Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

E οχι κ σε ελευθερη πτώση το επιπεδο του κ η ποιοτητα.ειναι ξεκαθαρο οτι το tcm θα γινει hd,δεν νομιζω οτι αυτη την στιγμη η εκδοση menatgc του tcm εχει hd feed.

Tι ειναι σαν παιδι το καναλι που θα μεγαλωσει η σαν κρασι που θα ωριμασει και γινει hd?
ας το βαζανε οταν ειναι απευθειας σε hd
δεν υπαρχει λογος να υπαρχει καναλι που εχει ποιοτητα εικονας 240p το 2018

Το εβαλαν τωρα γιατι τωρα κατεληξαν σε συμφωνια κ μπορει να τους συμφερε να μπει πριν την εναρξη του hd feed .αν σε ενοχλει τοσο ~χωρις ιχνος ειρωνιας το λεω~μην το βλεπεις.
Και το cosmote history οταν μπηκε ηταν δυο χρονια σε sd,να μη το εβαζαν; δεν ειχαν τοσο μεγαλο περιεχομενο σε hd για το προγραμματισμο του αλλα κ τι με αυτο,δεν το είδαμε; το καναλι έσκισε κ εξακολουθει. η turner νομιζω δεν ειναι ετοιμη για το hd αλλα οπως κ να χει απο την στιγμη που δηλωσαν οτι θα γινει hd θεωρω ασκοπη την ιστορια.σε καποιες αλλες πλατφορμες τοσα χρονια sd ειναι.

Επίσης επειδή κατά πλειοψηφία το περιεχόμενο ειναι κλασικο απο ταινιες αν δεν γινει επεξεργασία και στην καθε ταινία δεν ξερω αν το hd θα βοηθήσει αλλα επειδή δεν ειμαι ειδικος αν κανω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε επ αυτού

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Δείτε τη μεγάλη εικόνα βρε παιδιά. Ή COSMOTE TV είναι η μόνη πλατφόρμα που το τελευταίο διάστημα προσθέτει περιεχόμενο. Ετοιμάζει εφαρμογή για smart tv's, θα βγάλει android δέκτη, ετοιμάζει δικές της τηλεοπτικές παραγωγές, έχει βγάλει αυτόνομα πακέτα που είναι πραγματικά OTT και παίζουν σε όλους τους παρόχους, θα βάλει νέο αναμεταδότη και έπεται και συνέχεια...
Εγώ όχι μόνο πτώση δε βλέπω αλλά θεωρώ πως βλέπει πολύ μπροστά.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν δούμε τη μεγάλη εικόνα θα δούμε ότι η Κοσμοτέ τα τελευταία χρονια έχει χάσει αρκετές διοργανώσεις, με τελευταίο θύμα το καμπιονάτο
Επίσης το βλέπει πολύ μπροστά, μεταφράζεται σε, κάνει ότι μπορεί για να πιάσει νέους πελάτες, και αυτό δεν το κάνει μονο η Κοσμοτέ το κάνουν όλοι
Το θέμα είναι για τους ήδη πελάτες της να κοιτάει πολύ μπροστά, όχι για να πιάσει νέους πελάτες, αυτός που είναι ήδη συνδρομητής δεν τον ενδιαφέρει η εφαρμογή για smart tv, τον εδιαφέρει να βάζει στο sport 7 να δει τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ και να μην βλέπει πιξελιασματα. Στον τομέα αυτό όχι μονο δεν κοιτάει μπροστά αλλα είναι και πολύ πίσω

τις πρωτες ημερες του 2012 ξεκινησε με την ενεργοποιηση του 4ου αναμεταδοτη, 6 χρονια μετα παει για την ενεργοποιηση του 8ου αναμεταδοτη- δηλαδη ανα σχεδον 1,5 χρονο προσθετει και εναν αναμεταδοτη!.
https://avclub.gr/forum/showthread.php/88935-Προσθήκες-καναλιών-στο-πακέτο-της-COSMΟΤΕ/page6

Κι εγώ πιστεύω ότι πάει καλά.Για Δείτε και τη Nova ποσα κανάλια έχει βάλει τελευταία και τις παροχές που εχει...Διαφωνώ βέβαια με την πολιτική παλιών και νέων συνδρομητών.Ο μέσος συνδρομητής πάντως καταλαβαίνει μονο τη διαφορά μεταξύ εικόνας sd και hd όχι μεταξύ hd και hd,αν γίνομαι κατανοητός.Τώρα θα βάλουν και 7ημερο replay tv,πολύ καλά.

