Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Και εχεις την απαιτηση οπως κ πολλοι αλλοι για κρυστάλλινη ποιοτητα με 15 ευρω συνδρομη; οσο πουλαει σε τετοιες τιμες δεν Πρόκειται.απο τους 500χιλιαδες μονο οι 100χιλιαδες θα δεχοταν αυξηση για βελτιωση εικονας.
Το οτι καποιος αγαπαει να γραφει στο νημα του οτε τι σημαίνει; τιποτε απολυτως.
Να το πουμε ξανα λοιπον εχει περιεχομενο ο οτε που δεν εχει η νοβα οποτε η ανάγκη ειναι αυξημενη και δεν εχει καναλια σε ξενους αναμεταδοτες οπως εχει η νοβα .επισης ποσοι απο εμας θα δεχοντουσαν να έβγαιναν καμια 10ρια καναλιων απο ολες τις κατηγοριες που ειναι σε hd για να στρωσει η ποιοτητα;σχεδον κανεις!!
Εσυ Τελευταία μονίμως και εδω κ στο νημα της νοβα με οποια αφορμη κραζεις τον οτε.μηπως πρεπει εμεις να αναρωτιόμαστε κ οχι εσυ;
Για το περιεχομενο κ την τελευταια προσθηκη πριν αγνωστα χρονια απο την νοβα βλεπω γαργαρα

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Κύριοι δεν υπάρχει γιατρειά απλα μην ασχολειστε, κάποιοι έχουν στο DNA τους τη γκρίνια...
Ο looter πχ αν θέλει να γκρινιάζει συνέχεια μπορεί να παιρνει απευθείας τον ΟΤΕ κ να κανει τα συνεχόμενα παράπονά του εκεί, και όχι εδώ που μπαίνουμε να δουμε τίποτα νέο ή κάτι ενδιαφέρον..
Φιλε μου σταμάτα σε παρακαλούμε εχεις γεμίσει όλες τις σελίδες του φόρουμ με τη γκρίνια σου..
Φτανει πια, ημαρτον...
Τη λύση της διακοπής πρέπει να την σκεφτείς σοβαρά...
Για ολους μας!!!

Το ότι όποιος διαμαρτύρεται για κάτι προφανές στοχοποιείται μου προκαλεί υποψίες για τις προθέσεις του καθενός στο θέμα.
Ο φίλος πχ. που αναφέρθηκε σε "προαγωγή" μου στη Νόβα σχεδόν αποκλειστικά ασχολείται στο φόρουμ με την πλατφόρμα του ΟΤΕ , επιτίθεται κάθε φορά που υπάρχουν έντονα παράπονα , επικαλείται κατά καιρούς "φίλους" του στην εταιρία , κλπ. Κάθισα και διάβασα τα μηνύματα κάποιου ο οποίος με αποκάλεσε "εμμεσα" υπάλληλο της Νόβα για τα παράπονά μου και είδα ότι ασχολείται σχεδόν ΜΟΝΟ με την πακέτο του ΟΤΕ εδώ και χρόνια... Δε θα κάτσω να παραθέσω μηνύματά από το ιστορικό του γιατί δεν έχει νόημα.

Ναι η συνδρομή μου λήγει 20 Νοέμβρη και αν δεν πάρω τιμή υπαλλήλου ΟΤΕ μέσω κάποιου φίλου ή τύπου 15 ευρώ για τα αθλητικά θα το κόψω. Ακόμα όμως και αν βρω τη τιμή που θέλω για αυτονόητα πράγματα όπως η εικόνα θα συνεχίσω να παραπονιέμαι σε κάθε περίπτωση.

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. H κάθε Cosmote πουλάει ένα προϊόν. Άλλους τους ικανοποιεί άλλους όχι.
Ο κάθενας βάζει κάτω τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε πλατφόρμας κι αποφασίζει.
Εμένα από τον Αύγουστο που έβαλα και vision με ικανοποιεί πολύ το προιον τους και θα το σκεφτώ αν θα κάνω ανανέωση τον Δεκέμβριο στο Cosmote TV. Κάνω επιλογές με βάσει τις ανάγκες μου.
Προφανώς δεν σε ικανοποιεί το προϊόν της Cosmote με βάση τις ανάγκες σου και την 65αρα 4K σου και προφανώς σε ενοχλεί σε τέτοιο βαθμό που σε άσχετα νήματα (νήμα που αφορά τις προσθήκες καναλιών) να κάνεις ειλικρινά τρολάρισμα στο κόσμο και να ζητάς prioritize του διαθέσιμου bandwidth για την prime zone (υπάρχει νήμα για τη ποιότητα εικόνας), να επιτίθεσαι στους δημοσιογράφους που δουλεύουν στη Cosmote, και χαρακτηρίζεις τις παραγωγές που κάνουν γ εθνικής.
Και πάλι θες να ανανεώσεις, τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Αν θυμάμαι καλά, που θυμάμαι γιατί μόνο μνήμη γκαμήλας δεν έχω... το συμβολαιό σου λήγει τον Νοέμβριο.
Θα το κόψεις που θα το κόψεις τον επόμενο μήνα, γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με τη Cosmote;
Σε ένα μήνα θα απαλλαχτείς, σωστά;
Εγω που θα απαλλαγω τον Μαρτιο εχω δικαιωμα να ασχοληθω ή οχι?

