Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Για μένα πιο ενοχλητικό είναι η κακή εικόνα στο replay tv και στα λίγα που νοικιάζω στο on demand. Ειδικά η εικόνα στο replay θλιβερή

Για μένα πιο ενοχλητικό είναι η κακή εικόνα στο replay tv και στα λίγα που νοικιάζω στο on demand. Ειδικά η εικόνα στο replay θλιβερή

Εμένα δε με πειράζει το ο,τι εχει sd αλλά ότι το sd στο replay έχει χειρότερη εικόνα από ο,τι είχε παλιά ο ΑΝΤ1.

Eστω στο Sport1 Που ειναι και οι περισσοτερες αθλητικες εκπομπες θα πρεπε το replay να ητανε σε hd οπως ειναι και στην ερτ hd.Δεν νομιζω να μην υπαρχει η υποδομη για να βαλουνε απλα ακομα ενα καναλι ετσι
απλα δεν τους νοιαζει

Ένα καλο sd είναι το πιο βολικό για όλους.Πολύς κόσμος έχει μικρότερες ταχύτητες.

Mε την ποιοτητα που ειναι τωρα ετσι και αλλιως δεν νομιζω κανεις να βλεπει αγωνα στο replay

και δεν νομιζω πολυς κοσμος να εχουν συνδεση 4 Mb οι περισσοτερες εταιριες ξεκινανε απο 24αρα(Ασχετα αν συγχρονιζει στην μιση ταχυτητα που και παλι ομως αρκει για να δουνε hd)

Ειδικά με το nba που παίζει τα ξημερώματα είναι μεγάλο πρόβλημα η ποιότητα εικόνας στο replay tv. Η εναλλακτική είναι οι επαναλήψεις, αλλά με τις διαφημίσεις και τα timeout πρέπει να κάτσεις με τις ώρες για να δεις έναν αγώνα που δεν είναι και λάιβ.

Mε την ποιοτητα που ειναι τωρα ετσι και αλλιως δεν νομιζω κανεις να βλεπει αγωνα στο replay

και δεν νομιζω πολυς κοσμος να εχουν συνδεση 4 Mb οι περισσοτερες εταιριες ξεκινανε απο 24αρα(Ασχετα αν συγχρονιζει στην μιση ταχυτητα που και παλι ομως αρκει για να δουνε hd)
Μπορεί οι πιο πολλοί να έχουν ονομαστικές ταχύτητες έως 24,αλλά επειδή δεν ζούνε όλοι στα μεγάλα κέντρα υπάρχουν και μέρη που πάνε και οριακά 4 .
π.χ Χίος Θυμιανά η Καρφάς και μιλάμε για περιοχές 6 χλμ από το κέντρο της Χίου,για να μην πω πιο απομακρυσμένες περιοχές που ίσως είναι ακόμα πιο κάτω.
Και σίγουρα δεν είναι μόνο η Χίος με τέτοια προβλήματα.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Είναι εύκολο να βάλουν αυτόματη ρύθμιση με βάση την ταχύτητα του καθενός.

Σήμερα η ποιότητα εικόνας στον αγώνα της Μάντσεστερ οφείλω να το παραδεχτώ ότι ήταν ΑΙΣΘΗΤΑ βελτιωμένη. Ελπίζω να μην ήταν εξαίρεση.

Και εδώ έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου!!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ;;

😂😂😂

Εγώ που γενικά κοιτάω όλα τα γερμανικά παιχνίδια, η εικόνα ήτανε καλύτερη και για Dortmund και για Herta.

Επειδή λέμε τα άσχημα να πούμε και τα καλά.... Αισθητά καλύτερη σε όλα τα ματς σήμερα η ποιότητα εικόνας..... Πολύ λιγότερα σπασίματα, pixel ή όπως αλλιώς τα λέμε στον αγωνιστικό χώρο και πιο καθαρά τα πρόσωπα των παικτών.... θέλω τη γνώμη σας.....

Επειδή λέμε τα άσχημα να πούμε και τα καλά.... Αισθητά καλύτερη σε όλα τα ματς σήμερα η ποιότητα εικόνας..... Πολύ λιγότερα σπασίματα, pixel ή όπως αλλιώς τα λέμε στον αγωνιστικό χώρο και πιο καθαρά τα πρόσωπα των παικτών.... θέλω τη γνώμη σας.....
Συμφωνώ κι εγώ.
Χτες το. Κλασσικερ ήτανε αρκετά καλή η εικόνα

#STELIOS σωστός....πολλά σπασίματα το Μπόκα-Ρίβερ.... Μάλλον φταίνε αυτοί που έστελναν το σήμα από την παραγωγή του αγώνα...

Αισθητή βελτίωση εικόνας (βελτίωση έγραψα όχι θαύματα ) όπως και η σμίκρυνση του λογότυπου του tcm.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk