Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

όσοι ενοχλήστε από τα δικαιολογημενα παράπονα γιατί μπαίνετε και τα διαβάζεται; ο τίτλος του θέματος ειναι σχετικός με την ποιότητα εικόνας του cosmote οπότε όσοι έχουν παράπονα εδώ θα γράψουν

+1 Από τη στιγμή που πληρώνουμε 22 Ευρώ για ένα περιεχόμενο έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε και καλύτερη ποιότητα. Αν δε φωνάζει κανείς σίγουρα δε θα υπάρχει ποτέ βελτίωση....
Και να μη μου πει κανείς ότι η εικόνα είναι καλή...διότι σημαίνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα...και είναι ώρα να πάει σε οφθαλμίαγιατρο.

Εγώ πιο πολύ απορώ με αυτούς που δεν έχουν παράπονο.
- Δεν βλέπουν το πρόβλημα διότι δεν είναι εκπαιδευμένο το μάτι τους σε καλές ποιότητες;
- Αναγνωρίζουν το πρόβλημα αλλά λένε "δε βαριέσαι ρε αδερφέ, ας μας δίνει κανάλια και γεγονότα χωρίς να ανέβει η τιμή άλλο και χαλάλι";
- Δεν έχουν καλές τηλεοράσεις, επομένως δεν φαίνονται ιδιαίτερα οι ατέλειες;
- Συνδυασμός όλων των παραπάνω;

Υπάρχει κ άλλη κατηγορία ανθρώπων φίλε που μάλλον σου διαφεύγει...
Αυτοι που ξέρουν το πρόβλημα και απλα περιμένουν πότε θα διορθωθεί, και δεν γίνονται κουραστικοι κάθε μέρα κ γκρινιαρηδες κ ξέρεις γιατί? Γιατί έχουν σοβαρότερα πραγματα να σκέφτονται στη ζωή τους κ όχι το ποτε θα αποφασίσει ο ΟΤΕ να φτιαξει το προϊόν του...
Εγώ δίνω 25αρι πλέον το μήνα όχι 22, αρα έπρεπε να έχω περισσότερα παράπονα σύμφωνα με όσα λένε κάποιοι, όμως περιμένω κ εγώ όπως πολλοί άλλοι...
Γιαυτό εγώ λέω οτι είναι κ στο DNA κάποιων η γκρίνια δε θα φύγει ποτε, ακόμα κ να φτιαχτεί η εικόνα μετα κάτι άλλο θα βρουν κ ξανά τα ίδια...

Μακάρι να είχα λεφτά στην άκρη να σας πληρώσω το πέναλτι να ησυχάσουμε από τη γκρίνια. Τόσες σελίδες τα ίδια και τα ίδια.
Σαν να κάτσεις σε ένα εστιατόριο και να σου λέει στον κατάλογο καλαμάρι κατεψυγμένο 10 ευρώ και να γκρινιάζεις γιατί έχει 10 ευρώ και δεν είναι φρέσκο.

Λίγο άστοχο το παράδειγμα σου.
Στον οτε δεν έγραφε πουθενά στον κατάλογο ότι θα πληρώσεις 25 ευρώ, και η εικόνα θα είναι επιεικώς μέτρια, με σπασίματα και πιξελιασματα.
Θα σου το πω εγώ αλλιώς,
Να καθόσουνα εσύ σε ένα εστιατόριο, να σου έλεγαν ότι το καλαμάρι έχει δέκα ευρώ και ότι μόλις το έβγαλαν από τη θάλασσα, φρεσκότατο δηλαδή, και μόλις σου το έφερναν να διαπίστωνες πως είναι κατεψυγμένο, και μόλις φώναζες το σερβιτόρο να διαμαρτυρηθείς να πεταγόταν κάποιος από διπλα και να σου έλεγε, έλα ρε φιλε τι διαμαρτύρεσαι, δεν έχω να σου δώσω 10 ευρώ να τελειώναμε

ΥΓ. Και σκέψου με αυτό το εστιατόριο να είχες υπογράψει σύμβαση ότι για δυο χρονια θα έτρωγες κάθε μέρα εκεί.

ακολουθωντας το παραδειγμα αμα περιμενειις με 10 να φας φρεσκο καλαμαρι τοτε μαλλον γελας τον εαυτο σου οταν πρωτον εχει 17-20 και αμα το φας σε κανα gourmet μπορει να φτασει τα 30-35 !!