Tι ειναι σαν παιδι το καναλι που θα μεγαλωσει η σαν κρασι που θα ωριμασει και γινει hd?
ας το βαζανε οταν ειναι απευθειας σε hd
δεν υπαρχει λογος να υπαρχει καναλι που εχει ποιοτητα εικονας 240p το 2018

Τουλάχιστον το έβαλε. Από το να έχει να βάλει κανάλι εδώ και δεκαετίες το προτιμώ.
Μιας και μιλάμε για την hd έκδοση. Μάλλον έχεις δίκιο, πρέπει να ωριμάσει για να γίνει hd.
Μια ματιά έριξα στο kingofsat και το μόνο που υπάρχει για το TCM HD είναι οι τοπικές εκδόσεις σε Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία.
https://gr.kingofsat.net/find.php?question=tcm+hd
Μάλλον η Time Warner / Turner δεν έχει ακόμη κάποια άλλη ευρωπαική έκδοση έτοιμη.
Και μπράβο στη Cosmote που θα είναι η πρώτη, πέρα από τις μεγάλες δορυφορικές χώρες τύπου Αγγλίας και Γαλλίας, που θα προσθέσει το TCM HD.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

τις πρωτες ημερες του 2012 ξεκινησε με την ενεργοποιηση του 4ου αναμεταδοτη, 6 χρονια μετα παει για την ενεργοποιηση του 8ου αναμεταδοτη- δηλαδη ανα σχεδον 1,5 χρονο προσθετει και εναν αναμεταδοτη!.
https://avclub.gr/forum/showthread.php/88935-Προσθήκες-καναλιών-στο-πακέτο-της-COSMΟΤΕ/page6

Αυτό από μονο του μπορεί να λέει πολλά, μπορεί να μην λέει και τίποτα. Το 2012 είχε 15 κανάλια, τώρα έχει 100. Βάση τον καναλιών που έχει η αναμεταδότες είναι λίγοι. Σε δέκα χρόνια μπορεί να έχει 15 αναμεταδότες, αλλα μπορεί να έχει και 200 κανάλια, οποτε η εικόνα δεν προκειτε να βελτιωθει
Το θέμα δεν είναι να προσθέτει αναμεταδότες αναγκαστικά για να χωρέσουν τα κανάλια, το θέμα είναι να υπάρχει και μια σχετική άπλα στους αναμεταδότες για να βελτιώνεται και η εικόνα. Τι να το κάνω αν έχει 15 αναμεταδότες και έχει από 25 κανάλια στον καθε ένα

@al capone εφοσον υπαρχει ανταγωνισμος το να χανει διοργανωσεις ειναι μεσα στο προγραμμα κ το ξέρουμε ολοι.
Επισης ευτυχως κυνηγάει κ νεους πελατες για να μπορει να προσφερει ολο κ περισσοτερα.,φαυλος κυκλος ειναι.
Οσο για τα πιξελιασματα ολοι εχουμε αναφερει οτι υπαρχει θεμα αλλα υπαρχει μια ταση εδω κ πολυ καιρο που προσπαθει να ισοπεδωσει τα παντα.
Λοιπον οχι δεν εχει καθε μερα πιξελιασματα.δεν εχει 9ρι mbps γιατι εχει περιεχομενο και σε αυτο οφείλεται κ μερος της αναπτυξης της.με την συνδρομη αυτη δεν μπορει να παρει αλλους 3 αναμεταδοτες για την ιδανική εικονα,κ επισης ο οτε δεν εχει καναλια του σε αλλους αναμεταδοτες περαν απ τους δικους του ενω η νοβα έχει.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Tέλος πάντων, ανάλογα το πως βλέπει ο καθένας το ποτήρι
Yγεία..

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Tέλος πάντων, ανάλογα το πως βλέπει ο καθένας το ποτήρι
Yγεία..

Μη μου το κάνετε αμερικαν μπαρ το νήμα εδώ είμαι και σας βλέπω. :ernaehrung004:

Διαβάζω τις τοποθετήσεις αρκετών και πραγματικά απορώ. Λες και είμαστε επαίτες που περιμένουμε με το χεράκι απλωμένο να μας δώσει κανένα ψιλό η Κοσμοτε.

Αν δεν μπορούν να δώσουν το TCM σε HD ας έδιναν κάποιο άλλο κανάλι. Λες και υπάρχουν όλα τα prime ευρωπαϊκά/αμερικανικά σε HD ήδη στο πακέτο και το μόνο που έμεινε είναι το TCM για το οποίο χρειάζεται υπομονή.

Προσωπικα μου είναι αδιάφορο πόσους αναμεταδότες έχει η εταιρία. Η εικόνα στα prime γεγονότα είναι από μέτρια μέχρι κακή. Αν δεν φτάνουν οι αναμεταδότες , ας κάνουν prioritize του διαθέσιμου bandwidth για την prime zone.