Συνάδελφος έβαλε την Τρίτη cosmote tv και την άλλη μέρα τον ρώτησα «πως σου φάνηκε η εικόνα, μέτρια ε» και μου λέει «φοβερή εικόνα έπαθα πλάκα, καλύτερη και από τη Nova»! Εγώ προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι δεν έχει και τόσο καλή εικόνα, αλλά μάταια.

στα παρακατω καναλια η εικονα ειναι πολυ καλη, στα υπολοιπα με το ζορι!

Cosmotecinema 1,2 και 4, sundance
Sport 1,2,4,5
BBC Earth
National Wild
Food network
living

στα παρακατω καναλια η εικονα ειναι πολυ καλη, στα υπολοιπα με το ζορι!

Cosmotecinema 1,2 και 4, sundance
Sport 1,2,4,5
BBC Earth
National Wild
Food network
living
Πολύ καλή, μην τρελαινόμαστε.. Το Sport 4 και 5 δεν είναι και φοβερή εικόνα

Καλημέρα-Καλησπέρα σε όλη την παρέα....ρε παιδιά σαν κάτοχος και των δύο συνδρομητικών-δορυφορικών πακέτων να ρωτήσω κάτι; Είναι ιδέα μου ότι είναι πολύ λαμπερή-φωτεινή και με "στραβώνει" η ποιότητα καναλιών της Cosmote tv ή το καταλαβαίνετε κι εσείς; Μη μου πείτε για ρυθμίσεις, φωτεινότητα κλπ....η Nova έχει εικόνα τζάμι και ζωντανά χρώματα...

Την ίδια άποψη και εγώ , σε λίγο θα θέλουμε γυαλιά ηλίου

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ειναι τα καναλια αλλα ο δεκτης στην εξοδο εικονας
Δηλαδή; Σε όλα τα μοντέλα απλός και pvr γίνεται αυτό ;

Στον pvr που έχω έχει το ίδιο πρόβλημα. Όσες ρυθμίσεις και να κάνω η φωτεινότητα θολούρα είναι στα ύψη προπαντός στα Σκάι Σταρ

μακαρι να διορθωθει με το upgrade που αναμενεται το επομενο διαστημα.

..δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.....με τυφλώνει και δεν κάνω πλάκα..στα περισσότερα κανάλια...μέχρι και οι μπάρες του Epg από κάτω όταν αλλάζεις κανάλι....και σήμερα πήγα στον ξάδερφό μου που έχει και αυτός και ακριβώς το ίδιο με τηλεόραση 4Κ αν και δεν έχει σημασία......δεν το βλέπουν οι της Cosmote tv.....;; Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν...;;

Δίνουν φωτεινότητα φούλ για να καλύψουν τη θολούρα και το αποτέλεσμα είναι ένας αχταρμάς
Μην περιμένεις να το φτιάξουν, δεν τους ενδιαφέρει. Δεν έχει σημασία ποσα χρονια πρέπει να περάσουν. Επρεπε ήδη να το είχαν φτιάξει. Στο 2018 είμαστε, όχι στο 1978. Στη φτωχομάνα Τουρκια θα βλέπουν 8k k εμείς παρακαλάμε για σωστό HD

Για χαρα
Καμια ιδεα γιατι κολανε οι ταινιες απο την ταινιοθηκη μετα απο λιγα δ/τα και βγαζει οτι εχω χαμηλη ταχυτητα ενω στο replay tv ολα να παιζουν αψογα? (εχω δορυφορικη συνδεση). Το ιντερνετ 24 κλειδωμενο στα 16Mbs ενω τα ιδια κανει και σε εναν φιλο μου με 50 Mbs me κλειστο τον Η/Υ για να ειμαστε
σιγουροι οτι δεν κατεβαζει κατι.

Οι ταινεις στο on demand ειναι hd και θελουν καλη ταχυτητα, Στο replay tv σχεδον ολα ειναι sd.

Οι ταινεις στο on demand ειναι hd και θελουν καλη ταχυτητα, Στο replay tv σχεδον ολα ειναι sd.

Ποση καλη δηλαδη? Ποιο ειναι το οριο? Κατεβάζω με 1700kb/s και ο φιλος 40000kb/s και οι ταινιες κολανε στα πρωτα δευτ. Μηπως θελει Fiber sta 200Mbs? !!!