Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

νομιζω πως το STAR, SKAI και ΕΡΤ HD εχουν πολυ καλη εικονα τις τελευταιες μερες, δεν γνωριζω εαν εχουν αρχισει να τροφοδοτουν τον δορυφορο με το HD σημα απο τα επιγεια αλλα σε μια συγκριση που εκανα σημερα στο STAR HD επιγειο με της COSMOTE η εικονα ηταν πολυ κοντα σε αυτο της επιγειας - εκτος εαν εχουν ανεβασει το bitrate? .

Αντε να δούμε HD στα της digea. Βλέπουμε κάνα mastechef κάνα nomads που και που και το HD τραβιέται αρκετά. Μακάρι να δώσουν και HD στο replay tv για όσους έχουμε καλές συνδέσεις. Είναι κρίμα να βάζω replay και να βλέπω sd με 50αρα ταχύτητα.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Αντε να δούμε HD στα της digea. Βλέπουμε κάνα mastechef κάνα nomads που και που και το HD τραβιέται αρκετά. Μακάρι να δώσουν και HD στο replay tv για όσους έχουμε καλές συνδέσεις. Είναι κρίμα να βάζω replay και να βλέπω sd με 50αρα ταχύτητα.
Ακριβώς και όταν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς το replay επί το πλείστον σε χαλάει η κατώτερη ποιότητα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Ακριβώς και όταν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς το replay επί το πλείστον σε χαλάει η κατώτερη ποιότητα.

Το χρησιμοποιούμε αρκετά πρέπει να γίνει HD. Δεν έχουμε όλοι 5mb ταχύτητες.

Αυτό έχει 2 πλευρές.Η άλλη πλευρά θέλει να αυξηθούν οι ταχυτητες ίντερνετ και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας για να βλέπουν ολοι ανετα τα πάντα σε hd Ποιος δε θέλει υψηλές ταχύτητες?

Η λύση είναι να ανεβάζει αυτόματα ποιότητα ανάλογα με γραμμή όπως κάνει Netflix.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλτε τον απωδικοποιητη να κάνει εγγραφεί το πρόγραμμα και θα έχεις hd

Βάλτε τον απωδικοποιητη να κάνει εγγραφεί το πρόγραμμα και θα έχεις hd

Ακόμα και εγώ που έχω pvr χρησιμοποιώ κατά κόρον το replay tv γιατί είναι εύχρηστο.

Ακόμα και εγώ που έχω pvr χρησιμοποιώ κατά κόρον το replay tv γιατί είναι εύχρηστο.

Είναι και, εγώ το χρησιμοποιώ αλλά υπάρχει λύση με τον pvr. Η άλλη λύση είναι να προσαρμοζει την ποιοτητα το replay TV ανάλογα την ταχύτητα

Όντως υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην εικόνα σε αρκετά κανάλια τον τελευταίο καιρό.... Μακάρι να συνεχίσουν έτσι......

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Η λύση είναι να ανεβάζει αυτόματα ποιότητα ανάλογα με γραμμή όπως κάνει Netflix.

Αυτό θα είναι το ιδανικό για όλους.

Αυτό είναι το σωστό, ανάλογα με την ταχύτητα και η ποιότητα του replay tv.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο τεχνικά.

Το αστειο ειναι οτι εχει ρυθμιση να σου τεσταρει την γραμμη για sd/hd αλλα παντα παιζει αυτο που ειναι να παιξει, αναλογα την υπηρεσια replay - plus κτλπ

To σωστο ειναι οσα καναλια ειναι HD να εχουνε και replay σε HD οσα σε SD να εχουνε σε SD

τωρα αν καποιοι δεν εχουνε ταχυτητα πανω απο 7-8 mb τι να κανουμε
υπαρχει ενα μεγαλυτερο κομματι κοσμου που εχει πανω απο αυτην την ταχυτητα
δεν γινεται να μενει παντα πισω η εξελιξη και να κρατανε αυτοι και τους αλλους πισω

To σωστο ειναι οσα καναλια ειναι HD να εχουνε και replay σε HD οσα σε SD να εχουνε σε SD

τωρα αν καποιοι δεν εχουνε ταχυτητα πανω απο 7-8 mb τι να κανουμε
υπαρχει ενα μεγαλυτερο κομματι κοσμου που εχει πανω απο αυτην την ταχυτητα
δεν γινεται να μενει παντα πισω η εξελιξη και να κρατανε αυτοι και τους αλλους πισω

Καουμπόι κοψε λίγο γιατί πήρες φόρα...
Το ποιο σωστο μέχρι να αναβαθμιστεί το ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα και να έχουμε σταθερές ταχύτητες είναι να το ρυθμίσουν ανάλογα την ταχύτητα του καθενός...
Μια ζωή τον εαυτουλη μας να κοιτάμε σε αυτή τη χώρα, και το λέω εγώ που δεν έχω θέμα συνήθως με την ταχύτητα αλλά σκέφτομαι κ τον διπλανό μου που αν γίνει όπως λες εσύ του είναι άχρηστη η υπηρεσία..
Αλλά αν δεν εχεις περάσει απο το στάδιο της μικρής ταχύτητας όπως εγώ πως θα καταλάβεις τους άλλους... Αν είναι έτσι σε καταλαβαίνω...

Mια χαρα αναβαθμισμενο ειναι το ιντερνετ
2019 μπαινει
εσυ κ περιμενε μεχρι να μπει fiber στο κωλοκοτρινιτσι για να εχει το υπολοιπο 99% του κοσμου HD μεχρι τοτε το 1% θα πρεπει να κραταει πισω το 99%

Λιγο οφφ τοπικ αλλα σχετικο εν μερει.η Vodafone uk ανακοινωσε οτι δενθα προκειται να προσφερει τηλεοραση μεχρι να παρασχει σταθερο κ αξιοπιστο ιντερνετ

Mια χαρα αναβαθμισμενο ειναι το ιντερνετ
2019 μπαινει
εσυ κ περιμενε μεχρι να μπει fiber στο κωλοκοτρινιτσι για να εχει το υπολοιπο 99% του κοσμου HD μεχρι τοτε το 1% θα πρεπει να κραταει πισω το 99%

Δεν ζουνε ολοι στις μεγαλες πολεις οπου υπαρχουν και οι υποδομες για γρηγορο internet,και σιγουρα δεν ειναι 1% αλλα αρκετα παραπάνω.