και ορισμένα επί πλέον τεχνικά χαρακτηριστικά του feed τροφοδοσίας του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Ολυμπιακό:
H.264 1920x1080 16:9 14241 Kbps 25 fps
ήχος MP2 48 KHz 384 Kbps stereo
και ορισμένα επί πλέον τεχνικά χαρακτηριστικά του feed τροφοδοσίας του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Ολυμπιακό:
H.264 1920x1080 16:9 14241 Kbps 25 fps
ήχος MP2 48 KHz 384 Kbps stereo
Και γιατι δεν το κοβετε μια και καλη να ησυχασετε;
Ειλικρινα, το εχουμε θιξει τοσες φορες το θεμα, πλεον δεν ξερω τι νοημα εχει αυτη η γκρινια.
Το πακετο ειναι αυτο που ειναι, κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να το αγορασει.
Προσωπικά δεν έχω cosmote TV και δεν πρόκειται να το βάλω, όσο έχει αυτή την εικόνα. Αν είναι να το βλέπω σε SD ανάλυση, προτιμώ τα διάφορα streams που κυκλοφορούν δωρεάν ή να πάω σε καμία pub στην Αθήνα, να το απολαύσω με αγγλικό σχόλιο και ατμόσφαιρα.Και γιατι δεν το κοβετε μια και καλη να ησυχασετε;
Ειλικρινα, το εχουμε θιξει τοσες φορες το θεμα, πλεον δεν ξερω τι νοημα εχει αυτη η γκρινια.
Το πακετο ειναι αυτο που ειναι, κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να το αγορασει.
Προσωπικά δεν έχω cosmote TV και δεν πρόκειται να το βάλω, όσο έχει αυτή την εικόνα. Αν είναι να το βλέπω σε SD ανάλυση, προτιμώ τα διάφορα streams που κυκλοφορούν δωρεάν ή να πάω σε καμία pub στην Αθήνα, να το απολαύσω με αγγλικό σχόλιο και ατμόσφαιρα.
Ο λόγος που το γράφω είναι για ενημέρωση νέων χρηστών που δεν έχουν ιδέα για το τι τους προσφέρεται σαν υπηρεσία. Αν σε ενοχλεί και αυτό, ignore list.
ενταξει το θεμα εχει ξεφτυλιστει τελειως.βγαινει ο αλλος που λεει οτι δεν εχει ote tv και κραζει για την εικονα.εγω παντως σε μια 43 ιντσων που εχω 4κ μια χαρα φαινεται η εικονα.ενταξει της νοβα ειναι καλυτερη απο του οτε αλλα και του οτε δεν ειναι τοσο χαλια οσο γκρινιαζετε μερικοι.
διαβαζεις τι γραφεις?
δεν εχεις cosmote και αναφερεσαι σε ποιοτητα και πως ειναι απαραδεκτη....?
ενταξει το θεμα εχει ξεφτυλιστει τελειως.βγαινει ο αλλος που λεει οτι δεν εχει ote tv και κραζει για την εικονα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ενοχλείστε με τα συνεχιζόμενα παράπονα για ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα.
Δηλαδή εγώ που δίνω 22 ευρώ το μήνα έχω δικαίωμα να γκρινιάζω ενώ ο άλλος με τα 15 ευρώ δεν έχει;
Επίσης ΟΤΕ και Νόβα υπάρχουν στη χώρα μας , αυτούς συγκρίνουμε λοιπόν...
Και εγώ έχω σύνδεση κινητού με την ΕΕ(UK) με 20GB , ΟΛΑ απεριόριστα και με δωρεάν roaming στα 17ευρώ το μήνα αλλά δε βγήκα να πω ότι Cosmote , Vodafone , Wind μας κλέβουν στην αγορά κινητής...
Η ποιότητα εικόνας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν για άλλη μια φορά ΕΜΕΤΙΚΗ. Τόσο χάλια που έλεγες , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , μας κοροϊδεύουν...
Μόνο με κράξιμο υπάρχει ελπίδα , για την Ελλάδα μιλάμε. Αν τους ένοιαζε θα είχαν κάνει έστω prioritize για κάποια prime γεγονότα ώστε να μη γκρινιάζουμε...
Την προηγούμενη εβδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) είχαν τις 3 ελληνικές ομάδες σε αγώνες νοκ-αουτ. ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ , και είχαν σκάσει τόσα λεφτά για δικαιώματα.
Για τρία διωράκια θα μπορούσαν να δώσουν ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ με 8 αναμεταδότες...
Αλλά ούτε για αυτό δε νοιάζονται , για αυτό και πέφτει ΤΟΣΟ κράξιμο...
Μπορεις να μην ανανεωσεις. Απο το 2013 ανοιχτο το θεμα, θα επρεπε να ειχατε κοψει ολοι οσοι διαμαρτυρεστεΦίλε πλήρωσε μου το πέναλτυ και το κόβω και σήμερα.
Γιατί σε βλέπω πολύ large και απλαδούρα... :aetsch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.