκα να πω ότι Cosmote , Vodafone , Wind μας κλέβουν στην αγορά κινητής...

Η ποιότητα εικόνας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν για άλλη μια φορά ΕΜΕΤΙΚΗ. Τόσο χάλια που έλεγες , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , μας κοροϊδεύουν...

Μόνο με κράξιμο υπάρχει ελπίδα , για την Ελλάδα μιλάμε. Αν τους ένοιαζε θα είχαν κάνει έστω prioritize για κάποια prime γεγονότα ώστε να μη γκρινιάζουμε...

Την προηγούμενη εβδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) είχαν τις 3 ελληνικές ομάδες σε αγώνες νοκ-αουτ. ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ , και είχαν σκάσει τόσα λεφτά για δικαιώματα.
Για τρία διωράκια θα μπορούσαν να δώσουν ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ με 8 αναμεταδότες...

Αλλά ούτε για αυτό δε νοιάζονται , για αυτό και πέφτει ΤΟΣΟ κράξιμο...

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ενοχλείστε με τα συνεχιζόμενα παράπονα για ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα.
Δηλαδή εγώ που δίνω 22 ευρώ το μήνα έχω δικαίωμα να γκρινιάζω ενώ ο άλλος με τα 15 ευρώ δεν έχει;

Επίσης ΟΤΕ και Νόβα υπάρχουν στη χώρα μας , αυτούς συγκρίνουμε λοιπόν...
Και εγώ έχω σύνδεση κινητού με την ΕΕ(UK) με 20GB , ΟΛΑ απεριόριστα και με δωρεάν roaming στα 17ευρώ το μήνα αλλά δε βγήκα να πω ότι Cosmote , Vodafone , Wind μας κλέβουν στην αγορά κινητής...

Η ποιότητα εικόνας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν για άλλη μια φορά ΕΜΕΤΙΚΗ. Τόσο χάλια που έλεγες , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , μας κοροϊδεύουν...

Μόνο με κράξιμο υπάρχει ελπίδα , για την Ελλάδα μιλάμε. Αν τους ένοιαζε θα είχαν κάνει έστω prioritize για κάποια prime γεγονότα ώστε να μη γκρινιάζουμε...

Την προηγούμενη εβδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) είχαν τις 3 ελληνικές ομάδες σε αγώνες νοκ-αουτ. ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ , και είχαν σκάσει τόσα λεφτά για δικαιώματα.
Για τρία διωράκια θα μπορούσαν να δώσουν ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ με 8 αναμεταδότες...

Αλλά ούτε για αυτό δε νοιάζονται , για αυτό και πέφτει ΤΟΣΟ κράξιμο...

κραξτους στο face εδω ειναι λιγο ecochamber

αλλα αν η πλειοψηφια νοιαζοταν για ποιοτητα εικονας, θα υπηρχε καλυτερη ποιοτητα εικονας. Δυστυχως η πλειοψηφια δε νοιαζεται, νοιαζεται να πληρωνει οσο λιγοτερο και να εχει οσο δυνατον περισσοτερα καναλια. Οποτε αναλογη ειναι η εμπορικη πολιτικη της κοσμοτε.

Φίλε πλήρωσε μου το πέναλτυ και το κόβω και σήμερα.
Γιατί σε βλέπω πολύ large και απλαδούρα... :aetsch:
Μπορεις να μην ανανεωσεις. Απο το 2013 ανοιχτο το θεμα, θα επρεπε να ειχατε κοψει ολοι οσοι διαμαρτυρεστε

Μακάρι να είχα λεφτά στην άκρη να σας πληρώσω το πέναλτι να ησυχάσουμε από τη γκρίνια. Τόσες σελίδες τα ίδια και τα ίδια.
Σαν να κάτσεις σε ένα εστιατόριο και να σου λέει στον κατάλογο καλαμάρι κατεψυγμένο 10 ευρώ και να γκρινιάζεις γιατί έχει 10 ευρώ και δεν είναι φρέσκο.

όσοι ενοχλήστε από τα δικαιολογημενα παράπονα γιατί μπαίνετε και τα διαβάζεται; ο τίτλος του θέματος ειναι σχετικός με την ποιότητα εικόνας του cosmote οπότε όσοι έχουν παράπονα εδώ θα γράψουν

Εγώ πιο πολύ απορώ με αυτούς που δεν έχουν παράπονο.
- Δεν βλέπουν το πρόβλημα διότι δεν είναι εκπαιδευμένο το μάτι τους σε καλές ποιότητες;
- Αναγνωρίζουν το πρόβλημα αλλά λένε "δε βαριέσαι ρε αδερφέ, ας μας δίνει κανάλια και γεγονότα χωρίς να ανέβει η τιμή άλλο και χαλάλι";
- Δεν έχουν καλές τηλεοράσεις, επομένως δεν φαίνονται ιδιαίτερα οι ατέλειες;
- Συνδυασμός όλων των παραπάνω;