Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Αν είσαι με χαλκό, δύσκολα θα πιάσεις 200, αν είσαι με FTTH τότε ναι σίγουρα.

Με χαλκό και μακριά από καμπίνα γίνεται δύσκολο.
μια χαρά τα πιάνω, είμαι με χαλκό δίπλα στη καμπίνα και χωρίς πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης (νέα καλώδια σε όλο το σπίτι και από τον κατανεμητή λόγω ανακαίνισης, με cat6a)!!! :)clipboard_image_11a31ba3304df1a1.png

Attachments

• clipboard_image_e80391ddd6827123.png
    clipboard_image_e80391ddd6827123.png
    52.2 KB · Views: 39
Last edited:
Χθες Ιλιον η κατασταση ηταν δραματικη παντως. Το ξεκινησαν απο πολυ νωριτερα, απο την ωρα που ξεκινησε το ματς του παναθηναικου. Αρα μονο τυχαια δεν ειναι ολα. Και το λεω γιατι μου ειπαν οτι ισως το κανουν 10-12 γιατι δεν γινεται πολλη χρηση. Το αναποδο ισχυει. Στη κοσμοτε tv εδινε 7,5mbps και στην eon tv 7με το ζορι. Και κρατησε μεχρι 11.30-12 κανονικα, μετα κομπλε

Απόψε που έχει το παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟ στις 8:30 προβλέπεται πάλι πνίξιμο του stream.

Αφού σκέφτομαι να το δω στον υπολογιστη που παίζει καμπάνα σε 1080p.
Κατάντια να έχεις τηλεόραση 65” και να μην μπορείς να δεις κάτι σαν άνθρωπος τα απογεύματα και να είσαι αναγκασμένος να καταλήγεις σε μόνιτορ των 27”.

Απόψε που έχει το παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟ στις 8:30 προβλέπεται πάλι πνίξιμο του stream.

Αφού σκέφτομαι να το δω στον υπολογιστη που παίζει καμπάνα σε 1080p.
Κατάντια να έχεις τηλεόραση 65” και να μην μπορείς να δεις κάτι σαν άνθρωπος τα απογεύματα και να είσαι αναγκασμένος να καταλήγεις σε μόνιτορ των 27”.
Δεν έχεις κανένα laptop να το βάλεις με HDMI σαν λύση ανάγκης;

1η φορα στις 3 βδομαδες που ολα κυλανε φυσιολογικα!
Μόνο σήμερα έστειλα 3 φορές ημεηλ με το λινκ εδώ... Εχθές το ίδιο από το chat και είμαι σίγουρος ότι το έκαναν και άλλοι... Οπότε όλα καλά!!!

• Like
Reactions: skunk93
Αφου πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ, η εικόνα στην Cosmote TV επανείλθε στις παλιές κανονικές αναλύσεις!
Ολα έπαιξαν τέλεια, όπως θα έπρεπε να παίζουν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ασχολήθηκε με αυτό το θέμα και που τελικά επιλύθηκε. Τουλάχιστον για εμένα στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Τα emails με link σε αυτό το forum, οι φωτό, τα τηλεφωνα στους τεχνικούς και τα παράπονα έπιασαν τόπο.

🙏🏻

Πας σε κάποιο κανάλι, πατάς το τοξάκι κάτω στο τηλεκοντρόλ ⬇️. Θα δεις ένα μενού και θα πας τέρμα δεξιά στο γραναζι ⚙️. Πατάς στο γρανάζι και θα δεις ένα υπομενού που λέει στατιστικά στα δεξιά. Διάλεξε το on και θα δεις τα στατιστικά του stream στην οθόνη σου.

IMG_0346.JPG

• Like
Reactions: evagelos
Περιμένετε να βγάλετε άκρη με Έλληνες ιδιώτες? Αφού έχουν μάθει να κοροιδεύουν μια ζωή. Νομίζουν οτι είμαστε όλοι ζώα. Είναι πολιτική των εταιρειών τα 15 τελευταία χρόνια να μην παραδέχονται κανένα πρόβλημα.Ποτέ κανένας προιστάμενος δεν βγαίνει σε προβλήματα σοβαρότερα μπροστά. Δυστυχώς μόνο στην τσέπη πονάνε και αυτό μετράει για αυτούς. Ένα πράγμα που κάνει δουλεια έιναι τα social media.Ολο αυτό να γίνει σε σοσιαλ με Tag Cosmote ή όποια άλλη εταιρεία εμπλέκεται.Εμένα όταν τους έκραξα στα σόσιαλ πολλές φορές εξυπηρέτησαν αμέσως!

Χθες το 4Κ στον τελικό Europa League πάλι έπεφτε σε 1080
Σε μένα ούτε για 1" δεν έπεσε από το 4Κ. Επίσης στα στατιστικά δεν έπεσε κάτω από 200Mbps (τσεκάριζα συνέχεια λόγω νέας γραμμής).