Το τελευταίο είναι ΤΣΑΜΠΑ αλλά ποιος ασχολείται; Αν διαβάζεις σε ειδικό φόρουμ για οπτικοακουστικά μέσα ότι η εικόνα είναι καλή , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

Επίσης οι παραγωγές που κάνουν είναι στα αθλητικά γεγονότα είναι γ´ εθνικής μπροστά σε αυτές της Νόβα , για τους δημοσιογράφους τι να πρωτοπείς.

Κάθομαι τώρα να δω Champions League και η παραγωγή στον αγώνα της ΑΕΚ είναι 3 κλάσεις κάτω από το ντέρμπι ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ που έβλεπα προχθές. Γυρίζω κανάλι να δω λίγο Μάντσεστερ και το χορτάρι στο Old Traford είναι σαν να έπιασε ομίχλη. Θα ξεκινήσει σε λίγο το NBA και είμαι σε ανάμενε κάρβουνα για το αν θα έχουμε μια από τα ίδια με πέρυσι.

Τεσπα , όπως το βλέπει ο καθένας.

Looter πραγματικά μάλλον έχεις πρόβλημα στη λήψη, εγώ με τον Οτε βλέπω καμπάνα. Επίσης η παραγωγή στους αγωνεσ είναι πολύ καλή και φυσικά τα νέα στούντιο βγάζουν μάτι ότι είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Μόνο σε αυτό το φόρουμ ακούω γκρίνια για το σήμα του Οτε εγώ φυσικά δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω πως μετρας το bitrate. Απλά μου κάνει εντύπωση ο ένας έχει 4 και ο άλλος 8 αναμεταδότες άρα πως γίνεται να έχει καλύτερο σήμα η Νόβα..

Looter πραγματικά μάλλον έχεις πρόβλημα στη λήψη, εγώ με τον Οτε βλέπω καμπάνα. Επίσης η παραγωγή στους αγωνεσ είναι πολύ καλή και φυσικά τα νέα στούντιο βγάζουν μάτι ότι είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Μόνο σε αυτό το φόρουμ ακούω γκρίνια για το σήμα του Οτε εγώ φυσικά δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω πως μετρας το bitrate. Απλά μου κάνει εντύπωση ο ένας έχει 4 και ο άλλος 8 αναμεταδότες άρα πως γίνεται να έχει καλύτερο σήμα η Νόβα..

Φίλε μου καλέ απλά επιβεβαιώνεις όσα γράφω.
Σίγουρα εγώ που έχω και τα 2 πακέτα σε 65αρα Qled 4Κ έχω το πρόβλημα και όχι ο ΟΤΕ.
Σίγουρα έγώ έχω πρόβλημα με 4 συσκευές σε HDMI (PS4 PRO , Nvidia Shield , NOBA , OTE ) και με Netflix , Eurosport Player UK , BBC UK που παίζουν ως εφαρμογές και προβάλουν μέχρι και 4Κ περιεχόμενο.
Σύμφωνώ φταίει η λήψη μου στο 80αρι πιάτο που μόλις ρύθμισα το οποίο έχει 100% ποιότητα σήματος.
Συμφωνώ ότι οι παραγωγές είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Μάλλον τα super slow , τα επιλεκτικά focus , τις γραμμές στο offside , τα drones στις παραγωγές αγώνων της Νόβα τα φαντάζομαι και δεν υπάρχουν.

Τα λύσαμε λοιπόν τα προβλήματα του πακέτου , πάμε παρακάτω...

Κόψε τον Οτε τότε και την ειρωνία. Επίσης πες το ίδιο και σε άλλους 530000 πελάτες του Οτε και παρε προαγωγή στη νοβα

Το οτι καποιοι δεν εχουν UHD τηλεοραση δεν σημαινει οτι δεν αξιζει να εχουν το TCM SD.Μπηκε ενα νεο καναλι ας το αφησουμε να δουμε πως θα παει κ μετα φωναζουμε .Σε 10 χρονια εχει κανει τοσα μην ειμαστε και αχαριστοι.Εξαλου ειναι 24 ωρο απο οτι βλεπω.Δεν εχει replay ομως.Παιδια καλη καρδια.