τι θελω να πω πως δεν μπορει ενα προιον οπως του ΟΤΕ να σου δινει το super πακετο με την super εικονα με 25 ..... προφανως και εχει κανει λαθη στρατηγικα με την επιλογη του συγκεκριμενου δορυφορου αλλα και την υπερδιογκωση τις καθε συχνοτητας με αρκετα καναλια με αποτελεσμα την χαμηλοτερη ποιοτητα εικονας.

Δυστηχως σε αυτη την κατηγορια οι πλατφορμες χρησιμοποιουν 12 η και περισοτερους αναμεταδοτες για να εχουν την σωστη ποιοτητα ομως με το αντιστοιχο αντίτιμο το οποιο και προφανως δεν ειναι στα 25 αρα ειτε περιμενουμε ισως την καλυτερη διαχειριση με την ενεργοποιηση του 8ου αναμεταδοτη ειτε αποδεχομαστε μια αυξηση 2-3 στην συνδρομη ανα μηνα, για σκεψου ομως τι θα ελεγαν μετα ολοι αυτοι που θα εβλεπαν τα 22-->25 , και τα 25-->28 ?

Eντάξει μη κολλας στην τιμή, άλλο είναι το θέμα, ότι στον κατάλογο δεν έγραφε πουθενά ότι η εικόνα έχει θέματα, ενώ στο παράδειγμα του φίλου σου λέει, 10 ευρώ, και κατεψυγμένο, οποτε από την στιγμή που θα το παραγγείλεις δεν έχεις λόγο να γκρινιάξεις
Eπίσης το να μιλάμε για σούπερ εικόνα δεν στέκει, και δημιουργεί λανθασμένες εντυπωσεις . Κανεις δεν ζητάει σούπερ εικόνα, στη Nοβά παράδειγμα δεν τα βλέπεις αυτά τα θέματα, δεν σημαίνει ότι έχει σούπερ εικόνα, σούπερ εικόνα έχει ο SKY UK, δεν ζητάει κανεις να γίνει ο OTE SKY, απλά να έχει μια αξιοπρεπή εικόνα.
Δεν ζητάει κανεις τον ουρανό με τα άστρα, ζητάμε τα 3-4 Mbps να γίνουν 6-7, και όχι σε όλα τα κανάλια σε 3-4 premium
Δηλαδή εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό το travel channel να έχει το ίδιο bitrate με το οτεσπορτ 2 η με το οτε sport 3'
Oσο για την τιμή τι να σχολιάσω, μιλάμε για συνδρομητική τηλεόραση, όχι ότι ανέβασε ο φούρνος της γειτονιάς το ψωμί

κοιτα δεν ασχολουνται ολοι απλα βλεπουν αυτο που τους αρεσει και δεν τρεχει κατι και ειναι παρα πολλοι αυτοι ισως οι περισσοτεροι ,ειναι σαν αυτους που ακουμε με ενα χαλια στερεοφωνικο και πας και τους πως ακους ετσι και σου λενε μια χαρα ακουω

οτι εγραψα παραπανω δεν το εγραψα για να προσβαλω κανεναν απλα παραδειγμα εβαλα

να πω εδω οτι εχω αποχωρισει απο τον cosmote οχι για την κακη εικονα την οποια την εβλεπα απλα ηθελα να βλεπω μπαλα και μονο ,αλλα γιατι αθετησαν την προσφορα που μου ειχαν κανει

Εγώ μόλις έβαλα και nova Είμαι ο τύπος συνδρομητή που μπορώ να διαπιστώσω μόνο τη διαφορά μεταξύ sd και HD (προφανως).Όχι hd με hd.Οποτε σε ΟΤΕ και Nova δεν βλέπω κάποια διαφορά. Καλό για μενα για να μην γκρινιάζω!

όσοι ενοχλήστε από τα δικαιολογημενα παράπονα γιατί μπαίνετε και τα διαβάζεται; ο τίτλος του θέματος ειναι σχετικός με την ποιότητα εικόνας του cosmote οπότε όσοι έχουν παράπονα εδώ θα γράψουν

Για να διαβασουμε αν υπαρχει κατι νεοτερο.
Το οτι η εικονα του ΟΤΕ δεν ειναι η καλυτερη, δεν ειναι νεο εδω και δεκαδες σελιδες (ή αν προτιμας --> χρονια τωρα).

