Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

και πως το εξηγείται με το που τέλειωσε το derby όλα έγιναν μια χαρά να έχουν θέμα οι Server του streaming δεν παίζει σαν πιθανότητα? όταν έχεις θέμα στο ίντερνετ το έχεις συνέχεια οχι 2 ώρες που διαρκεί το ποδόσφαιρο.

Θέμα μετάδοσης χλωμό να είναι.
Θέμα με το internet σας πολύ πιθανό.
Από την ίδια την γραμμή μέχρι το εσωτερικό σας δίκτυο ( LAN / Wireless LAN ), είτε στην συσκευή (σε κάποιες Samsung μου έχει τύχει να δω σκάλωμα και ρίξιμο της ανάλυσης, πολύ πιθανόν να κλατάρει το σύστημα της λόγω αργού CPU και του τραγικού Tizen OS).

Εδώ βλέπουμε ταυτόχρονα σε 2 TV (4K), άλλος σε 3η τηλεόραση κάποιο HD κανάλι (Nova Cinema κυρίως), άλλος streamάρει (Netflix ή Apple TV), άλλος παίζει game, και ταυτόχρονα τρέχουν και διάφορα services μου καθώς και torrent up/down... χωρίς το παραμικρό πρόβλημα πολύ καιρό τώρα.
Οι συσκευές αναπαραγωγής μου είναι aftermarket βεβαίως (NVIDIA Shield TV Pro) και το δίκτυο μου άρτιο με δυνατό router, ποιοτικά switch, FTTH γραμμή Cosmote, κλπ.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Στην πολύ σπάνια περίπτωση που φταίει η Cosmote TV το γράφουμε πολλοί εδώ, και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με απλή VDSL 100αρα με σωστό WiFi 5 με ένα απλό TP-Link Archer C6 ως access point από το Speedport 2 της Cosmote σε TCL Android TV.
Στο 99% των περιπτώσεων φταίει το δίκτυο, το σάπιο Tizen OS των Samsung και το σάπιο WebOS των LG, bugαρισμενο λειτουργικό Android TV ή/και η εφαρμογη κτλ