Αν ηταν κανονικο sd δεν θα ειχα τοσο θεμα

αλλα δεν ειναι κανονικο sd ειναι φανερα αρκετα κατωτερη η ποιοτητα της εικονας που εχει το συγκεκριμενο καναλι

Κόψε τον Οτε τότε και την ειρωνία. Επίσης πες το ίδιο και σε άλλους 530000 πελάτες του Οτε και παρε προαγωγή στη νοβα

Φίλε εγώ μιλάω με επιχειρήματα και παραθέτω τον εξοπλισμό μου και εσύ είσαι αυτός που πετάς ειρωνίες.
Εγώ δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με Νόβα , ίσα ίσα ήμουν αυτός που έδειξε το δρόμο για να πάρουν και άλλοι φίλοι στο φόρουμ χαμηλότερες τιμές χωρίς να έρθουν σε επαφή με τους "εκπροσώπους" της εταιρίας στο φόρουμ..

Δεν ξέρω αν σε έχουν ορίσει εκπρόσωπο των 530.000 συνδρομητών , πάντως δικός μου ΔΕΝ έισαι και όσο θα πληρώνω το πακέτο θα έχω και δικαίωμα άποψης...

Φίλε εγώ μιλάω με επιχειρήματα και παραθέτω τον εξοπλισμό μου και εσύ είσαι αυτός που πετάς ειρωνίες.
Εγώ δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με Νόβα , ίσα ίσα ήμουν αυτός που έδειξε το δρόμο για να πάρουν και άλλοι φίλοι στο φόρουμ χαμηλότερες τιμές χωρίς να έρθουν σε επαφή με τους "εκπροσώπους" της εταιρίας στο φόρουμ..

Δεν ξέρω αν σε έχουν ορίσει εκπρόσωπο των 530.000 συνδρομητών , πάντως δικός μου ΔΕΝ έισαι και όσο θα πληρώνω το πακέτο θα έχω και δικαίωμα άποψης...

Αν θυμάμαι καλά, που θυμάμαι γιατί μόνο μνήμη γκαμήλας δεν έχω... το συμβολαιό σου λήγει τον Νοέμβριο.
Θα το κόψεις που θα το κόψεις τον επόμενο μήνα, γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με τη Cosmote;
Σε ένα μήνα θα απαλλαχτείς, σωστά;

Κι εγώ έχω και τα 2 πακέτα αλλά δεν παραπονιέμαι,θεωρώ τις τιμές καλές,ειδικά με τόσες υπηρεσίες του ΟΤΕ.Παίζει βέβαια Και η εικόνα το ρόλο της αλλά δεν είναι το μόνο.Και στην περιοχή μου έχω τον ΟΤΕ μονοπώλιο.

Κι εγώ έχω και τα 2 πακέτα αλλά δεν παραπονιέμαι,θεωρώ τις τιμές καλές,ειδικά με τόσες υπηρεσίες του ΟΤΕ.Παίζει βέβαια Και η εικόνα το ρόλο της αλλά δεν είναι το μόνο.Και στην περιοχή μου έχω τον ΟΤΕ μονοπώλιο.
Οι τιμές είναι καλές, συμφωνώ.
Δεν είναι αιτία η εικόνα να είναι τόσο χάλια...
Έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε ποιότητα που υπάρχει στη νόβα.

Αν θυμάμαι καλά, που θυμάμαι γιατί μόνο μνήμη γκαμήλας δεν έχω... το συμβολαιό σου λήγει τον Νοέμβριο.
Θα το κόψεις που θα το κόψεις τον επόμενο μήνα, γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με τη Cosmote;
Σε ένα μήνα θα απαλλαχτείς, σωστά;

Το ότι όποιος διαμαρτύρεται για κάτι προφανές στοχοποιείται μου προκαλεί υποψίες για τις προθέσεις του καθενός στο θέμα.
Ο φίλος πχ. που αναφέρθηκε σε "προαγωγή" μου στη Νόβα σχεδόν αποκλειστικά ασχολείται στο φόρουμ με την πλατφόρμα του ΟΤΕ , επιτίθεται κάθε φορά που υπάρχουν έντονα παράπονα , επικαλείται κατά καιρούς "φίλους" του στην εταιρία , κλπ. Κάθισα και διάβασα τα μηνύματα κάποιου ο οποίος με αποκάλεσε "εμμεσα" υπάλληλο της Νόβα για τα παράπονά μου και είδα ότι ασχολείται σχεδόν ΜΟΝΟ με την πακέτο του ΟΤΕ εδώ και χρόνια... Δε θα κάτσω να παραθέσω μηνύματά από το ιστορικό του γιατί δεν έχει νόημα.

Ναι η συνδρομή μου λήγει 20 Νοέμβρη και αν δεν πάρω τιμή υπαλλήλου ΟΤΕ μέσω κάποιου φίλου ή τύπου 15 ευρώ για τα αθλητικά θα το κόψω. Ακόμα όμως και αν βρω τη τιμή που θέλω για αυτονόητα πράγματα όπως η εικόνα θα συνεχίσω να παραπονιέμαι σε κάθε περίπτωση.