Φτανει πια με τον μαζοχισμο.
Και μην δω αυτους που γκρινιαζουνε να ψαχνουνε για προσφορες του ΟΤΕ στο εταιρο θεμα - μαυρο φιδι που σας εφαγε!
:slapface:
Στον οτε δεν έγραφε πουθενά στον κατάλογο ότι θα πληρώσεις 25 ευρώ, και η εικόνα θα είναι επιεικώς μέτρια, με σπασίματα και πιξελιασματα.
Βρες μου εναν παροχο που το γραφει στους ορους του συμβολαιου.

Για να διαβασουμε αν υπαρχει κατι νεοτερο.
Το οτι η εικονα του ΟΤΕ δεν ειναι η καλυτερη, δεν ειναι νεο εδω και δεκαδες σελιδες (ή αν προτιμας --> χρονια τωρα).

Φτανει πια με τον μαζοχισμο.
Και μην δω αυτους που γκρινιαζουνε να ψαχνουνε για προσφορες του ΟΤΕ στο εταιρο θεμα - μαυρο φιδι που σας εφαγε!
:slapface:

Βρες μου εναν παροχο που το γραφει στους ορους του συμβολαιου.
καλα χαλαρωσε λιγο με τα μαυρα φιδια

1000 δίκια όσοι έχουν παράπονα από την εικόνα αλλά είστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Οι satmaniacs, οι internetαδες και οι κάθε λογής hackers είναι μειοψηφία.
Τον ΟΤΕ τον προτιμούν κατά βάση για 3 πράγματα:
α)το αθλητικό του πρόγραμμα ,
β)την προσιτή τιμή (είναι τουλάχιστον αστείο ,με την υψηλή φορολογία που έχει η χώρα, να απαιτούν κάποιοι foul pack με 15 και 20 ) και
γ) για τα περιφερειακά κανάλια του. Ναι αυτά που κράζεται εσείς...το να βλέπει ο ξενιτεμένος από την ιδιαίτερη πατρίδα του (είτε μένει Αθήνα είτε Ευρώπη) το κανάλι της περιοχής του τον οδήγησε να πάρει ΟΤΕ.

1000 δίκια όσοι έχουν παράπονα από την εικόνα αλλά είστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Οι satmaniacs, οι internetαδες και οι κάθε λογής hackers είναι μειοψηφία.
Τον ΟΤΕ τον προτιμούν κατά βάση για 3 πράγματα:
α)το αθλητικό του πρόγραμμα ,
β)την προσιτή τιμή (είναι τουλάχιστον αστείο ,με την υψηλή φορολογία που έχει η χώρα, να απαιτούν κάποιοι foul pack με 15 και 20 ) και
γ) για τα περιφερειακά κανάλια του. Ναι αυτά που κράζεται εσείς...το να βλέπει ο ξενιτεμένος από την ιδιαίτερη πατρίδα του (είτε μένει Αθήνα είτε Ευρώπη) το κανάλι της περιοχής του τον οδήγησε να πάρει ΟΤΕ.

Στο "α" και στο "β" συμφωνω.. Προσωπικά τρίτη επιλογή θα επελεγα την υβριδική υπηρεσία με το ριπλεϊ τν κυρίως, αν και θα έπρεπε να το κανουν περισσότερες μέρες..
Είναι κ αυτό ένας λόγος για γκρίνια αλλά μονο για την εικόνα τα χωνουν όλοι...

με τον καινουριο αναμετδοτη δεν εχουμε καμμια ενημερωση ? δεν θα γινουν ανακαταταξεις καναλιων μπας και δουμε ελαφρως μια βελτιωση?