Sony Bravia app, FTTH Cosmote πάνω από δίκτυο Vodafone

Περιμένετε να βγάλετε άκρη με Έλληνες ιδιώτες? Αφού έχουν μάθει να κοροιδεύουν μια ζωή. Νομίζουν οτι είμαστε όλοι ζώα. Είναι πολιτική των εταιρειών τα 15 τελευταία χρόνια να μην παραδέχονται κανένα πρόβλημα.Ποτέ κανένας προιστάμενος δεν βγαίνει σε προβλήματα σοβαρότερα μπροστά. Δυστυχώς μόνο στην τσέπη πονάνε και αυτό μετράει για αυτούς. Ένα πράγμα που κάνει δουλεια έιναι τα social media.Ολο αυτό να γίνει σε σοσιαλ με Tag Cosmote ή όποια άλλη εταιρεία εμπλέκεται.Εμένα όταν τους έκραξα στα σόσιαλ πολλές φορές εξυπηρέτησαν αμέσως!
Ναι ενω οταν ηταν στο Δημοσιο πεταγε η εξυπηρετηση που επρεπε να εχεις μπαρμπα στην Κορωνη για να σου βαλουν τηλεφωνο. Οσο και αν οι ιδεοληψιες καποιων δεν τους επιτρεπουν να το δουν ο ανταγωνισμος εφερε και καλυτερες και φθηνοτερες υπηρεσιες. Φυσικα και συμφωνω με την αναδειξη των προβληματων που αντιμετωπιζουν οι τελικοι χρηστες, αφου βοηθαει αφενος στην επιλυση τους και αφετερου στην ενημερωση των υπολοιπων που πιθανον ενδιαφερονται να αποκτησουν καποιο αγαθο η υπηρεσια.

Ναι ενω οταν ηταν στο Δημοσιο πεταγε η εξυπηρετηση που επρεπε να εχεις μπαρμπα στην Κορωνη για να σου βαλουν τηλεφωνο. Οσο και αν οι ιδεοληψιες καποιων δεν τους επιτρεπουν να το δουν ο ανταγωνισμος εφερε και καλυτερες και φθηνοτερες υπηρεσιες. Φυσικα και συμφωνω με την αναδειξη των προβληματων που αντιμετωπιζουν οι τελικοι χρηστες, αφου βοηθαει αφενος στην επιλυση τους και αφετερου στην ενημερωση των υπολοιπων που πιθανον ενδιαφερονται να αποκτησουν καποιο αγαθο η υπηρεσια.
Ανέφερα το ιδιώτες γιατί θα επρεπε να τιμούν τα συμβόλαιά τους και τις συμβάσεις τους με τις υπηρεσίες που υπόσχονται γιατί είναι αυτονόητο.Δεν νομίζω ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα να προσφέρει τα δέοντα.Εδω λειτουργούν ολα σαν καρτέλ και μόνο η επιβολή του νόμου και η δυσφήμιση φοβίζει τις εταιρείες.Τιποτα άλλο.Το κράτος δεν υπάρχει να κόψει κ...ους οταν πρέπει.
Τεσπα δίνουμε 55Ε ευρώ το μήνα για πραγματα τα οποία δεν εχουμε στο 100% και δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή.Πού είναι ο ανταγωνισμός να επιλέξω κάτι άλλο ανάλογο με καλυτερες παροχές.
Όταν μπηκε στην αγορά η cyta και πραγματικά εδωσε άλλη πνοή ειδικά στην εξυπηρέτηση ,τι την κάνανε?Ανταγωνισμός?Την εξαφανίσανε...

• Like
Reactions: thiseas
Ανέφερα το ιδιώτες γιατί θα επρεπε να τιμούν τα συμβόλαιά τους και τις συμβάσεις τους με τις υπηρεσίες που υπόσχονται γιατί είναι αυτονόητο.Δεν νομίζω ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα να προσφέρει τα δέοντα.Εδω λειτουργούν ολα σαν καρτέλ και μόνο η επιβολή του νόμου και η δυσφήμιση φοβίζει τις εταιρείες.Τιποτα άλλο.Το κράτος δεν υπάρχει να κόψει κ...ους οταν πρέπει.
Τεσπα δίνουμε 55Ε ευρώ το μήνα για πραγματα τα οποία δεν εχουμε στο 100% και δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή.Πού είναι ο ανταγωνισμός να επιλέξω κάτι άλλο ανάλογο με καλυτερες παροχές.
Όταν μπηκε στην αγορά η cyta και πραγματικά εδωσε άλλη πνοή ειδικά στην εξυπηρέτηση ,τι την κάνανε?Ανταγωνισμός?Την εξαφανίσανε...
Εν μερει εχεις δικιο ομως τουλαχιστον στις τιμες η σημερινη κατασταση δεν εχει καμια σχεση με τις εξωφρενικες χρεωσεις του παρελθοντος τοσο στις τηλεπικοινωνιες οσο και στη συνδρομητικη τηλεοραση. Για παραδειγμα πριν την εμφανιση της COSMOTE πληρωνα στη NOVA πανω απο 60 Ε. Τωρα δινω και για τα δυο μαζι 50 με περισσοτερο και καλυτερο περιεχομενο και σαφως καλυτερη εικονα. Τα ιδια και στην σταθερη και κινητη που οταν εσπασε το μονοπωλειο του ΟΤΕ οι τιμες κατρακυλησαν και εγιναν επενδυσεις σε υποδομες που βελτιωσαν τα δικτυα. Οποτε ναι εδω ο ανταγωνισμος λειτουργησε προς οφελος του καταναλωτη. Εννοιειται πως η κατασταση μπορει να βελτιωθει πραγμα που θελουμε ολοι και πρσωπικα ευελπιστω οτι η βελτιωση θα συνεχιστει. Οσο για CYTA μαλλον με αρπαχτη εμοιαζε, ειχε η αδελφη μου σταθερη και κινητη και η εμπειρια ηταν τραυματικη.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