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πετυχα χθες λιγο το tcm Και πραγματικα δεν εχω δει ποιο αθλια και ξεπλυμενη εικονα
θυμιζει κατι πειρατικα καναλια που πιαναμε την δεκαετια του 90

εχει ξεφυγει ο οτε ειναι σε ελευθερη πτωση η ποιοτητα και το επιπεδο του
κριμα

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Παιδιά, το κανάλι είναι μια χαρά. Όταν με το καλό τεθεί σε πλήρη εμπορική ισχύ ο νέος αναμεταδότης, θα βελτιωθεί κατά πολύ η εικόνα όλων των καναλιών. Επίσης, να υπενθυμίσω ότι το τρέχον TCM είναι σε sd έκδοση. Μην έχουμε μεγάλες απαιτήσεις. Όταν με το καλό μεταβεί σε HD θα βελτιωθεί αισθητά. Αν γίνουν πράξη και αυτά που γράφονται στο rexsat (αναβάθμιση σε HD τα Viasat και προσθήκη Boomerang HD), θα είμαστε μια χαρά.

Ενταξει αμα υπαρχουνε ατομα που θεωρουνε αυτην την εικονα μια χαρα τι να πω..μετα καλα κανουνε και προσφερουνε ολο και λιγοτερα

η εικονα του εν λογω καναλιου δεν ειναι καν sd ειναι ακομα ποιο κατω
αν βαλει καποιος το aplha πχ η το star στις sd εκδοσεις τους και μετα το γυρισει στο tcm Θα καταλαβει

ειναι εικονα επιπεδου youtube 240p

E οχι κ σε ελευθερη πτώση το επιπεδο του κ η ποιοτητα.ειναι ξεκαθαρο οτι το tcm θα γινει hd,δεν νομιζω οτι αυτη την στιγμη η εκδοση menatgc του tcm εχει hd feed.
Σε αναμονη ειναι κ ο νεος αναμεταδοτης ,(οταν θα μπουν τα digea ενω πολλοι τα περιμενετε παλι γκρινια θα χουμε)και ξεκαθαρισμα θα γίνει στα τοπικα

Αλλη ειναι σε ελευθερη πτωση κ συνδρομητων κ περιεχομενου γραμμικου κ μη
Ποτε εως σημερα δεν υπηρξε στην χωρα πλατφορμα να προσφερει τοσα καναλια κ μαλιστα σε τοσο σύντομο διαστημα απο το 2011 που ξεκινησε .

Και εγω εχω σχολιασει πακετα αλλων χωρων αλλα με 500 χιλιαδες συνδρομητες προφανως οι απαιτησεις ειναι περιορισμενες.
Τα hbo ,cinemax ,syfy καποιες χωρες τα εχουν γιατι δεν εχουν δικα τους καναλια cinema οι πλατφορμες αλλα κ να εχουν τα παραπανω καναλια σε καμια περιπτωση δεν μεταδιδουν οτι στην αμερικη.
Σταθερα χρονο παραχρονο τσιμπαει κ απο εναν αναμεταδοτη.
Εχω κλαφτει κ γω για επεκταση της συνεργασιας με bbc καναλια ,για epic drama,amc,comedy central αλλα οταν δινει πακετα απο 5!!ευρω η 9 η 12 η 15 η17 δεν ερχονται καναλια.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα βρε παιδιά. Ή COSMOTE TV είναι η μόνη πλατφόρμα που το τελευταίο διάστημα προσθέτει περιεχόμενο. Ετοιμάζει εφαρμογή για smart tv's, θα βγάλει android δέκτη, ετοιμάζει δικές της τηλεοπτικές παραγωγές, έχει βγάλει αυτόνομα πακέτα που είναι πραγματικά OTT και παίζουν σε όλους τους παρόχους, θα βάλει νέο αναμεταδότη και έπεται και συνέχεια...
Εγώ όχι μόνο πτώση δε βλέπω αλλά θεωρώ πως βλέπει πολύ μπροστά.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα συμφωνήσω φίλε μου papaki_papaki. Σε γενικές γραμμές για τα λεφτά που κοστίζει είναι καλό το πακέτο. Άλλωστε σε σχέση με την Nova έχει συνεχείς προσθήκες καναλιών και βελτιώσεις. Ας περιμένουμε τον νέο αναμεταδότη.

Επίσης papaki_papaki, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα προστεθεί και το Epic drama από τη στιγμή που συνεργάζεται με την viasat. Υπομονή. 😉

Μακαρι,ισως λιγο να χει τσιμπιμενη τιμη αλλα ειναι epic!παντως η viasat στα μηνιαια προγραμματα καναλιων βγαζει κ τον προγραμματισμο του epic στα ελληνικα.